işte bunu diyordum ben,teşekkürler :)
konu sahibi konu çok dağıldı..senin derdin eşinin çalışıp çalışmaması değil rahatlıydı sanırım.asıl sorunun buydu.
bu ne iğrenç bir yazı...kocayı sömürülecek bir varlık olarak görmen senin ayarını ve kaliteni zaten ortaya seriyor.. ev kadınları hiçbir işe yaramaz onların işi gücü kocalarını sömürmektir gibi bir imaj çiziyorsun..ev kadınlarına böyle bir genelleme yapamazsın ...ayrıca çoğu senin gibi düşünmüyor..bu biraz kadının kalitesiyle alakalı bir durum.
ne kadın kocasını sömürmeli ne de erkek karısını..
herkes kendi ayakları üzerinde durabilmeli ve kendine yetmeyi öğrenmeli..
“Anneler çocuklarını iki tam yıl emzirirler. Bu, emzirmeyi tamamlamak isteyenler içindir. Onların marufa uygun yiyecek ve giyeceği, çocuğun babasına aittir. Kimseye gücünün yettiğinden fazla yük yüklenmez. Çocuğu yüzünden ne ana, ne de baba zarara sokulur.”
narmik buymuş ben de baktım gercekten..
deminden beri bizde burda buınu tartısıyoruzz..
dünyaya gelen masum bebenin annesiden başka kime ihtiyacı olur ki..
evet kadın çalışmak zorunda değil, ev işi yapmak zorunda değil, çocuğuna bile bakmak zorunda ya da emzirmek zorunda değil, -kocası da bu son maddeye razıysa. kadının islami açıdan tek mecbur olduğu şey, kocasının yani kendinin de namusunu korumasıdır. tabi günümüzün MODERN! kadınları bunu çok çağdışı bulur. ama dinin de onun kuralllarınında çağa göre hele de modernliğe göre değişme lüksü yoktur.
yukarda daha evvel cevap olarak yazdığım şey bunu açıklıyor zaten. benim açımdan tartışma bitmiştir.
siz ev hanımları sömürüyor diyorsunuz ona cevap yazdım bende .çirkin yazan ben değilim kusura bakma .herkes herşeyi söylüyor ev hanımlara evde yatan,kocasını sömüren ohh mis valla .ne kıskançlık pess .
ben ev hanımları kocalarını sömürüyor mu yazdım ? Uydurma lütfen..nerde yazMIŞIM. Bİ ALINTI YAPTA GÖREK
siz ev hanımları sömürüyor diyorsunuz ona cevap yazdım bende .çirkin yazan ben değilim kusura bakma .herkes herşeyi söylüyor ev hanımlara evde yatan,kocasını sömüren ohh mis valla .ne kıskançlık pess .
ben kadınları suçlu bulmuyorum erkeklerin çoğunun doğru düzgün mesleği yok olanda başkasının sömürgesi oluyor , mutlaka akraba olayı var , girişimci olmak korkutuyor batarım diye , birde erkeğin karekteri önemli adam önceden nasıldı karekter analizi iyi yapılmadımı
çoğunluk kadın parasını seviyor , günahı sevabı unutuyor ,nedense?
ben çalışmak zorunda değilim diye düşünen kadın o zaman erkeğinde sana çeşit çeşit kıyafetler alma, kuaför paranı vs zorunluluğuda yoktur diyesin var, bakmak zorunda diyosanız bakmanın içine sadece beslenme barınma ve asgari giyinme girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?