kadın dediğin cilveli olur...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pd44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslinda ben kayinvalidenizi gayet iyi niyetli buldum ..tek istegi sizin bakimli olmaniz, oglunun gözünün disari kaymamasi bence..kendince size yardimci olmaya calisiyor..aslinda kizmaniz degilde ugraslari icin tesekkür etmen gerekir bence..

aynen bende öyle.. ( belirtmeden geçemeyeceğim ben kayınvalidelere hep negatif bakan biriyim )

bir arkadaş daha yazmıştı böyle. kayınvalidesi güzel gecelikler al falan demiş mesela.

çünkü bilindik bi durumdur bu. örnek erkekler makkajı sevmem desede aslında bakımlı olunursa bayılırlar. bu onun gibi. bende kayınvalideniz gibi düşünüyorum, kadın az dikkat çekici olmalı. yerinde süs püs, cilve evlilikte çok öenmli bence..

sizin yapınız sadelikten yanadır ayrı mevzu değiştiremezsiniz kendinizi elbette. düşünün söylediklerini, abartmadan bir deneseniz kötü bişey değil bence.

benim kayınvalidem de bana süslü ol, elbiseler giyin der mesela. bu lafına alınmam. genelde her lafının altında bişey ararım ama :1: hoş ben zaten süslü bi kızım ama benim ki abartıyor pullu şeyler falan istiyor. :)
zamane kayınvalidelerinin geneli böyle sanırım. gelinler süslü, dikkat çekici olsun istiyor.

kayınananı sevdim ,senin için bişeyler yapmaya çalışıyor ne güzel işte ,öpte başına koy ,seni küçümsemiyor en azından beğenmediğini dile getirmiyor açıkça, saygılı kadın ,şunu bunu alalım diyerek anlatmaya çalışıyor ,yapmasada yapmıyor derler ,kıymet bilin bence ..

aynenn..valla bana gel elbise alalım sana dese.. ooohh bedavadan elbiselerime elbise katacağım derim kendimce :1:

ama sanırım biraz yapı meselesi yaa.. kimisine dünyada ki tüm güzel elbiseleri versen heves yoktur. yapısı, düşüncesi öyle tabi.

benim kv dem de tam tersi ..kadın ilk evlendiğimizde bana basma etekler yaptırdı :) 5 liralık penye allı morlu bluzler..Allahım tam safsata..hiç ses çıkarmayıp giydim onları inanamıyorum kendime ya.. üstümde yeni bişey görse yok efendim renk uyumu neymiş ben para harcamaya bayılıyormuşum paramı biriktirmeyip har vurup harman savuruyormuşum neler neler..ama kendi gider son model eşarplar etekler ayakkabılar giyer bi de eş dost ona kız gibisin dedimi bayılır zevkten ağzı kulaklarında çok zevkli olduğunu anlatır..keşke süslen dese..ben de her oraya gittiğimizde her güne ayrı kıyafet alıyorum ..ona kaynanam öyle kızıyor ki neymiş 2 gün için bi bavulla gelinirmiymiş valla çalışıyorum kazanıyorum harcıyorum ona ne

bence kv. iyi niyetli eşinle muhabbetini arttırmak onun seni beğenmesini istiyor,sen de biraz ayak uydur....

Kayınvalideniz çok kötü niyetli gelmedi bana, ama madem borçlarınız var alsın da hediye etsin süslü şeyleri. Ben de severim vallahi süsü püsü:9:

bende severim yapmaya çalışırım ama demekki başka bir şey istiyo anlayamadım :1:
bir arkadaşın dediği gbi beni buraya yazmaya zorladı. kendimi onun yanına yakışmıyormuşum gibi hissettiriyo bana. yoksa severim kaynanamı. karışmaz etmez bir ağır sözü yoktur. işte sadece bu huyu.
yalnız kalınca konuştuğumuz konular,
ya benim kıyafetlerim,
ya izlediğimiz tv dizisi,
ya da eşimin sigarayı çok içmesi.

geçen bana diyo ki "desen sigarayı bırak diye etkin olur mu?" dedim sevmediğimi biliyo bırakmak kendine kalmış istemesi lazım. ses çıkarmadı.

