- Konu Sahibi kelebeksever
-
sence normal olan şeyler nedir? bu konuya baya hakimsin bakıyorum :) bu durum sadece kadınlarda yok erkekler ve hayvanlardada var yeni gelişen bir durumda değil insan oğlunun var oluşunla beraber çok öncelere dayanır bence konu sahibi kendini ifade ederken sizler gibi insanlığını yitirmiş dar görüşlü kişilerin varlığını hesaba katmamış bulunduğu durum ne bir hastalık ne bir sapıklık tıpkı solak olmanız nasıl elinizde değilse bu durumda aynı tabi siz bu durumu anlayamazsınız ve iman gücününde yenemeyeceği durum yok sizin ifadelerinize bakılsa bu arkadaş başını hiç kaldırmamalı bulunduğu durumdan utanmalı ki utanması gereken onca insanlar varken örneğin kadına vs cocuklara tecavüz eden kişiler hırsızlar katiller gibi vs vs saymaktan iğrendiğim bir sürü şahıslar her neyse annemisiniz bilmiyorum anneye olmaya hazırmısınız ? die size sorulduğunda evet hazırım ben onu severim büyütürüm okuturum hastayken uyumam onu beklerim dersiniz temenni etmem ama ya cocuğunuz eşcinsel olursa ne yapardınız? aslında tahmin ediyorum bir annenin konu ne olursa olsun BİR ANNENİN cocugunu evden kovamasımı anormal durum yoksa cocuğun eşcinsel olmasımı rica ediyorum bilmediğiniz konulara atlamayın yorum yapmayın aşağlamayın dalga gecmeyin tarih tekerürrden ibaredir unutmayın kırmayın kırılmayında ..........normalmiş yani bu durumiyi ya erkeklere güvenmiyoduk zaten kadın kadına evleniriz ozaman
saçmalamayın kitabı kendinize uydurmayın hastalık yada sapıklık olmasaydı terapi tedavi vs yolları aramazdı tıp
bu saçmalaıkları millete kabul ettirmek için normal göstermeye çalışmayın asıl siz tercihinizin arkasında durun vede anormal olduğunu kabul edin başkasına
kabul ettirmeye çalışmayınsayenizde gelecek nesillerden ümidimizde kalmadı
19 yaşıma kadar bir kadın olarak başka bir kadını sevebileceğimi bilmiyordum. Hayatımda daha önce erkek arkadaşım oldu ama başka bir kadını sevdim hemde kimseyi sevmediğim kadar.Hep feminist özellikler taşıyan biriydim küçükkende. Belkide kadınlarıda sevebileceğimi bilmediğimden mecburen erkekleri sevdim. Şimdi olduğum şeyi bilmiyorum erkekler ilgilimi çekmiyo saçma bir tabir olsada kadınsı kadınlarda ilgimi çekmiyo. Erkeksi bir kadınla konuştum ilgi duyar gibi olsamda kimseye ona baktığım gibi bakamıyorum. Kaybolmuş bir haldeyim.
Bir uzmandan yardım alın kendi cinsinden birine ilgi duymak hiç sağlıklı değil ahlaki boyutu da hoş karşılanmaz.
Kıyamet alametleri. Rabbim sen çoluğumuzu çocuğumuzu koru.
Doktora git kızım tedavi ol.
Allah lanetlemiş ise bu şekilde yönelmesi olanların başka söze hacet yok.Siz bir uzmandan yardım alın. Muzdarip olduğunuz şeyin adı "homofobi" ama homofobi tedavi edilebilir bir hastalıktır.
bir yukarıda yazdığım mesajı siz ve sizin gibi herkes için tekrarlıyorum, doktora gidip tedavi olması gerekenler sizlersiniz. hastalıklısınız. hastalığınızın adı "homofobi" ama şükür ki tedavi edilebiliyor.
