Kadın ortalığı karıştırmış olabilir mi?

Valla aday eger muhafazakarsa ilk kendileri gibi birine bakarlar. Bana ilk sizi dusunmusler gibi geldi. Eger o kadina soylemislerse "o sahipli, bizim oglanla olacak" demisse ve "kardesi de var" diye yonlendirmisse ondan oturu kardesinizi istiyor olabilirler.

Ya dediğim gibi aile babas imam, ama bi gelinleri var o açık bi kız, öyle usturuplu giyinen bi tip yine de

Düşündüğüm gibi olup olmadığını anlamaya çalışıyorum

Ben de senin gibi düşünüyorum. Büyük ihtimalle eniştenin annesi bozmuş işi. Belirttiğin gibi sen kapalı onun eşi de imamken kardeşini düşünmemişlerdir. Onlar o kız bizim oğlanla görüşüyor vs dedilerse hedef değiştirip sonra da kardeşin onlara uygun değil diye aramamışlardır muhtemelen.

Bence sen kadına kesin ve net istemediğini söyle bakarız deme ki sonra istediğin bir işi bozmasın. Ya da ablan veya enişten de soyleyebilir

Banada dusundugun mantikli geldi,muhtemelen boyle birsey yapti o kadin...eger boyle birsey yapabilecek bir kadinsa zaten o aileden uzak dur derim,oglundan da hoslanmadiysa acik acik dile getir bence,seni o cocukla surekli anmalarida hic hos degil,yarin birgun aranizda birseyler gecmis gibi laf soz falan cikarabilirler,istemiyorsan kesinlikle tavrini koy ve dile getir,oyle ihtimal yoksa eger adini bosyere cikarmasinlar...

Aynen dusundugun gibidir bencede..ablanin kv si ile gorusme..bu kadar israrda hic hos degil. Mesafenizi koyun iyi olur...

Bu olayı anneniz çözebilir şöyleki , sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş öğretmen olan kızım bekar ve evlenmek için müsait fakat küçükse daha hazır değil okuyor sizinle konuşan beğendiğiniz kız ise öğretmen olan kızımdı tabiki hemen bizimde kizimizi verecek halimiz yok bi tanisma vs olur kismetse bunu açıklama gereğinde duydum ona göre kararınızı bizde kararimizi verirsiniz veririz iyi günler desin Rabbim yâr ve yardımcınız olsun hakkinizda en hayırlısını versin amin inşallah

Bu kadar karışık bir konuyu böyle tek seferde okuyunca bile anlaşılacak şekilde anlattığın için tebrik ederim. Genelde karışık konuları okurken gözüm kanıyor.
Bana da biraz ablanizin kv araya girmiş gibi geldi ama hiç arastirmayin, hoş olmaz. Kısmet değil deyip geçin. Gençler sevse her türlü olur, imam oğlu çok açık bir kızı da isteyebilir ama imamın karısı öncelikle tesettürlüyu tercih eder diye düşünüyorum.
Ayrıca görücü usulüne neden bu kadar karşı olunduğunu anlayamadım. Annesi beğendi diye hop nikah dairesine gidiliyor zannedenler var sanırım. Aileler de görüşür, gençler de görüşür. Anlaşırlarsa tanışmaya devam ederler, anlasamazlarsa da herkes birbirine iyi kismetler dileyip yoluna devam eder. Neresi yanlış veya geri?

Dusuncende haklısın bence de aynen öyle

Arkadaşlar siz modern yaşıyo olabilirsiniz ama böyle şeyler hala var benim kuzenimde görücü usulu evlendi görücü usulu evlenince birşey olmuyor korkmayın zaten zaman geçiriyosun sadece aileler asıl kişilerden önce görüp öneriyor o yüzden yıl olmuş 2017 gibi yorumlar çok aşşağılayıcı geldi bana zorla evlendirmiyorlar öneriyolar isterlerse tanışırlar istemezlerse konu kapanır

Büyük ihtimalle düşündüğü sizdiniz ablanın kayinvalide si engellemiş olabilir. Bir gün öncesinde sizi aramasi falan hepsi aynı kapıya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…