Kadın erkekten 8 yaş büyükse evlilikte sorun olur mu?

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Selamlar herkese.. Kızlar çok yakın bir arkadaşım aşığım diyerek evlenme kararı almış ve gerçekten üzüldüm. Sizlerin de fikrini almak istedim.
Kadın yani arkadaşım 40 yasinda avukat. Daha önce hiç evlenme mis çok iyi bir işi olan çokta güzel bir kadın. Es adayı ise 32 yaşında, lise terk,is açısından da serbest çalışan biri. Ve adamın bir oğlu var beş yıl önce boşanmış. Sizce yaş, kariyer farkı çocuk falan sorun yaşanır mi? Arkadaşım ailesini trafik kazasında kaybetti bir boşlukta diye mi böyle bilemiyorum.. Üzülme sinden korkuyorum. Lütfen siz de fikirlerinizi belirtin çok sıkıldım başkalarının da düşüncelerini merak ediyorum.

Yaş tek başına bile önemli bir unsurken, arkadaşınızın durumunda ondan çok daha önemli ve vahim unsurlar var. Keşke mutlu olacak olsa, ama hiç zannetmiyorum. Acele etmesin. Beklerse o kişinin uygun olmadığını zaten görür.

Valla bildiğim kadarıyla kadınlar erkeklere göre daha hızlı yaşlanıyor.
İlerde adam ben genc kadın ıstıyorum derse ,Nolucu?

Ben de böyle düşünüyorum. Bir de adam sürekli kariyer açısından laf edip duruyor kompleksli.

Ben de böyle düşünüyorum. Bir de adam sürekli kariyer açısından laf edip duruyor kompleksli.
Genelleme yapmak istemem, ama bazen erkekler kariyer veya para açısından eşleri onlardan daha iyi durumda olduğunda, hissettikleri eksikliği kadını ezerek gidermeye, kadından sürekli intikam almaya çalışırlar. Bu durumda adam şimdiden sorun edeceğini belli etmiş bile.

35 yas ve ustu bekar avukatlarin bu tarz yiyicileri cok olur.
Ama evlenmezler genelde, araba falan aldirip yeme icme gezme devam...

Kendinden sekiz yas buyuk kadina parasini yemek icin kancayi takmis kafalamaya calisan bir erkek ve evlilige hasret umutsuz saf dusunceli bir kadin..
Hayatinin hatasini yapiyor.
Sakin evlenmesin. Cocugu varmis bir de.
O adam etrafına ne bicim hava basiyodur. Avukat kadini tavladim bans kul köpek oldu diyodur...
Kariyerli olmasa acaba o adam 40 yasindaki kadina bakar miydi hayir...

Yas aska engel degilki arkadasim bende 6 yas buyuyum esimden ve gayette guzel anlasiyoruz yani kafalarin uyusmasi onemli bence,ama bence yastan once daha onemli sorunlar var asin oldugu adamin bosanmis olmasi,bi cocugu olmasi gayet normalde o adaminda mutlu olmaya,bi yuva kurmaya hakki var ama acaba arkadasiniz bu yuku sirtini alabilecekmi?sormaniz gereken bu aslinda hic evlenmemis,olgun bi bayan,aliskanliklari olan ne bilim adamin degilde o cocugun sorumlulugunu alabilirmi?bunu sorun arkadasinizla konusun hazirim tasiyabilirim diyorsa,size bisey demek dusmez yani siz elinizden geleni yapmis olursunuz,sonucta hayat onun hayati

Arkadaşları olarak hiç birimiz onaylamiyoruz da sonuçta onun hayatı. Cok aşığım diyor. Adam da maddi durumu iyi biri ama kariyer falan sıfır. Cok zor bir durum ama arkadaşım ciddeb çok aşık olmuş malesef

Bazen bazi seyleri yasamadan ogrenemezsin. Illa onu yasayacaksin. Birakin belki mutlu olacak bilemeyiz ki. Gelecegi kimse goremez. Adam maddi olarak iyi bir durumdaysa kadini kullanmak gibi bir amaci yok o zaman.
Ya da var diyelim birakin kendisi yasayarak görsün. Baska yapacağınız bir sey olamaz.
Insallah hep mutlu olur. Insallah tahmin ettigimiz gibi olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…