rahatsız olmakta haklısın aslında...
bunları sürekli duya duya, insan bi süre sonra ben çok mu bakımsızım gerçekten, zevksiz miyim diye düşünmeye başlar...
kayınvaliden ii niyetli olabilir ama sürekli seni baştan aşağı süzen gözlerle bakması, görümcenin iki namaz arasında oje sürmeni önermesi rahatsız eder insanı...
bi de başbaşa kalınca gündemimiz benim kıyafetim diyosun ya, bana daral geldi burda...
bi gün görümcenle kaynananla çarşıya çık, ayy anne şu elbise çok güzelmiş alır mısın, ayy abla şu iç çamaşırı çok seksi bana hediye etsene diyerek onlara baya bi para harcat...
madem güzel giyinmeni, cilveli olmanı istiyolar, ellerini ceplerine soksunlar... görümcenin kendi kıyafetlerini, takılarını göndermesiyle olmuyo bu iş...

Kayınvalideniz çok kötü niyetli gelmedi bana, ama madem borçlarınız var alsın da hediye etsin süslü şeyleri. Ben de severim vallahi süsü püsü:9:

Ayni model kaynana istiyorum bende ohh ne zevkli be

bence bi daha evde size süslen püslen cilveli ol dediğinde ooo anne senin yaında giymiyorsam kocama giymiyorummu sanıyorsun biz evimizde başbaşa kalınca ben bi jartiyerler bi fazntazi gecelikler giyerimki sorma sen bizim yatak oda fantazilerimizi bi bilsen cilvede neymiş ben boğayım ayolll diyiverin heyecandan yığılıp kalsın orda :52: ne beğeniyorsa aldırın madem öyle bu güzel dedimmi al anne ozaman saçını boyat dedimmi ver para anne ozaman diyin zaten bidaha şu güzel bu güzel demez :1:

Keşke benim kayınvalidem de öyle olsa.Benimki de paçozluktan ölüyor.Dışarı çıkarız saç baş dağınık üstü başı felaket ...Utanıyorum onunla bir yerde oturmaya .Bir kaç kere ona pantalon bluz vb.şeyler aldım.Ama kadının fıtratında yok ki aldığım şeyleri çamaşır suyu yapmış sokağa da onunla çıkıyor.İşte herkes olmayanı istiyor.Bu arada eğer masraflarıkarşılarsa neden olmasın sana kötü birşey söylemiyor ,giyim kuşam konusunda destek veriyor .Bence söylediklerini yabana atma tabi parasını o verecekse :oops:

Şimdi bu eskiii konu niye hortlamis ben onu merak ettim :KK59:

Masraflarını karşılıyorsa problem yok. Aldıklarını onun yanında kullan tak takıştır yeni gelinde beklerler.

Aynen buralarda yeniyim :)forumlara göz atarken dikkatimi çekti ondan yazdım tarihe hiç bakmadım açıkcası o_O

bir cilve konusu daha, buyurun...
yani son günlerde o kadar çok açıldı ki bdv de bir sabit olsun bari "cilve" diye. yazılanlar saklı kalsın, formüller falan..
ihtiyacı olan baksın dursun ya da hep güncellesin:KK59:

bazı kaynanalar süslü gelin ister, ele güne karşı koluna takıp övünmek ister,
benim kaynanamda böyle ama onu anlıyorum ve memlekete giidince ona göre takıp takıştırıyorum.
sizde kötü niyet aramayın demekki sizi seviyor ve tavsiyelerde bulunuyor.
ayrıca sessiz kalmanı gerektircek birşey yok;maddi durumumuz şuan müsait değil anne diyip geçiştir,takma kafana.

benim kv de ben makjaj yapmazken (ilk evlilik yıllarımda) şunun gelini bir güzel birde güzel makyaj yapmış pek yakışmış beğendim derdi
şimdi makyaj yapıyorum şunun bir gelini var bir güzel hiç makyaja bile ihtiyacı yok kendinden güzel diyor:mad:

Ben bunda kötü birşey görmedim.kadın süsü püsü seviyor demek ki.ne var bunda?
Şunu niye aldın,
vardı zaten sende niye aldınki yine,
Niye boyattırdın saçını,
Oğlum çalışıyor sen hunharca harcıyorsun vs....
Dese daha mı iyi?

Back
X