- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
kadınlığını kullanmak bu ise taş olup ölmeyi tercih ederim .Iyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyim ama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?
Heee doğru dedin iş işdirİncesi kalını mı var
İş iştir
halının üstüne bir çarşaf at akşamları, soyunmadan önce bu çarşafı ser de. İkiniz de mutlu olun :)benim sinir olduğum şeyler defalarca yapma dediğim şeyler yapılınca oluyor.basit şeyler ama sanki inadına yapar gibi.mesela binlerce kez yatak odasının halısının üzerinde soyunma bacak kılların halının içine doluyor zor çıkıyor diyorum gene gidip üstünde soyunuyor.bu dert mi tabi değil ama yapma demişim bi dikkat et yahu yapmasan ölürmüsün.benim sinirliliğim hep böyle absürt şeylerden oluyor işte
Tatlı dil biraz abartılmış bir şey. Boler, önce alıştır bu haline. Höt zat yapamasın. Nasıl alıştırırsan öyle giderIyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyim ama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?
Pınar eşinin davranış sorununu ortadan kaldıramıyorsan o halde halıyı ortadan kaldır
Yok gayet sağlıklı gözleriniz var
Dünkü meydan okumalı ruh halimden esintiler...
halıyı kaldırdım canım bi keresinde.ben evde yokken sermiş.halısız olmaz diyor.ne halıymış yahu tek anlaşamadığımız noktada bu işin garibi.Pınar eşinin davranış sorununu ortadan kaldıramıyorsan o halde halıyı ortadan kaldır
görmesin valla bu sözleri.gaza gelir.gördün mü ben haklıyım der artıkcanım şu yazını görünce sabah sabah gülmekten karnıma ağrı girdihakatten evcil hayvan muamelesi yapmışsın yazık adama :)
nasıl bi halı olması lazım canım.ilmek sayısı çok halıda.kalitelide almıştık.ama dediğin gibi kıl zor çıkıyor.Halından kıl tüy vs zor çıkıyorsa pek kullanışlı değil demek ki. Ben halıları alırken özellikle kıl tutup tutmadığını sormuştum. Eşin huyundan vazgeçmiyorsa halınızı değiştirebilirsiniz
bak bu cidden kafama yattı.böyle şeyler yapıncada çok bozuluyorhalının üstüne bir çarşaf at akşamları, soyunmadan önce bu çarşafı ser de. İkiniz de mutlu olun :)
halıyı kaldırdım canım bi keresinde.ben evde yokken sermiş.halısız olmaz diyor.ne halıymış yahu tek anlaşamadığımız noktada bu işin garibi.
görmesin valla bu sözleri.gaza gelir.gördün mü ben haklıyım der artık
nasıl bi halı olması lazım canım.ilmek sayısı çok halıda.kalitelide almıştık.ama dediğin gibi kıl zor çıkıyor.
bak bu cidden kafama yattı.böyle şeyler yapıncada çok bozuluyor
İlle halı şart ise o halde ıslak çim halı koy canım, çıplak ayak basınca neye uğradığını şaşırsınhalıyı kaldırdım canım bi keresinde.ben evde yokken sermiş.halısız olmaz diyor.ne halıymış yahu tek anlaşamadığımız noktada bu işin garibi.
görmesin valla bu sözleri.gaza gelir.gördün mü ben haklıyım der artık
nasıl bi halı olması lazım canım.ilmek sayısı çok halıda.kalitelide almıştık.ama dediğin gibi kıl zor çıkıyor.
bak bu cidden kafama yattı.böyle şeyler yapıncada çok bozuluyor
canım bugün dedimki;kkda bi arkadaştan duydum halıya çarşaf seriyormuş eşi çocukları giyirken soyunurken dedim,hah valla en güzeli sende yap dedi.valla yapcam yarın.eşim çenemden,bende kıllarından kurtulmuş olurumYok yok, bozulacak bir şey yok. Benim de bir ablam çok titizdir. Evde eşi, çocukları kim giyinecekse o çarşafı serer. Sonra onu içini dağıtmadan güzelce toplayıp silkerler. Bozuluyor gibi görünse de içten içe sever erkekler bu titizliği düzeni.
canım bugün dedimki;kkda bi arkadaştan duydum halıya çarşaf seriyormuş eşi çocukları giyirken soyunurken dedim,hah valla en güzeli sende yap dedi.valla yapcam yarın.eşim çenemden,bende kıllarından kurtulmuş olurum
çarşaf değilde kalın bi masa örtüm var kullanmadığım.o kaymaz.denicem bakalımKırış buruş olur kullanışlı olmaz ki
olur mu acaba
çarşaf değilde kalın bi masa örtüm var kullanmadığım.o kaymaz.denicem bakalım
kız napıyım valla çok sıkıldım hergün halının üstünde soyunma demekten.bide işten geliyor ya haliyle ayakları terlemiş oluyor,kapıdan girerken terlik giyer ama halıya gelince çıkarıyor terliği terli çorapla basıyor.sinir oluyorum.şu masa örtüsünü yarın sercem valla.Muameleye bak
Allah kahretmesin emi
Oldu olacak kenara bi genişçe leğen koy adam içine girsin giyinip soyunurken
Kaçsaydı şimdiye kadar kaçardı zaten, o seni böyle kabullenmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?