- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Iyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyim ama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?
sürekli diken üzerinde olmak iyi değil, öfke kontrolü önemlidir, bu sorunu çözmeniz lazım, buna katılıyorum.Iyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyim ama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?
ay kız sesli güldüm vallahalı küçük zaten,oda kocaman.koca odada niye özellikle halının üstünde soyunuyosun diyorum,neymiş ayağını halıya basmayı severmiş.mayısta evleneli 2 sene olacak inanırmısın evlendiğimizden beri aynı muhabbet dönüyor ortada
Iyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyim ama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?
Saate ver artık sert hatun
Fazla sertlik başa bela
Konu Sahibi arkadaşa da onu söyledim
konuyla alakalı değil ama avatarınızda terlik mavi terlik göremiyorum..benim renk körlüğümmü var acaba..
Ben boşandıktan sonra kedi edinmiştim. Onu gözlemledim bir süre, öyle kıvrak hareketlerle bize istediğini yaptırıyo ki el mecbur gidiyosunuz peşinden :) Benim mottom mia(kedim) olduIyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyim ama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?
Profil resmi çözemedimm ve merak ettiim anlamı nedir sizin içinEne neyin fazla acep
Malum senin erkek gibi olman için bi fazlalığının olması lazım
Başta ben de senin gibiydim ama baktım huzur kaçırmaktan başka bir işe yaramıyor artık her seferinde eşimi karşıma alıp 5 yaşındaki çocuğa nasihat verir gibi imalardan uzak tane tane durumun doğru ya da yanlış olduğunu dile getirdim olay çözüme kavuştuIyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyimama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?
benim de dikkatimi çektiProfil resmi çözemedimm ve merak ettiim anlamı nedir sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?