Bu sefer bana zorbalık yapmasına müsaade ediyormuş gibi geliyor kendime de kızdığım oluyorAynen böyle devam et
Gerçekten ben cevap vermedikçe daha da artırıyor. Normal konuşmaya çalıştığı da oluyor kestirip atıyorumCevap verme kudursun .icinden de kudurr kudurrrr şarkısını söyle
Alın karşınıza o zaman konuşun diyicem sizin derdiniz ne neden böyle ergence davranıyorsunuz diye ama onuda anlar mı bilemiyorumBu sefer bana zorbalık yapmasına müsaade ediyormuş gibi geliyor kendime de kızdığım oluyor
Ben de anlayacağını sanmıyorum, bir yandan da kendime "senin sorunun değil ki onun sorunu, kimsenin kalbine müdahale edemezsin çekemiyorsa kendisi bilir" moduna giriyorum. Bazen de kendime kızıyorum niye orda bozmuyorsun lafın altında kalıyorsun diyeAlın karşınıza o zaman konuşun diyicem sizin derdiniz ne neden böyle ergence davranıyorsunuz diye ama onuda anlar mı bilemiyorum
Lafın altında kalmayın tabii ki o zaman tepenize çıkar iyice o yüzden saygı çerçevesinde zekanızla lafları yerleştirin, bazen de gülerek laf sokunBen de anlayacağını sanmıyorum, bir yandan da kendime "senin sorunun değil ki onun sorunu, kimsenin kalbine müdahale edemezsin çekemiyorsa kendisi bilir" moduna giriyorum. Bazen de kendime kızıyorum niye orda bozmuyorsun lafın altında kalıyorsun diye
Tepeme çıktı zaten ve çıktıkça daha da çıldırıyor etrafta ne kadar komik duruma düştüğünün farkında da değil. Ben dışardan şahit olan biri olsam net kıskanıyor derdim. Kıskanılacak sebep bulamasam daLafın altında kalmayın tabii ki o zaman tepenize çıkar iyice o yüzden saygı çerçevesinde zekanızla lafları yerleştirin, bazen de gülerek laf sokun
Bence doğru yapıyorsunuz en güzel cevap sessizliktir :)Laf soktuğu zaman cevap bile vermiyorum kaale almıyorum kala kalıyor, benimle tartışmasına müsaade edip onu rahatlatmak istemedim içinde kalsın çıldırsın istedim. Ama sanırım yanlış yapıyorum.
Sinirlenmesi için beni görmesi bile yeterli oluyor bence böyle devam edin belliki laf soksanız çirkinleştirecek , konuşsanız anlayacak kapasiteside yok yazık, taş yerinde ağırdır felsefesiyle uslubu ve tavrı tarzı böyle çirkin olanlara en güzeli hiç yokmuş gibi davranmak . zaten onun istediği tartışma çıkarmak eline koz vermediğiniz için daha sinirlidir
Böyle de tepeme çıktı inş bir gün vazgeçer bu durumdan. Takmıyordum ama bugün cidden sinirlendimBence doğru yapıyorsunuz en güzel cevap sessizliktir :)
Kuduruyodur inş sustuğuma değsinCevap verme kudursun .icinden de kudurr kudurrrr şarkısını söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?