Kadın ortalığı karıştırmış olabilir mi?

Doğru düşünüyosun bence çunku hem o aileye daha uygunsun hemde kadınla çok ilgilenmişsin senden hoşlanması daha muhtemeldir. Yalnız diğer çocuk görücü usulü gibi değil de ciddi ciddi duyguları var sana karşı. Şehirdışından gelen akrabanın oğlunu kabul etsen üzülecek gibi anladım. O yüzden kadına da çok tepki verme.

Sanki bu konuyu daha önce okudum.

Bende ufaktan oyle dusunmeye basladim sen konuyu acinca.
Olur olur.
Ben olsam ablamin bi agzini arardim bu konu hakkinda. Bos bi zarf atardim. Onun konu hakkinda bilgi vermesini isterdim.
Ama tamda emin degilim bunu yapmakta dogrusu. Sonra ablanda birden " kiskaniyor melisi" diyebilir sen usteleyip sorular sorunca.

Muhtemelen düşüncen doğru. Yeniden kadının oğlu ile alakalı konu açılırsa yanıtını bir kere daha ben onunla birşey düşünmüyorum, bu konunun yeniden açılmasını da istemiyorum de ki umudu kessinler.

Kadının oğlu belki açık bi kadınla evlenmek istiyordur kadın da kardeşini beğenmiştir görünüş olarak. Seninle de muhabbet edince iyi bir aile diye düşünmüş olabilir. Babası imam diye kapalı bir kadınla evlenme zorunluluğu yok sonuçta. Senin düşündüğün de ihtimal dahilinde tabi.

Diğer yandan eniştenin kardeşi sana ara ara yazıyor annesini falan katıyorsa araya o aile tarafından gelecek kısmetleri unut sen. Mesafe koysan da koymasan da önce onlara danışılacağı için ablanın kayınvalidesinin oğlunun beğendiği bir kız için aracılık yapacağını zannetmiyorum.
Bir de kesin olarak istemiyorsan hatır için düşüneyim falan deme. Tekrar sorarsa direkt reddedip konuyu kapatmalısın.

Bence düşüncen doğru ablanin kv si ortalığı fena karıştırmış..

Ayrica şu yıl olmuş 2017 hala görücümü bekliyorsun yada görücü usulu evlilik mi kaldi gibisinden konusanlari da anlamiyorum kısmetin nereden gelecegi hic belli olmuyor. Ben gecen sene görücü usulu evlendim.bana tavsiye eden kisiye gelmesinler istemiyorum dedigim halde kadin cok ısrar etti bi görüş yine istemezsen isteme dedi tamm dedim. Ve esimi görür görmez daha bir kelime dahi etmeden vuruldum. Yani bu işlerin nerden nasil gelecegi belli olmaz büyük konuşmamak lazim..

Başka aile mi kalmadı, aynı insanların etrafında dönüp duruyorsunuz..
Ben olsam ne o kadına ne de eniştenizin annesine evet derdim... hatta kardeşiniz de dememeli.
Dünyanın bin türlü hali var aranızdan birinin yaşadığı bir olumsuzluk diğerinin de evliliğine yansır.. gerek yok bunladar iç içe aile kurmaya.

Elbette açık bi kızla evlenmek isteyebilir.Sadece düşüncemi destekleyen bi durum olduğu için belirttim o detayı

Ablama sordum, direk bana söylenmedi tanışma mevzusu, o yüzden bilemiyorum diyor

Arasalar durumu daha net öğrenebiliriz.Aramadılar.Annem de gerçekten bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir diye düşünüp bu açıklamayı yapmaz zaten.Yapmaması daha iyi olabilir, sonuç olarak Melis ve bahsi geçen çocuk tanışıp olumlu karar verirlerse..ömür boyu yüzyüze bakacağım bi adamla böyle bi duruma düşmüş olmak istemem

Rica ederim elimden geldiğince sade anlatmaya çalıştım.İmamın diğer oğlunun karısı açık, onlar kendileri tanışıp sevip evlendiler tabiki de olabilir.Ama dediğiniz gibi imam eşi kapalıyı tercih eder gibi geliyor bana da.Görücü usulü hakkında fikirlerinize katılıyorum

İlla birine evet diyeceğim gibi bi durum elbette ki yok.Benimki sadece böyle bi şey olabilir mi merakı

Gorucu usulunun manavdan karpuz secmekten hic farki yok. İnsanlar ne garip gercekten. O olmadi bu olsun vs vs

O olmadı bu olsunu bile anlarım da, o olmadı kardeşi olsun gerçekten kötü bi durum
Bir de su ayrintiya dikkat,"ogretmen olan kiz". Bu insanlarin sizin neyinize talip oldugunu gayet net acikliyor. İnsanlarin fiziksel goruntusu ve etiketlerine talip olmalari gercekten hos degil. Kazik kadar ogullari var, gercekten sizi begense adamm kendi gelir konusur. Siz arada araci olmadan da birini taniyabilirsiniz neticede mahalle karilarina ihtiyaciniz yok

Kadınla ismen tanışıp tanışmadığımı hatırlamıyorum.Öğretmen olan kız derken de ayrım yapmak için söylemiştir çünkü 6 kızkardeşiz biz, ben öğretmenim, biri öğretmenlik mezunu atama bekliyor, biri öğretmenlik okuyor.Öğretmen olan, ben oluyorum.Bi insana ya fiziksel görüntüsü için, ya sempatisi için, ya mantığa uyduğu için vs talip olursunuz sonra tanışır tanırsınız.Olursa olur olmazsa olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…