ben hiç zengin koca bulmak için okuyanına da rastlamadım..senin çevrende var heralde böyle birileri ?
vakti zamanında ben neden düşünemedim bunu:)))...
var tabi boşuna üniyi istila ediyorlar , çünkü ilkokullu ona talip olmaz ,çok şeytan kızlarda yok değil ,yani
var tabi boşuna üniyi istila ediyorlar , çünkü ilkokullu ona talip olmaz ,çok şeytan kızlarda yok değil ,yani
vakti zamanında ben neden düşünemedim bunu:)))...
zengin koca peşinde olan kadınlar bence bizim toplumda iki zıt kısma ayrılıyo, ama bunların içinde üni. ye gidenler yok, valla açıkcası bunu da ilk burda duydum
Karşı tarafla eğitim düzeyleri aynı olsun diye ünv. okuyanlar varbizzat yakınımda şahit olduğum için dünyanın çivisi çıkmış artık diyorum
üniv.bitirmek zengin kocaya sahip olmak için değil de ,zihniyet şu olabilir bazı kızlarımızda ,hayat şartlarım daha iyi olur ,daha kültürlü arkadaş çevrem olur ,e haliyle insanlar genelde arkadaş çevresi vesilesiyle tanışır evlenir ,kocam da benim emsalim olur filan gibi ..yoksa her öss ye giren koca için girmiyo merak etmeyin :)
üniv.bitirmek zengin kocaya sahip olmak için değil de ,zihniyet şu olabilir bazı kızlarımızda ,hayat şartlarım daha iyi olur ,daha kültürlü arkadaş çevrem olur ,e haliyle insanlar genelde arkadaş çevresi vesilesiyle tanışır evlenir ,kocam da benim emsalim olur filan gibi ..yoksa her öss ye giren koca için girmiyo merak etmeyin :)
Kanım dondu...
Bazen çok acımasız olabiliyorsunuz ve kendimi tutamıyorum ama tutmaya çalışacağım. Adamın maaşı günümüz şartlarında pek düşük sayılmaz, asgari ücretin 2 katı. Ama miktar yeterli görülmediği için erkekliğine laf ediliyor ve elde davullarla halaya katılan arkadaşların sayısı da az değil. Çok ama çok tehlikelisiniz.
Eskiden olsa kocana bas tekmeyi gitsin derdim ama artık diyemiyorum nedense çok kızıyorsunuz bu lafa. Sonra derdimki ondan adam olmaz daha zenginini bul, 4x4 jipi olan biri seni çok mutlu eder istediğin her şeyi sana alır derdim. Ama demicem... Çünkü zaten derdi olan birine böyle şeyler söylenmezmiş. Ne dert ama?
Benim asıl anlamadığım ve kabullenemediğim nokta senin fikirlerine katılanların çokluğu. Cidden hastalıklı düşüncelerin bu kadar fazla olduğunu tahmin edemezdim. Sizinki ne müşterek yaşama uyuyor ne de feminizme, bu resmen çıkarcılık. Ondan habersiz
köşede niye 3 kuruşun birikecekmişki? Maksadınız nedir, niye haberi olmasın?
bence en büyük hatanız 2500 maaşla hem ev kredisine hemde araba kredisine girmek.bunu hiç düşünmediniz mi.elbette zorlanırsınız.kolay değil tabiiÇalış para kazan,ev işleriyle ilgilen,çocukla ilgilen kadınlık vazifeni yap.Çok sıkıldım bunaldım artık.Neden tüm yük biz çalışan bayanların üzerinde ya.Çalışmaktan şikayetçi değilim bekarlığımdan beri çalışıyorum.O zamanlar tabi geçim derdi vs. yoktu.Her istediğimi alıyor para bile biriktiriyordum.Ama evlendik ne oldu.Elde avuçta bişey kalmadı.Gider çok yetişmiyor.İstediğim birşeyi alırken düşünür oldum alamaz oldum.Aybaşında para geliyor ertesi gün bitiyor.Neden kocamın yüzünden hep.Kendisi mühendis istese çok güzel işler bulur evi kendi başına idare eder.Ama o ne yapıyor.Eniştesinin işyerinde çalışmaya 1500 e talim etmeye devam ediyor.Bu zamanda bu maaş nedir ki?Ev mi geçindirilir bu parayla.Ev kredisi araba kredisi kredi kartı vs.Gelir gideri karşılamıyorki.Bin defa anlattım.Çocuğumuz 4 yaşında masraflar artıyor yakında kreşe gidecek.Şu işini değiştir.Tamam diyor hala duruyor.6 yıl oldu evleneli bunaldım artık.Ne kıymetli işi varmış ya.Bana güveniyor resmen.Ben oğlum doğduktan sonra 1 yıl çalışmadım.3 yaşına gelene kadarda çalışmaya niyetim yoktu.Bana durduk yere iş buldu.Bir de ben seni zorlamıyorum.Sigortan için çalışmanı istiyorum.İstemezsen çalışma diyor.
Neyse ben o işte hala devam ediyorum çalışıyorum.Ama kendisi hala bir atılım yapmıyor.Sıkıntıyı çekiyor yinede işini bırakmıyor.Ne kıymetli işi varmış.Yüksek maaş alsa neyse o da yok.Hatta düzenli bile alamıyor maaşını.Ben 1000 lira alıyorum 700 ünü ona veriyorum.Deliricem yakında.Bu kadarda olmaz ya.Ben çalışmasam ne yapacak çok merak ediyorum.İnsan karısından para almaya utanır benim bildiğim ama bunda utanma falan yok.Tamam hayat müşterek ama sende bişeyler yap hayat kalitesini artırmak için.Yok ben kadınmıyım erkekmiyim bilmiyorum.Evin geçimini erkek sağlar.Bayan her zaman para vermek zorunda değildir ya.Bıktım usandım ağlamak istiyorum.:2:
her okuyan zaten kendini geliştirmiş , eğitimli, kültürlü olsaydı oohhhh oooooooo ooo yanii
Bana hiçte acımasız gelmedi konu sahibinin istekleri.Kadın evet çalışmak zorunda,ama evi geçindirmek için değil kendi için.
Hayat müşterek diye tutturup gidiliyor,merak ettim bu hayat müşterek diyen arkadaşlarımın kaçtanesi evdede eşi ile tam iş bölümü yapabiliyor?
Eşim her konuda bana yardımcı diyenlerin bile tamamı mutlaka eşinden çok iş yapıyordur eve gelince.
Aranızda evde yemekleri kocam yapar,çok güzel sarma sarar diyen varmı?
Veya çocuğumun tüm dersleriyle ,banyosuyla,tırnak kesimiyle kocam ilgilenir diyen kaç tane.
En çok yardım eden adam temizliğe yardım eder,belki birde sofra kurar,kaldırır.
Eee,nerde bu hayatın müşterek kısmı,sende içli köfte yap o zaman?
Kadın evde her işte başrolde ise erkekte ev geçindirmede başrolde olacak.
Ben çalışıyorum,sadece çocuklarımın okul masrafını karşılarım kendi isteğimle,tabii ki gerekirse herşeye ortak olurum,ama evi geçindirmeyide ben dert etmiycem,bu kocamın görevi.
Kaç lira maaş aldığımı bile bilmez,çünkü sormaz.
Ben eve gelip yemeğini yapıyorsam,çocuklarımla ilgileniyorsam,oda evi geçindirecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?