Kadın Hissediyorsa Doğrudur

Hakkınızda hayırlısı olsun. Çok mutlu olursunuz inşaallah.

Çok teşekkür ederim. Iki ay geçti ama nasıl geçti ben biliyorum. Kimsenin başına gelmesin dilerim ama çok fazla var. Bunca zaman durduğum kabahat. Adam bizimle ilgilenmediki..gözümün içine baka baka yapmış yani. Ve kesinlikle şuna inandım. Nasıl başlarsa öyle gidiyor .sonradan düzelir diye birşey yok. Benim keşke şunu da yapsaydım diyecegim birşey kalmadi.

allah vicdan rahatlığı versin diye birşey var elimden geleni yaptım demenin ferahlığı ohh miss.. herşey güzel olacak..

Yemin ediyorum benim eşimde aynımdandı işi.
Hergün eve geç gelir.
Dediğin gibi..
Ilgi alaka yok.
Ufacık bisey olsa saçmalarız.
Is yerinde kadin yok ama marketlere mal götürüyor.

Bilmiyorum sonumuz bizimde boylebolacak
arkadaşim böle olucaksa ne bekliyorsun her daim mutsuz yaşamak mi zorundasin:(

Merhaba. Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 9 yıllık evliyim. 5 yaşında bir çocuğum var. Çocuktan sonra bitmeye yüz tutan kari koca muhabbeti. Haftanın 7 günü işe gitmeler. Her akşam da en erken 10 da gelmeler. Hesap sorunca hakaret bagirma çağırma. Çocuğumu resmen kendim buyuttum. Erkek çocuğunu yıllardır erkeklerin içine erkek berberine kendim götürdüm. Millet yazın pazar günleri karısı çocuğuyla mangal yaparken burnumun direği sizlardi. Evimize bir akşam bir misafir gelmiş degildir aksam geç geliyor diye ya da biz bir yere gitmiş degilizdir. Oğlumu da alıp atlayıp arabaya her akşam parka çay bahçesine gittim yapayalniz. Hep yoğun hep yoğun kendi işi dedim. Saklanan şifreli telefonlar. 13 senelik öğretmenim. Beni o kadar sindirdi ki. Çok söyledim gecelerce çok ağladım. Eve gece yarısı da gelse kalkıp yemegini hazırlayıp üstüne kahvesini yapıp iki kelime etsin beni kadın yerine koysun diye bekledim yıllarca. Farkediyordum birşeyler karıştırdığını ama emin olamıyordum. Kendimi biliyordum çünkü. Eğer beni aldatıyorsa durmazdım. Yazacak çok.sey var ama takadim yok. Yani en son dua ettim. Birşey varsa allahim önüme çıkar dayanacak gücüm kalmadi diye. O günlerden birinde öğrendim yanında çalışan kızla sevgili oldugunu. Önce başkasından duydum. Sonra olayın üstüne gittim. Kızla konuştum itiraf etti. Muattabim kız değil ki benim. Ona en fazla aptal evli adamla ne işin var der geçerim. Vay efendim rezil ederim falan bana gore degil. Benim asıl muattabim esim denen alçaktır. Iki ay oldu evi terkedeli. Kapımda yatti tehdit etti agladi. Dönmem dedim. Üç kez karakolluk olduk. Tehditlerine boyum eğmedim. Koruma kararimi ihlal edip yine tehdit etti. Yine gittim karakola. Mesleğimden etmekle tehdit etti, ki sallıyor nasıl yapacak isimde gucumdeyim. Et dedim. Mesleğimden et. Girerim markete kasiyerlik yaparım. Onursuzca yaşamaktansa dedim. Davamı açtım. Velhasil paşa paşa geldi anlaşmalı bosanalim madem dedi..bosaniyoruz. bu beni mutlu mu edecek bilmem ama karaktersiz bir yasam surmektense buna raziyim. Işte benim hikayem.
Ederinden fazla değer , soytarıyı kral eder demişler...
En iyisini yapmışsınız , daha gençsiniz . Dilerim mutlu olursunuz ...

beni aldatıp bana yıllarca cehennemi yaşatmış bir karaktersizden boşandığım için mutlu olurdum ve daha güçlü. emin olun bu durumu yadırgamazsınız zaten yıllarca evli ama bekar yaşamışsınız

