Kadın Gibi Kadin Olmak İnsanin Ruhunda mı Olmalı?

Olakimefta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
1.034
1.809
48
36
Merhaba hanimlar konu okuyacaklar icin bir dert gibi gelmeyebilir belkide dert degil ama zaman zamsn beni uzen bi mesele mumkun oldugu kadar kısa tutmaya calisicam uzun oldu sıkildim vs diyecdkler okumamakta yorum yapmamakta sonuna kadar özgürdürler

Gelelim konuya kiz cocugunun ikonci plana dahi atılmadigi onemsenmedigi hatta kadinsal suslenme giyinme aşık olma vs gibi seylerin kadina ayip oldugu bir yerde buyudum ne yazik ki

Misal 12-14 yaslarinda sacimizi biraz farkli tarayip toplasak araniyo ev isi yapsak yemek yapsak evlenmelik kiz olmus gibi cirkin yakistirmalar yapilirdi bende sirf bu cirkin cumleleri duymamak icin 18-19 yasima kadar sanki cinsiyetimden kactim erkek gibi davranmadim ama hep cocuk gibiydim sanki

Birde problemli baba faktoru vardi ki herseye kizip bagiran cagiran cocuk yaslarda babam kizmasin diye musluk kapi kolu elekrrik prizi vs tarzi kucuk seylerin tamirini yapabiliyordum

Yada soyle soyleyeyim erkekler gibi cok agir seyler tasidim evin erkeginin hatta bir babanin yapmasi gereken seyleri yaptim tasidim falan

Bu sekilde buyudugumu anlattim cunku gecmisimin bu halimle baglantili oldugunu disunuyorum

Evet bugunume geliyorum 19-20 yaslaribda artik cocuk olmadigimi kabul ettim aslinda biraz daha kadina yakisir seyler yapmaya calistim maddi durumum el verdikce calistigim donemler kuafore gittim ustume basima birseyler aldim sacimi taradim ama iki gun sonra yine tekrar eski hal takmak icin kupe alirdim iki gun kulagikda sonra kutusunda falan hatta param olmadigi donemlerde salardim kendimi ki o bicim zaten cogu zamanda param olmazdi

Hatta soyle soyleyeyim bunlari yaparken bile cok utana sıkıla yapardim

Birde sunu fark ettim erkek gibi her isimi kendim yaparim belki bu kotu bissy degil ama gecen fark ettim arkadaslarla bir yere gitmistik herkesin elinde biseyler var en agirlarini ben yuklenmisim hatta aramizda erkekler olmasina ragmen bir kac defa bir erkek arkadas neden kendine o kadar yukleniyorsun ver birazini dediginde tuhaf oluyordum hatta erkeklerden daha cok sey tasiyordum o gun o arkadadin tavirlari karsinda kendimi tuhaf hissettim sanki kendimi hic kadin gibi gormemisim

Bazı kizlara bakiyorumda benim o en guzel yaslarim kimliginden cocuk gibi gecmis hatta cok defa baktiginda acaba onlaron yadinda bende boyle giyinip suslensem guzel bir kiz olurmuydum diye dusunurum gozlerim dolar soyle guzel cekilmis bir fotografim bile yok

Birde mesela erkek arkadaslarla oturup konusurken (yanlis anlasilmasin erkeksi tavirlarim hareketlerim yok)ama sanki aralarinda karsi cins degilimde onlardan biri gibi hissediyorum onlar kadin oldugumu hissettiren ince hareketlerde bulundugunda kendimi tuhaf hissediyorum

Sanki hicbir erkek benden hoslanamaz gibi geliyor bazilarinin ilgi gosterdigi falan oluyor ben hic anlamiyorum arkadaslarimin su cocuk sana asik dediklerinde bile ben onlarin yanildigini dusunuyorum ama sonra bazi parcalari birlestirdigikde arkadaslarimin hakli oldugunu dusunuyorum
Ama o anda gormedigim icin ya karsi tarafi gormediginden yada fark etsem bile nasil adim atilacagini bilmedigimden o insanlardanda acilma falan gormedim

