Kadın erkekten 8 yaş büyükse evlilikte sorun olur mu?

Hic dolandiramicam lafı belki onyargi diyenler olacak bilemiyorum ama cokta pembe bakamiyorum
Bu kadinin iyi bir isi varmis 40 yasina kadar cevresinden kimseyle anlasamamista hayatinin aşkı bu adam mı olmuş yani ?
Belirttiginiz ozelliklerde karsilikli cikar goruyorum
Kadin sevgi ve ilgi goruyor bu hosuna gidiyor cunku uzun zaman buna aç yaşamış belliki adamda kadina kapagi atma derdinde daha iyi yasamak icin iyice yaglayip balliyordur

Arkadasin bu sozleri daha cok duyacak. Hic ugrasmasina gerek yok. Boslukta ise tatile gitsin, terapi alsin ama bu adamla doldurmasin bu boslugunu cunku saglikli bir iliski olmayacak.

Arkadaslar size sunu soyleyeyim. Tecrube edilmis ve gozlenmistir. Egitimli erkekler ozguveni yuksek, meslek arkadasi kadinlari muthis kiskanirlar. Tipki konuda anlatilan dusuk vasifli erkek arkadas gibi, hatta daha sinsice hareket ederler. Devamli sizi rakip olarak grur ve asagilarlar. KAdinlar haliyle kendini daha rahat hissedebilecegi, kendinden akilli oldugunu her daim ispat etmeye calisan erkeklerden uzak dururlar. cok streslidir cunku. Bazen bu adamlar oyle bir galeyana gelirler ki, sanki onca gorgu bilgi terbiye olmamiscasina en ahlaksiz, en etik disi ve en siddet dolu yontemler kullanirlar. Sonucta hep kadin sucludur onlara gore. O yuzden bu tur kadinlar yanlniz kalmaya mahkumdur. Boyle zalimdir erkek milleti. Iyisini bulduysaniz kiymetini bilin lutfen (hem kendinizin hem esinizin). Cunku cok azlar cok az.

İyi olmuş adamın b.k olduğunu görür belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…