eşcinselliğin hastalık olmadığı için tedavisinin de olmadığı bilimsel bir gerçektir.Allah seni ıslah etsin
bunu yazıp birde sonuna ŞÜKÜR mü diyorsun yok sen bir şey deme ...işin sapıklık kısmını geçiyorum hemcinse ilgi duyma kendini diğer cinste hissetme bana göre psikolojik bir sorun değil kişisel bir tercihtir ve bu tercih benim nezdimde sapıklıktan ileri gelir...Bu kişilerin Allah (Yaradan) İnancı olduğuna katiyen inanmıyorum..Eğer ki Allah inancı olsaydı zaten Rabbimin üretim hatası yapmayacağını bilirdi..bir yukarıda yazdığım mesajı siz ve sizin gibi herkes için tekrarlıyorum, doktora gidip tedavi olması gerekenler sizlersiniz. hastalıklısınız. hastalığınızın adı "homofobi" ama şükür ki tedavi edilebiliyor.
bunu yazıp birde sonuna ŞÜKÜR mü diyorsun yok sen bir şey deme ...işin sapıklık kısmını geçiyorum hemcinse ilgi duyma kendini diğer cinste hissetme bana göre psikolojik bir sorun değil kişisel bir tercihtir ve bu tercih benim nezdimde sapıklıktan ileri gelir...Bu kişilerin Allah (Yaradan) İnancı olduğuna katiyen inanmıyorum..Eğer ki Allah inancı olsaydı zaten Rabbimin üretim hatası yapmayacağını bilirdi..
ha bu tercihi yaşayan kişilere bir şey der miyim hayır kesinlikle ,saygı duyar mıyım ses çıkarmamak konusunda ise evet saygı duyarım(ama aklımda asla saygı duymam)
Şimdi nasıl dürüst olabilirsin ki imkansız..Politik dünyanın politik insanları olarak aynı havayı solumaya devam edeceğiz..
buna saygı duymuyoruz diye bizim türümüze homofobik deyip tedavisi olduğunu söylüyorsan şayet bilmukabele aynı tedavi o zaman muhakkak sizin içinde vardır ki bir an önce tedavi olun..
bak daha hiçbir şeyi okumadan ilk cümlene cevap vereyim kim doğru okuyor kur-anı tartışalım...donanımın olmadığından tartışmaya dahi girip diğer cümlelerini okumayı uygun bulmuyorumBen müslümanım. Problem şu ki, sizin müslümanlığı algılayışınız ve tanımlayışınızla benimki aynı değil. Kuran'ı "düzgün" okumayı başarabilseydiniz, şu örneğini vere vere bitiremediğiniz Lut Kavminin, pedofili yani çocuk tacizi/tecavüzü yüzünden helak edildiğini çok iyi bilirdiniz.
Kendi cinsine ilgi duymak bir tercih değil, yönelimdir. Kişinin doğasından gelir. Nasıl siz karşı cinsinize ilgi duyuyorsunuz, onlar da kendi cinslerine ilgi duyarlar. Bu kişilere eşcinsel denir. Eşcinsellik tercih değil, yönelimdir.
Bir de bicurious denen bir kavram vardır, normalde karşı cinslerine ilgi duydukları halde kendi cinsleriyle "meraktan", "sırf canları istedikleri için", "sırf denemek için" cinsel birliktelik yaşayabilirler. İşte bu tercihtir.
Neticede ister tercih olsun, ister yönelim, bir insanın kendi rızasıyla kimle seviştiğine dair yorum yapma cüreti dahi bulmamanız gerekir.
Zaten İslam da milletin bacak arası odaklı bir şey değildir, bundan çok daha üstündür ama sizle bunu konuşmayacağım çünkü çoğunuzun bunu idrak edebilecek tekamülde olmadığını üzülerek görüyorum.
Anafikre gelecek olursam, karşılıklı rızayla sevişenleri kafanıza takıp onlardan rahatsız olacağınıza, daha çocuk yaşlarında kafalarına örtü takılarak objeleştirilen, cinsel meta haline getirilen, kısacası çocuk istismarına maruz kalan, benliksizleştirilen, bireysellikleri, özgürlükleri ellerinden alınan, erkeklerin kölesi haline getirilen, edilgenleştirilen KIZ ÇOCUKLARINA ve KADINLARA üzülün, bu konuya dair tepki duyun ve tepkiniz gösterin. Yoksa bu çocuk ististmarı, bu kadın düşmanlığı, bu taciz, tecavüz dolu toplumun helak olması çok yakındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?