Kendime olan saygım bitmişti bu adam yüzünden. Inanın kendime geldim . Kendimi buldum. Şimdilik ailemle kalıyorum. Bu surecte yalnız eve çıkamam. Yaza doğru küçük istediğim gibi bir eve çıkacağım. Hayallerim var hala. Oğlumla gerceklestirecegim. Yeterki sırtımdaki yük gitsin

Çok mutlu oldum adınıza. Ufak ikinize göre bir ev harika olur. Oğlunuz da büyüyor beraber daha fazla aktivite yaparsınız ondan güzel arkadaş olur size. Hem onu vicdanlı adam gibi yetiştirirsiniz. Hayaller hep olmalı asla geç değil gençmişsiniz zaten bi süre arınma dönemi yapın kendinize huzurlu bi şekilde. Zamanla yeni insanlarla tanışırsınız. Bildiğim tek şey hiçbir zaman geç değildir.

Yaşadıklarınız için çok üzüldüm , güçlü duruşunuzu takdir ettim. Bir kadına bu yakışır çünkü. Ama merak ettiğim bi kaç şey var ; kız için kendini parçalayan adam neden sizle evli kalmaya devam etmiş, yani kız ciddi birşey mi istemiyormuş, bu nasıl tezatlık ben anlamadım. Yoksa kızı boşanıcam diye mi oyalamış. Bu nasıl bir psikoloji ve dengesizlik?

Hiç vakit kaybetmeyip bir an önce boşanın. inşallah karşınıza iyi bir erkek çıkar ve çok mutlu olursunuz. o aşağılık adam da kıskançlıktan geberir.

Yaşadıklarınız için çok üzüldüm , güçlü duruşunuzu takdir ettim. Bir kadına bu yakışır çünkü. Ama merak ettiğim bi kaç şey var ; kız için kendini parçalayan adam neden sizle evli kalmaya devam etmiş, yani kız ciddi birşey mi istemiyormuş, bu nasıl tezatlık ben anlamadım. Yoksa kızı boşanıcam diye mi oyalamış. Bu nasıl bir psikoloji ve dengesizlik?

Yada şöyle bişey, kızın anneside biliyorsa demek ki para için

Tabi ki bu sizi mutlu edecek hem sizi hem de evladinizi. Gec bile kalmissinz boyle bir adamdan kurtlmak icin.Hayatiniz simdi basliyormus gibi yaşayin lutfen evet biliyrm zor ama öncesi gic yokmus gibi davranin gecmisi dusundukce mutlu olamayacksiz cunku.

biz kavga ettiğimde kızım ağlıyor. böle görümce üzülüyor. biz çok şükür sık sık etmiyoruz. mutluysak kızda mutlu..
kötü evlilik ilgisiz anne baba olursa çocuk büyüdükçe hayirsiz olur. o yüzden çocuk için sürünmeye gerek yok. evlenip boşanan çocuklar mutsuz olabilir ama yinede alışıyorlar.

biz kavga ettiğimde kızım ağlıyor. böle görümce üzülüyor. biz çok şükür sık sık etmiyoruz. mutluysak kızda mutlu..
kötü evlilik ilgisiz anne baba olursa çocuk büyüdükçe hayirsiz olur. o yüzden çocuk için sürünmeye gerek yok. evlenip boşanan çocuklar mutsuz olabilir ama yinede alışıyorlar.

Benim annemle babam biz 16 yaşındayken boşandı

Ama evlilikleri çok kötüydü. .
Bizimde psikolojimiz bozuldu.

O yüzden hala aynı olursa yoluma devam edicem

Şimdi farkedemiyorsun ama biraz acın hafiflediğinde farkedeceksin; seni bu adamdan Allah kurtarmış meslektaşım. Sen zaten çocuğunu kendin büyütmüşsün. Varlığı ne fayda sağladı ki, yokluğu senden ne götürecek ? Varken yok olmasındansa adam akıllı yok olması daha iyidir. Bırak pisliklerinde boğulsunlar, ki boğulurlarda zaten... Sen güçlü bir kadınsın, herşeyin üstesinden gelirsin.
Öğretmenler günün kutlu olsun :KK200:

Back
X