kadın olmak cidden zordur ama hele hele de Bizim ülkemizde daha da zordur.. sevişmek Bize yasak erkeğin erkeklik göstergesi, hovardalık erkeklere yakışır, kadın alnına damgayı yer.. bu ülkede kadın olmak çook daha zor o yüzden..
açıkcaısı bana en cok zor gelenler
herzaman temiz ve bakımlı olman lazım, agdasıydı vs. bunlarla ugras dur.. en nefret ettigim sey bu ama dinende temiz olmamız lazım..
cocuk dogurmak gibi büyük birşey kadınlara bahşedilmiş.. zor ama mucizeyi biz taşıyoruz bu yönden güzel..lakin vucudun bozulacagını dusununce ..
kadın olmak cidden zordur ama hele hele de Bizim ülkemizde daha da zordur.. sevişmek Bize yasak erkeğin erkeklik göstergesi, hovardalık erkeklere yakışır, kadın alnına damgayı yer.. bu ülkede kadın olmak çook daha zor o yüzden..
Aslına bakarsan erkekler için de nikah kıymadan bir kadınla birlikte olmak yasak, hovardalık ne erkeğe nede kadına yakışır bence. Ona bakarsanız şu anki toplumumuzda bunu kadında erkek de yapıyor maalesef. Sevişen yine sevişiyor kim takıyor ki. Hovardalık mı yapmak istiyorsunuz ulu orta? Bunları yapamıyor olduğunuz için mi kadın olmak zor?
Ben katılmıyorum bu düşünceye.
Kadın olmak güzel bence. Hele bir de zarif ve asil olunca. Bakımlı olmak zor gelmiyor aslında bana. Ben bakımlıyken iyi hissediyorum kendimi. Bana sadece evde sabahtan makyaj yapmak zor geliyor. Eşim evden çalıştığı için beni en azından rimelli görmeyi seviyor.
Çocuk doğurmak da çok güzel bir şey. Allah inşallah hepimize nasip eder. Yani isteyenlere. Mucizevi bir şey. Ne zaman olacaksa o zaman oluyor aslında. Ne kadar mücadele de etsek, dışarıdan müdahale etmeye de kalksak (tüp bebek, aşılama gibi) yazılmadıysa olmuyor. Tutsa bile düşebiliyor.
Olmasa da üzülmemeli.
Aslına bakarsan erkekler için de nikah kıymadan bir kadınla birlikte olmak yasak, hovardalık ne erkeğe nede kadına yakışır bence. Ona bakarsanız şu anki toplumumuzda bunu kadında erkek de yapıyor maalesef. Sevişen yine sevişiyor kim takıyor ki. Hovardalık mı yapmak istiyorsunuz ulu orta? Bunları yapamıyor olduğunuz için mi kadın olmak zor?
Ben katılmıyorum bu düşünceye.
Kadın olmak güzel bence. Hele bir de zarif ve asil olunca. Bakımlı olmak zor gelmiyor aslında bana. Ben bakımlıyken iyi hissediyorum kendimi. Bana sadece evde sabahtan makyaj yapmak zor geliyor. Eşim evden çalıştığı için beni en azından rimelli görmeyi seviyor.
Çocuk doğurmak da çok güzel bir şey. Allah inşallah hepimize nasip eder. Yani isteyenlere. Mucizevi bir şey. Ne zaman olacaksa o zaman oluyor aslında. Ne kadar mücadele de etsek, dışarıdan müdahale etmeye de kalksak (tüp bebek, aşılama gibi) yazılmadıysa olmuyor. Tutsa bile düşebiliyor.
Olmasa da üzülmemeli.
Ben kadın olmak kötü demedim, aksine iyi ki Bu cinsiyette doğmuşum. Kadının iradesi, duygusal zekası, duyarlılığı ve anaçlığı hiç bişeye değişilmez. Ben toplumun çifte standartı yüzünden kadın olmanın zorluğuna hele de Bizim ülkemizde zorluğuna her zaman üzülmüşümdür. Bu çifte standart yadsınamaz Bir gerçektir..
off en zorlarından Biri de gece canım istediğinde tekel Bayiye Bira almaya tek başıma gidemiyorum ama erkekler ohh saat kaç olursa olsun çıkaBiliyorlar. onlara da tehlike var elBette ama Bize olduğu kadar tehlikeli değil sokaklar geceleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?