- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
aslinda ben kayinvalidenizi gayet iyi niyetli buldum ..tek istegi sizin bakimli olmaniz, oglunun gözünün disari kaymamasi bence..kendince size yardimci olmaya calisiyor..aslinda kizmaniz degilde ugraslari icin tesekkür etmen gerekir bence..
aynen bende öyle.. ( belirtmeden geçemeyeceğim ben kayınvalidelere hep negatif bakan biriyim )
bir arkadaş daha yazmıştı böyle. kayınvalidesi güzel gecelikler al falan demiş mesela.
çünkü bilindik bi durumdur bu. örnek erkekler makkajı sevmem desede aslında bakımlı olunursa bayılırlar. bu onun gibi. bende kayınvalideniz gibi düşünüyorum, kadın az dikkat çekici olmalı. yerinde süs püs, cilve evlilikte çok öenmli bence..
sizin yapınız sadelikten yanadır ayrı mevzu değiştiremezsiniz kendinizi elbette. düşünün söylediklerini, abartmadan bir deneseniz kötü bişey değil bence.
benim kayınvalidem de bana süslü ol, elbiseler giyin der mesela. bu lafına alınmam. genelde her lafının altında bişey ararım ama

zamane kayınvalidelerinin geneli böyle sanırım. gelinler süslü, dikkat çekici olsun istiyor.