Ewli değilim ama bende zorumdur ya, yanii anında surat asarım kırılganımdır çok alınırım hemen...bende öyleyim bebek gibi eşimi pışpışlayalamam
naz cilve yanımdan geçmez
asabiyimdir
daha yazmayacam Allah kocama sabır versin
Profil resmi çözemedimm ve merak ettiim anlamı nedir sizin için
ahahahabenim de dikkatimi çekti
mavi terlik nick ama terlik kahverengi .
Ewli değilim ama bende zorumdur ya, yanii anında surat asarım kırılganımdır çok alınırım hemen...
Naz yapamam ama başka konuda gönül almasını da bilirim ya sanırım negatif özelliklerim olmasına rağmen o olumlu özelliğimden elimde tutmasını bilimm ben
HmmmmRuh halimin yansıması
Kendimi tuvalet terliği gibi hissediyorum
Bazen de bi çift boncuklu mavi terlik gibi hissediyorum
İnsanlık hali işte
Düşmeye gör
Bende alamıyom da genellikle kavgaları ben çıkarttığım için iyi gönül almayı bilirim...hiç artım yok canım
gönül falanda alamam
Iyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyim ama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?
Bende alamıyom da genellikle kavgaları ben çıkarttığım için iyi gönül almayı bilirim...
Ama eğer hata ondaysa on karış suratım ona yeter zaten..
Tamam veririmmm delibana bi ara özel ders versene
hatalı hatasız fark etmez
yapımda yok yumuşaklıkgönül almak naz cilve yapmak
Kaçsaydı şimdiye kadar kaçardı zaten, o seni böyle kabullenmişşşkocayı elden kaçırmam demii
Eşim çok üstüme gelmez sinirliyken işini ben sakinleşince halleder
Vay fesat seni iş dediysek ince iş değil herhaldeHee iş diyosun yani
İş güç..
Hayat zor kardeş
Vay fesat seni iş dediysek ince iş değil herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?