Kadin dedigin...

nasıl bi halı olması lazım canım.ilmek sayısı çok halıda.kalitelide almıştık.ama dediğin gibi kıl zor çıkıyor.

Akrilik ve yün halı kıl tutmuyor. Akrilik yün karışımı olanda oluyor. Polyester halı kıl tutuyor. Ama halınız akrilikse bilemicem ki

Bu bir suçluluk psikolojisiyle yazılmış bir mesaj gibi geldi bana..
Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi eşinize yapmazsanız sorun çözülecektir.
İnsan gibi davranmaktan zarar gelmez.
Sevgiler.

Esim benimle ben oldugum icin evlenmedi sanirim. Bunu simdi anliyorum. Siz boyle deyince bi isik yandi kafamda. O yuzden kotuyuz ama bunun sucunu kendimde ariyorum heralde.

Valla bende snin gibiyin ama allahtan kocam anlayisli baskasi olsa bes dakka katlanmaz bana bazen sinirlenince alttan aliyo kendi kabugumuza cekiliyoz sonra kalbini kirdiysam ozur diliyorum ayni yataga yatinca barisiyoz zaten bide o benin icimi biliyo hassas konularimi anlayis gosteriyo bazen oda dayanamiyo patliyo bakiyo ven daha cok kukruyim susuyo bole bole goturuyoz iste iki naz bi niyaz isve cilve yap karsina al konus eminim seni anlar

Esim benimle ben oldugum icin evlenmedi sanirim. Bunu simdi anliyorum. Siz boyle deyince bi isik yandi kafamda. O yuzden kotuyuz ama bunun sucunu kendimde ariyorum heralde.
ikili ilişkilerde çoğunlukla tek bir suçlu yoktur, ben buna inanırım. elbette istisnalar vardır ama ortak hayatınız dara girdiyse bunda sadece sizin suçunuzun olması mümkün değil. kendinizi ya da eşinizi suçlamak yerine durun ve neyin yanlış gittiğini bulmaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…