• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın ihmal edilirse...

genelde yeni uyelik ilk konu bu skeil olunca fake derim ama size inandim nedense
burda çok konu var biraz arastirirsan, buyuk ihtimalle esinin ciddi urolojik problemleri var kendiside biliyor bunu ve dr a gitmek istemiyor
peki bosanmayip napmayi dusunuyorsun?
buyuk ihtimalle esiyin sana olan kirginligi olene kadar geçmeyecek ( krginlik olayi tabiki yalan sana iktidarsziim diyemedigi için uyduruyor , o sorunda dr agorunmeden geçmez , dr la geçermi onuda bilmiyorum gerçi, keske zorlamasaydin ilk gece için hakim sizi bi durusmada bosardi sen kizim deyince )
boşanmayı düşünüyorum bazen ama ne yazıkki çok seviyorum.hep düzelir die bekliyorum.kızgınlıktan bazen ağzımdan çıkanı kulağım duymuyo.çok ağır hakaretler bile ediyorum sonra pişman oluyorum.ama o her seferinde yeni bi koz olarak kullanıyo bu hakaretlerimi bana dokunmamak için.bana sorun olduğunu kabul etse mühim değil yine beklerim.ama sadece beni suçluyo.ufacık bi hareketime bahaneler bulup soğudum dio.madem soğudun niye ön sevişmeyi yapıyosun on da yapma!soğuyan adam dokunamaz bildiğim.yada git boşan!niye boşanmıyosun?çünkü haksız da ondan.ben maalesef ki seviorum yoksa bukadar beklemezdim.ben istesem çoktan giderdim dava açmaya.ama seviorum.sadece beni suçlamaktan vazgeçip doktora gitmesini istiorum.ama kabul etmio.Fiziksel olarak herşeyi mükemmel.ama bahanesi çok.bazen başaksı mı var die düşünüyorum ama şuana kadar hiç bi olumsuz bişi yakalamadım.ama napıcam bilemiorum artık..

boşanmayı düşünüyorum bazen ama ne yazıkki çok seviyorum.hep düzelir die bekliyorum.kızgınlıktan bazen ağzımdan çıkanı kulağım duymuyo.çok ağır hakaretler bile ediyorum sonra pişman oluyorum.ama o her seferinde yeni bi koz olarak kullanıyo bu hakaretlerimi bana dokunmamak için.bana sorun olduğunu kabul etse mühim değil yine beklerim.ama sadece beni suçluyo.ufacık bi hareketime bahaneler bulup soğudum dio.madem soğudun niye ön sevişmeyi yapıyosun on da yapma!soğuyan adam dokunamaz bildiğim.yada git boşan!niye boşanmıyosun?çünkü haksız da ondan.ben maalesef ki seviorum yoksa bukadar beklemezdim.ben istesem çoktan giderdim dava açmaya.ama seviorum.sadece beni suçlamaktan vazgeçip doktora gitmesini istiorum.ama kabul etmio.Fiziksel olarak herşeyi mükemmel.ama bahanesi çok.bazen başaksı mı var die düşünüyorum ama şuana kadar hiç bi olumsuz bişi yakalamadım.ama napıcam bilemiorum artık..
Ben olsam tedavi icin 6 ay verirdim bu 6 ay icinde bi gayreti olmazsa konuyu ailelere acip bosanma yoluna girerdim. Iktidarsizsa evlenmeseydi kandirilmissin resmen hayatini boyle gecirmek zorunda degilsin

neden sevgiliyken sölemedin böle bi hayatımız olacağını die sordum kaç kez.benim bi sorunum yok sorun senin asabi ve sinirli olman dio.ama bi kadına 2 yıl kadın olduğunu hissettirmezsen o kadın sinirlenmez mi?bişi yokmuş gibi mi davranayım?elbetteki sorguliicam.böle yaptığın için düzelmio dio.ben de dedim o zaman git başkasıyla evlen boşanıcam senden dedim kaç kez.yeni evlendiğin kadına da böle yap bakalım kadın seni bekler mi yoksa aldatır mı dedim.benim gibi saf ı bulabilcek misin dedim.yeni biriyle evlenirsem aynı sorunu yaşiicamı nerden çıkardın dedi bana :) yani onla normal yaşar mısın cinselliği dedim.evet dedi.e benle ni yaşamadın 1,5 yıl ozamn dedim.çünkü senden soğudum dedi.ilk günden beri mi dedim.sustu.işin içinden çıkamio.ama beni de delitecek bu gidişle.

