Kadın Gibi Kadin Olmak İnsanin Ruhunda mı Olmalı?

Kadınsılık nedir ki

Akşam eve yalnız da dönerim yük de taşırım 10 tane Ada'mı cebimden çıkarırım

Ayyy kızlar mezarlıktan korkar ay kızlar gece evde kalamaz vs gibi konular bana yabancı

Yaşım 40 a geldi saçım da tırnağım da boyalı değil kot var üstümde bir de bildiğin düz renk body

O süs vs bende eğreti olur

konuya cevap yazacaktım ta ki bu mesajı görene kadar...
kendisi eski bir üye mi?
aynı şeylerden sürekli dert yanıp hiçbir çaba göstermeyen insanlara yazmayı ben de vakit kaybı bulurum
Yazmazsiniz olur biter

Ama bide soyle birsey soyleyeyim belki baska uyelere yorum yaparken haksizlik etmezsiniz diye

Mesela eski konulari acarken belki hayat sartlari farklidir uyenin belkide hayatinda maddi olarak farkliliklar olmustur birseyleti degistirmek icin firaati olmustur vs

Yada anne babasi ayrilmistir artik hayatina kendi yon verecek firsatlari dohmustir

Genelleme yaparak birkac ornek verdim eger boyle dusunuyorsaniz lutfen kiymetli vakitlerinizi bu konulari okumakla heba etmeyin zaten bu sekilde dusunenler okumak yada yorum yapmak zorunda degildirler diye aciklamada bulunmustum

size bu konuda yazan, başka bir üyeliğiniz olduğunu söyleyip eleştiren başka insanlar varken sadece benden alıntılama yapmak neden?

size bu konuda yazan, başka bir üyeliğiniz olduğunu söyleyip eleştiren başka insanlar varken sadece benden alıntılama yapmak neden?
Onada yazacaktim o arada baska isim cikti arada kaynadi

Siz yada bir baskasi insanlarin konularinda eski konulariyla yargilamayin insanlarin dusunceleri yasantilari hatta maddi durumlari bile degisebiliyor

O kadar cok var ki insanlari eski konulariyla yargilayanlar sadece bu sekilde dusunurken birde isin baska boyutu olabilecegi akliniza gelsin diye yazmak istedim

bir ara kimin ne yazdığını aklında tutarak okuduğunu anlamayı deneyebilirsiniz, şık olur.
kimseyi eski konusuyla vs yargılamadım, öğrendim ki sürekli aynı eksen etrafında dönüyormuşsunuz
sadece aynı konular üzerinde devamlı aynı şeyleri yazıp uygulamayan insanlara yazmayı vakit kaybı gördüğümü söyledim.
bu kadar.

Bunu belirtmeden yazmayarak gecebilirsiniz mesela

Yinede kendi tercihiniz

iki arkadasım vardı erkek gbi büyümüşler sertler ama sonradan iyice kendilerine bakmaya basladılar. giyniş süslenme hatta hal hareket olarak.

herhün takı takmana gerek yok .makyaj olarak bazen göz kalemi bile yeter . kıyaffet tarzını düzlükten kurtar .üstüne cok yük alma ortamda baska yapacak biri varken özellikle .

insanın kendi kendine yetmesi zor ama güzel. bir erkekle tanıstogında yardım iste bazı işlerinde

Şimdi bu durum ilginç

Bir tanıdık ile gündüz birlikte idik

Dışarıda kapalı evde askılı ve şort ile idi

Makyajı vs yoktu

Neyse hava serinledi çocukları sitenin bahçesine indirdik

Hatun bu arada uzun tunik giymiş pantolon vs gözüne kalem çekmiş kolye takmış vs vs

İndik bahçede bankta oturduk sonra da eve çıktık

Ben de görünmez olabilir miyim acaba deyip kıt tişört ayağında terlik indim

Mesela bana sitenin bahçesine makyaj takı vs ile süslenip eline çantasını vs alıp inmek garip geliyor

Bu bence kadınsılık değil yani kime neden süslenir insan bahçeye çocuk oynatmaya inerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…