• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadin siginma evi hakkinda bilgi sahibi olan var mi

Arkadaşım öncelikle seni canı gönülden tebrik ediyorum ki onca baskıya rağmen çocuğuna sahip çıkıyorsun, elinden geleni yapmaya, şartları zorlamaya çalışıyorsun.
O çevrendeki insanlar için yazsam çok şey yazarım da hepsi hakaretin ötesinde olur, yazmayayım.
Yok gençmişsin, güzelmişsin, çocuğunu bıraksan hemen evlenirmişsin...yahu bunlar "8 aylık bebeği annesinden uzaklaştırmak"la değişilebilecek şeyler mi, kıyas kabul eder mi? Ne biçim insanlar onlar!:KK20:

Canım Allah yolunu açık etsin, tüm işlerini hayırlısı ile kolaylaştırsın, bebeğin ve sen hayırlısıyla hep birarada olun inşallah.

Bu arada ailen seni kaybetmeyi göze alabilir mi gerçekten? Yani bu bebek verme meselesi, olmazsa olmaz mı? Seni böyle kabul etme şansı hiç yok mu? Belki sığınma evine gidersen, onlara bir ders olur da "dön" derler mi?

ATTRAENTE ATTRAENTE konuyu ilk okuduğumda aynı şeyleri yazacaktım, yasak mı acaba diye yazamadım. İyi ki yazdın.
Ben de varım.
Ben de çok varlıklı değilim ama kendi evini tutma aşamasında özellikle çocuk ihtiyaçları açısından elimden geleni yaparım. Giysi, mama, bez, yiyecek gücüm neye yeterse.

Allah razı olsun, yasak olup olmadığını bilmiyorum ama elimden ne gelirse yaparım, eşya, kap kacak, giysi, o da çalışır, bizde omuz veririz, yeter ki o masum yavru anasının kokusuna hasret kalmasın. Çok üzülüyorum böyle şeylere, insanlar nasıl bu kadar katı olabiliyor aklım almıyor =((

sen ne güzel bi annesin ya.
o kürtaj olanlara, çocuğunu atanlar sana bakıp biraz vicdan görsünler. keşke şuan sansım olsa senin gibi bir meleğe ömür boyu koşulsuz bakarım

Back
X