benimle aynı sorunları yaşayan kadınlar var mı gerçekten merak ediorum.sanki bu bana özel bi sınav mı?
yaaa belkide sizin söyledikleriniz adamın onurunu zedelemiş kendine olan inancını kaybetmesine neden olmuş olamaz mı??
İşin açıkcası bazen bende öyle oluyorum herşey iyi giderken cinsel ilişkide birden eşimin söyledikleri aklıma geliyor ve tamamen gidiyor isteğim.
Bence eğer ortada eşinizin söylediği gibi büyük kalp kırıklıkları varsa onu düzeltmeye çalışın..Belki ondan sonra oda kendisini daha iyi hisseder..

yaaa belkide sizin söyledikleriniz adamın onurunu zedelemiş kendine olan inancını kaybetmesine neden olmuş olamaz mı??
İşin açıkcası bazen bende öyle oluyorum herşey iyi giderken cinsel ilişkide birden eşimin söyledikleri aklıma geliyor ve tamamen gidiyor isteğim.
Bence eğer ortada eşinizin söylediği gibi büyük kalp kırıklıkları varsa onu düzeltmeye çalışın..Belki ondan sonra oda kendisini daha iyi hisseder..
denedim...ama aramızda kopukluklar oluşmaya başladı.yabanı gibi davranıyo bazen.konuşmaya çlıştığımda ya susar ya kısa cvp verir yada tersler..iletişimimiz sıfır.

denedim...ama aramızda kopukluklar oluşmaya başladı.yabanı gibi davranıyo bazen.konuşmaya çlıştığımda ya susar ya kısa cvp verir yada tersler..iletişimimiz sıfır.
Benimde evliliğim sıkıntılı belki diyeceksiniz bu konuya en son yorum yapması gereken insan sensindir diye.
Ama söylediğim gibi cinsellikten önce sizin daha farklı problemleriniz var.
Ha bunlar nasıl çözülür bende bilmiyorum..
Zaten o problemler aşılsa özellikle iletişimsizlik çoğu şey çözülecek.
Allah yardımcınız olsun..

Suan evli olsaydım kocam beni ihmal etseydi eğer çıldırirdim herhalde ilgisizlik çok kötü bir durum.

Benimde evliliğim sıkıntılı belki diyeceksiniz bu konuya en son yorum yapması gereken insan sensindir diye.
Ama söylediğim gibi cinsellikten önce sizin daha farklı problemleriniz var.
Ha bunlar nasıl çözülür bende bilmiyorum..
Zaten o problemler aşılsa özellikle iletişimsizlik çoğu şey çözülecek.
Allah yardımcınız olsun..
teşekkür edrim...iletişim eksikliği evet..sölesem de yine bi çaba göremiorum.hep susar yada tersler.ortası yok.sevgiliyken hiç farketmedim mi diorum bazen kendime.

Bosanma dilekceni koy onune.
Ya bosanirken mahkemede anlatirsin iktidarsiz oldugunu rezil olursun.

Yada doktora gidersin tedavi olursun
Evliligimiz kurtulur. Sana 1 hafta sure veriyorum.
Benim omrum gencligim gidiyor. Seninle vakit kaybedemem de.

Hem bosanirsak sen de tekrar evlenirsin. Bana yasatamadiklarini baskasiyla yasarsin de.

Tabiki hepsi blof ama cok ciddi olman lazim. Eminim yola gelecek ve doktora gidecek. Cunku seni seviyor.

