Kadin dedigin...

kadınlığını kullanmak bu ise taş olup ölmeyi tercih ederim .
Kadınlığını kullanmak demek dişiliği kullanmak demek ve erkeklerin hiç hoşlanmadığı bir şeydir .
Sizin anlatmaya çalıştığınız politik olmak ki bu konuda akıl verecek en son kişi benim .
Daha bu öğlen annem kocam için senin sözlerin karşısında demir olsa eğilmesi lazımdı ,gurursuz dedi.
Ben politik olmamaktan memnunum içim dışım bir .

Merak etmeyyin,zamanla sizde evliliğe adapte oluyorsunuz. Eşinizde. Siz de sakinleşiyorsunuz. bu evliliğin vermiş olduğuı bir nevi ataklar. Daha çok yenisiniz. Aynısını bende yaşadım zamanında. Çok şükür şuan çokiyiyim..

halının üstüne bir çarşaf at akşamları, soyunmadan önce bu çarşafı ser de. İkiniz de mutlu olun :)

Tatlı dil biraz abartılmış bir şey. Boler, önce alıştır bu haline. Höt zat yapamasın. Nasıl alıştırırsan öyle gider

karşılıklı anlayışla herşey yoluna girer, ama karşılıklı olması önemli, tek taraflı olmuyo, bir yapıyosun iki yapıyosun sonra eeeehhh diyiveriyosun.. ilk yıllar hep mi zordur

ah bu annelerimiz... susup hanım hanımcık kocalarının suyuna gittiler. aman huzur bozulmasın "ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey"

sonra işte kocalar da karşılarında car car konuşan hatun görünce şaşırdılar anneleri pek sessizdi çünkü....

tabi ki herşeyi söyleyeceksiniz üzerini örtmek sorunları büyütür.
üslup ne zaman yumuşar biliyor musunuz? evliliğin en az bir yılını devirmek lazım karakter yapısına göre bu süre uzayabilir. kaç sene flört etmiş olursanız olun bir evde beraber yaşamak çok başka... hep derler ya eşim evlenince değişti ben buna inanmıyorum eşim değiştiyse ben de değiştim çünkü daha önce tecrübe etmediğim yeni bir hayata alışmaya çalışıyorum.

evliliğin ilk zamanlarını biraz kaba olacak mazur görün ama şu köpeklerin sidikleriyle yaşadıkları yerlerin sınırını çizmesine benzetiyorum. tamam eylem kulağa çok pis geliyor ama maksat benzer. eşler birbirlerine "ben buyum, benim sınırlarım, kırmızı çizgilerim bunlar" demek istiyorlar. çatışma kaçınılmaz oluyor. zaman geçip huylar anlaşılıp alışılınca karşındaki insanın seni sinir etmek için değil huyu böyle olduğu için öyle davrandığını anlıyorsun.

kadının kadınlığını ortaya çıkaran erkektir
bir laf vardır hani ne bulmak istiyorsa onu ekmeli bir insan

Sen istediğin kadar yumuşak ol cana yakın ol sevecen ilgili ol. Karşındaki insan yani eşin odunsa bir faydası yok kadın olmanın yada kadın gibi hissetmenin. Bu benim nacizanee fikrim =)

Ha ama eşin sana karşı sevecen ilgili anlayışlı ise sanırım odun sen oluyorsun =) sinirlenme olayına gelince o konuda bende öyleyim çok ani parlarım ve geçmeside 1 2 saati bulur haksızda olsam o yanaşsın diye de beklerim valla

Pınar eşinin davranış sorununu ortadan kaldıramıyorsan o halde halıyı ortadan kaldır
halıyı kaldırdım canım bi keresinde.ben evde yokken sermiş.halısız olmaz diyor.ne halıymış yahu tek anlaşamadığımız noktada bu işin garibi.
canım şu yazını görünce sabah sabah gülmekten karnıma ağrı girdi
hakatten evcil hayvan muamelesi yapmışsın yazık adama :)
görmesin valla bu sözleri.gaza gelir.gördün mü ben haklıyım der artık
nasıl bi halı olması lazım canım.ilmek sayısı çok halıda.kalitelide almıştık.ama dediğin gibi kıl zor çıkıyor.
halının üstüne bir çarşaf at akşamları, soyunmadan önce bu çarşafı ser de. İkiniz de mutlu olun :)
bak bu cidden kafama yattı.böyle şeyler yapıncada çok bozuluyor

Yok yok, bozulacak bir şey yok. Benim de bir ablam çok titizdir. Evde eşi, çocukları kim giyinecekse o çarşafı serer. Sonra onu içini dağıtmadan güzelce toplayıp silkerler. Bozuluyor gibi görünse de içten içe sever erkekler bu titizliği düzeni.

İlle halı şart ise o halde ıslak çim halı koy canım, çıplak ayak basınca neye uğradığını şaşırsın

canım bugün dedimki;kkda bi arkadaştan duydum halıya çarşaf seriyormuş eşi çocukları giyirken soyunurken dedim,hah valla en güzeli sende yap dedi.valla yapcam yarın.eşim çenemden,bende kıllarından kurtulmuş olurum

Kırış buruş olur kullanışlı olmaz ki
olur mu acaba

Muameleye bak
Allah kahretmesin emi
Oldu olacak kenara bi genişçe leğen koy adam içine girsin giyinip soyunurken
kız napıyım valla çok sıkıldım hergün halının üstünde soyunma demekten.bide işten geliyor ya haliyle ayakları terlemiş oluyor,kapıdan girerken terlik giyer ama halıya gelince çıkarıyor terliği terli çorapla basıyor.sinir oluyorum.şu masa örtüsünü yarın sercem valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…