Düşündüğüm gibi olup olmadığını anlamaya çalışıyorumNe çetrefilli bir konu okurken benimde gözüme dumanlar geldi. Yanliz inşaAllah düşündüğün gibi değildir eger öyleyse resmen senin kısmetini kesmiş kadın yuh yani
Eniştemin annesinin beni aradığını aileme söylememiştim cevabım olumsuz olduğu için.Ama baktım 4 gündür onlar da telefon bekliyor, dayanamadım anlattım her şeyi ailemeBence mesafe iyidir...ortalik karismis belliki arasalar bile kabul etmeyin derim omur boyu kardesinize suclu hissetmektense gorusmemek daha kolay .ayrica istemediginiz alde bu israr nedir sacmalik kadinin yaptigi
Neden? Görücü usulü tanışmak suç mu? Birini beğenmediysem belki öbürünü beğenicem? Kısmetin nerden çıkacağı belli olmazGörücü usulü beklemeyin allah aşkına anladık eniştenin kardeşini beğenmiyorsun kendin birini bulsana hemen kadının oğlu varmış tanışacaksın. Kendin birini arayıp bulsan evlensen eniştenin ailesiyle ilgin olmazdı.
Ee sen böyle daha çok görücü usulüyle kısmetini beklersen daha çok önünü tıkar eniştenin kardeşi. Senden daha çok görücü usulüyle birini bekleyen biriyle evlenmeyi ancak o şekilde isteyen biri gibi elektrik aldım. Eniştenin ailesi bastırır tabii böyle.Neden? Görücü usulü tanışmak suç mu? Birini beğenmediysem belki öbürünü beğenicem? Kısmetin nerden çıkacağı belli olmaz
Evet, ısınamadım diyeceğim.Ailelecek tanıştık diye istemeden gelin gidecek değilimYil olmus 2017 , onun bunun yakistirmalariyla is yapmayin. Arkadas ortami olsa ayni yaslarda olsaniz tamam da babanin numarasini istemeler. Eee hadi begenmedin cocugu sonra ne olacak. Ben elektrik alamadim mi diyeceksin. Yoksa tanisayim severim ben diyenlender misin.
Enistenin kardesi de, bu hanimin oglu da olmaz. Ne kardesine, ne sana.
Görücü beklemiyorum.Ama görücü usulü çıkan kısmetlerimi de değerlemdiriyorumEe sen böyle daha çok görücü usulüyle kısmetini beklersen daha çok önünü tıkar eniştenin kardeşi. Senden daha çok görücü usulüyle birini bekleyen biriyle evlenmeyi ancak o şekilde isteyen biri gibi elektrik aldım. Eniştenin ailesi bastırır tabii böyle.
Tabii iyi yapmissin fakat uzak durman daha iyi gibi her iki ailedendeEniştemin annesinin beni aradığını aileme söylememiştim cevabım olumsuz olduğu için.Ama baktım 4 gündür onlar da telefon bekliyor, dayanamadım anlattım her şeyi aileme
Kesinlikle aynen sizin gibi düşünüyorumBu arada görücü usulü görünce mutlaka evlenemek değildir,görürsün (tabi kriterlerine uyuyorsa görürsün) için ısınırsa tanıma yoluna girersin,sonrası olursa olur,olmazsa olmaz...
Merak edenlere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?