Sindi kadinlar kulubunun binlerce hanimi siz soyleyin bu saatten sonra benim gibi birinin ruhundan bir kadin cikar mi acabs bir erkek benim gibi biri icin cok guzel diyebilir mi

Aslinda yazacak o kadar cok asyimnvar ki bu konuyla ilgili uzar diye yazmadim

Yada kadinliga dair bir kac tuyo verebilirmisiniz

Sonuna kadar okudum.Büyüme ortamın karakterinde büyük etken yaratmış. Aslında bunu bi psikolog veya psikiyatri ile daha rahat çözebilirsin. Eğer gitmeyi düşünüyorsan tabi. İlk baş kendinle barışık olmalısın sırf ailenin yarattığı baskılar, dışlanma duygusu yüzünden bu haldesin. Kendini ne çocuk gibi nede bi kadın gibi hissetmissin. Erkeklerin yaptığı ufak tefek işleri yapınca kendini kadın gibi hissedememissin. İlk kendinle barış kendini sev. Kendini bi birey yerine koy. Genç bir bayan, yeri geldiğinde çalışıp eli ekmek tutan gayet normal bi insansın. Git makyaj yap, kusurlu gördüğün yerleri kapat. Kilon varsa kilo ver veya kilo al. Kendini nasıl rahat hissetmek istiyorsan öyle davran. Artık hayatının ortalarına varmak üzeresin ve bu sevgili işi evlilik işi nasip kısmet. Kader bu işler. Kendini bi bayan olduğunu hissettiren şeyler yap. Aşamazsan kendine hayatı daha çok rezil edersin.

Hapis hayatı mı yaşadınız? Hiç mi dışarı çıkmadınız? Hiç mi film izlemediniz? Ne demek nasıl anlaşılır? Ne demek benim gibi birinden hoşlanırlar mı?
Şu zamanda bu sorular bana çok abes geliyor.
Kendi alımınızı kendiniz oluşturun. Biz de ampul taktık, hatta küçükken askılı giydim diye abim bana kızmıştı da babam kalkıp onu dövmüştü. Yani çoğumuz ailelerimizden zamanında böyle şeyler gördük ama dişiliğimizi de kaybetmedik.
Size düşen biraz dizi film falan izlemek. Ve özgüvenli olmak. Azıcık bakım da çok önemli.

Cok tatlisin.Yas 20 ne guzel.Bak bunu erken anlamissin .Ben cok gec anlamistim is isten gecince.Ne guzel hem 20indesin hem kk var gozun acilir.

Ben icinde yatan kokos kadin hayalini goruyorum canim.seni bu baskilar hayatini esir almis ne yapsan kendinde yadirgiycaksin ama icinde kadin ruhu oldugu belli oyuzden degisime baslaa bence imkanlarin dogrultusunsa suan maddi durumun nasil kasini filan aliyormsn vucut tpin nasil agir isler yaptgin icin braz omuzlarn gensledmi kendini kiz kiyafetlerine yakistrmiomsn

bilincalti kodlama ile alakali kadin olmak kotudur kodu yerlesmis bi sekilde. evet duzelir. telkin yap kendine internette var arastir biraz. degisebilirsin. biraz kaliyor ama sana bagli cogu

Ya bence böylede çok tatlısındır. Bir dizi vardı ismini unuttum. Milagros vardı (Natalia oreiro) senin anlattığın tarz bir karakter vardı konuda.bence her kadın suh sexsi olacak diye bir kaide yok. Bende erkek gibiydim evin ağır işlerini ben yaparım, kömür taşıma vss. Gereken yerde gerekli şekilde davranabiliyorum. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran. Seni seven olduğun gibi sever zaten.