Bosanma dilekceni koy onune.
Ya bosanirken mahkemede anlatirsin iktidarsiz oldugunu rezil olursun.

Yada doktora gidersin tedavi olursun
Evliligimiz kurtulur. Sana 1 hafta sure veriyorum.
Benim omrum gencligim gidiyor. Seninle vakit kaybedemem de.

Hem bosanirsak sen de tekrar evlenirsin. Bana yasatamadiklarini baskasiyla yasarsin de.

Tabiki hepsi blof ama cok ciddi olman lazim. Eminim yola gelecek ve doktora gidecek. Cunku seni seviyor.
buna benzer şeyler yaptım..fakat hep aynı sonuç..tamam düzelicek dio.gidicez doktora dio..sonra yine bahaneler üretip sorun çıkarıyo.beni kaale almıyo galiba.onun bu rahatlığı beni deli edio artık.en sonunda beni tamamen kaybedecek ki bu çok yakında gerçekleşicek gibi görünüo.yoruldum çünkü..

Anne ve babasina anlat. Onlar alsin ogullarini doktora gotursunler.

Yada sen tut kolundan doktora gotur. Gerekirse zorla gotur.

Benim esimin de evliligimizi zora sokan bi donemi olmustu. Seni cok iyi anliyorum. Ve sen cinselligi bic yasamamissin.
Ben yasarken yasayamaz hale gelmistim. Cildirmistim.

Bizimki hormonlarla ilgili bi bozukluktu. 6 ay kadar ilac kullandi gecti.
Ama ikna etme surecim cok zor olmustu. Tedavi olunca ve ise yarayinca doktora tesekkur etmeye gidecegim bir gun dedi. Doktora hediye alacakmis. Evliligini kurtardigi icin. Ben de dedim. Doktor isini yapti. Evliligimizi kurtaran benim. Seni ikna ettim de isler yoluna girdi.

Idrar ve sperm testi kan testi yapiyor uroloji doktoru. Artik nelere bakiyorsa. On gore bi tedavi soyluyor. Hepsi normalse psikologa yyonlendirir zaten.

@ma bence sizin esinizinki psikolojik degil. Eger oyle olsa on sevisme de olmazdi diye dusunuyorum.

Anne ve babasina anlat. Onlar alsin ogullarini doktora gotursunler.

Yada sen tut kolundan doktora gotur. Gerekirse zorla gotur.

Benim esimin de evliligimizi zora sokan bi donemi olmustu. Seni cok iyi anliyorum. Ve sen cinselligi bic yasamamissin.
Ben yasarken yasayamaz hale gelmistim. Cildirmistim.

Bizimki hormonlarla ilgili bi bozukluktu. 6 ay kadar ilac kullandi gecti.
Ama ikna etme surecim cok zor olmustu. Tedavi olunca ve ise yarayinca doktora tesekkur etmeye gidecegim bir gun dedi. Doktora hediye alacakmis. Evliligini kurtardigi icin. Ben de dedim. Doktor isini yapti. Evliligimizi kurtaran benim. Seni ikna ettim de isler yoluna girdi.
ailesi ile aramız ii değil ki anlatsam bile oğullarını haklı görürler.ben de üroloji yada psikolog ikisini de önerdim.önce tamam diip sonra vazgeçio.önce sen kendini törpüle dio bana.eğer düzelmezse bu sorun,boşanıcam dediğimde ise demekki beni sevmiosun senin için cinsellik daha önemliymiş dio.ozmn çıldırıyorum ben de.cinselliği 1.derecede önemsiyo olsaydım orgazm nedir tattırmayan bi kocanın yanında beklemezdim okadar zaman diorum.olay büyüyo.ayrı odalar..soğuk tavırlar.ama halen net bi karar yok ortada.sanırım benim yorulup soğumamı ve boşanmamı beklio..

Allah yardimcin olsun.
Birgun urolojiden randevu al. Ona soyleme. Hastayim beni doktora gotur de. Zorla sok doktorun odasina. Orada kopsun dananin kuyrugu.

Back
X