- 21 Ağustos 2015
- 32
- 4
- 1
- Konu Sahibi kendimettimkendimbuldum
boşanmayı düşünüyorum bazen ama ne yazıkki çok seviyorum.hep düzelir die bekliyorum.kızgınlıktan bazen ağzımdan çıkanı kulağım duymuyo.çok ağır hakaretler bile ediyorum sonra pişman oluyorum.ama o her seferinde yeni bi koz olarak kullanıyo bu hakaretlerimi bana dokunmamak için.bana sorun olduğunu kabul etse mühim değil yine beklerim.ama sadece beni suçluyo.ufacık bi hareketime bahaneler bulup soğudum dio.madem soğudun niye ön sevişmeyi yapıyosun on da yapma!soğuyan adam dokunamaz bildiğim.yada git boşan!niye boşanmıyosun?çünkü haksız da ondan.ben maalesef ki seviorum yoksa bukadar beklemezdim.ben istesem çoktan giderdim dava açmaya.ama seviorum.sadece beni suçlamaktan vazgeçip doktora gitmesini istiorum.ama kabul etmio.Fiziksel olarak herşeyi mükemmel.ama bahanesi çok.bazen başaksı mı var die düşünüyorum ama şuana kadar hiç bi olumsuz bişi yakalamadım.ama napıcam bilemiorum artık..genelde yeni uyelik ilk konu bu skeil olunca fake derim ama size inandim nedense
burda çok konu var biraz arastirirsan, buyuk ihtimalle esinin ciddi urolojik problemleri var kendiside biliyor bunu ve dr a gitmek istemiyor
peki bosanmayip napmayi dusunuyorsun?
buyuk ihtimalle esiyin sana olan kirginligi olene kadar geçmeyecek ( krginlik olayi tabiki yalan sana iktidarsziim diyemedigi için uyduruyor , o sorunda dr agorunmeden geçmez , dr la geçermi onuda bilmiyorum gerçi, keske zorlamasaydin ilk gece için hakim sizi bi durusmada bosardi sen kizim deyince )