Ya soyle soyleyeyim erkeklerin yaptigi ufak tefek seylerden ziyade meswle konuda verdigim ornekteki gibi erkeklerin oldugu ortamda daha agirlari benim tasimam yada mesela ben cok cesurumdur bigun arkadaslarla beraberdik aksam saat gec oldu bi arkadasim arkadasina beni evime birakmasini soyledi yok hayir ben giderim falan giderim deyince arkadasimin arkadasi siz gidersinizde bir kadini aksam bu saatte bi basina yollamak bize yakisir mi falan dedi o zaman arkadalaeimda aklima geldi kimse goturmeyi teklif etmese bile o saatte kendileri yalniz donmezdi eve bunun gibi seyler hani bi laf vardir tirnahi kirilsa kiyametleri koparam kafinlar vardir kesinlikle onlardan olmak istemiyorum ama hayata karsi sanki fazla guclu duruyormusum gibi hissetttim

Evet aslinda cogu isimi kendim yapabilecek kapasiteye sahibim ama bazen avantaj degilde dezavantaj gibi geliyor sanki erkeklerin gozunde onlardan biriymisim gibi :)

İçgüdüsel sanırım, bastırılmış olabilir bu duygular toplum yüzünden.
Saçlarını boya, şekil ver, makyaj yap, mis gibi kok, güzel elbiseler edin, onları giy, kadın olmak güzel
Bu tarz birseyler yapinca kendimi tuhaf hissediyorum sanki ben olmaktan cikiyorum gibi bigun kuafor kasimi aldiktan sonra aradaki bosluklar dolunca nasil duruyo diye gormek icin kalemle boyamaya kalkti hayir hayir istemiyorum falan dedim kadinda sende fazla dogalsin falam demisti

Niye olmasin arkadasim biz bayaniz daha nariniz.mesela bayan mis gibi kokar kendi hafif bir deodorant al.ise giderken hafif makyaj yap.topuklu giy.
Ortalik erkek kayniyor zaten bird ebizler erkek gibi olmayalim
Iste arkadasim sanirim sorun orda sanki tum kadinlarin ruhu inceyken bdnim ruhum erkeklerin ruhu hibi odunlasmis acaba dediklerinizi yaparsam ruhumda incelir mi ki

Ya söyle soyleyeyim tabiki hapia hayati yasamadim ama kendimi begenmedigim icinde bi erkegin benden hoslanabilme ihtimalini hic hissetmedim birilerinin asiri ilgisini falan o cok iyi biri diye adlandirdim arkadaslarim bu senden hoslaniyor diye soylediklerinde abartiyorsunuz derdim

Hatta biri vardi cok ilgilenirdi ama sanki onun ilgisine benimle ilgileniyor acaba benden hoslaniyor mu demek onun iyi niyetinw karsi fesat bir dusunce gibi geliyor bide ben kendimi begenmefigim icin ida beni begenmez sadece arkadad olarak bakmistir diye dusunmystum

Ama birgun bi arkadas benimle bana ilgilenen kisiye ya siz evlensenoze falan diye sakayla karisik ciddi konusuyor konu yaşa geldi benden bi yas kucuk kendisi o kadar insanin icinde yasin benim icin hic onemi yok falan demisti ben ona ragmem bile asik olma ihtimalinin ustunden gectim bi arkadas bu durumu duyunca eee cocuk daha ne desin ne kadar acik olsaymis falan demisti

bilincalti kodlama ile alakali kadin olmak kotudur kodu yerlesmis bi sekilde. evet duzelir. telkin yap kendine internette var arastir biraz. degisebilirsin. biraz kaliyor ama sana bagli cogu
Evet kesinlikle bu dediginize katiliyorum mesela ben reglbolmaya basladigimda 2 yil hic kimseye soylemedim baskalati ogrendikten sonrada hani rehl muhabbetleri falan olur ya hic kimseyle o komulara yillarca girmedim simdide pek fazla girmiyorum hoslanmam muhabbetinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…