Sabret biraz daha.umarim iyi biri çıkar evlenir yuvanın kurarsın.tek basina 20 yasinda mücadele etmek zor.kafan karışık.Merhaba henüz 20 yaşındayım. çok açık anlatamicam sanırım ama artık ailemle aynı evde olmaya dayanamıyorum. evde herşey yasak.
20 yaşındayım ama markete giderken bile izin alıyorum. doğru düzgün arkadaşım yok çünkü ailem kimseyle görüşmeme müsaade etmiyo.
ayrı eve çıkmak istiyorum ama ailem peşimi bırakmaz babam fikrimi söylediğimde bile çok sinirleniyo. önce kadın sığınmaya gidip bi süre kaldıktan sonra ayrı eve çıkmayı düşünüyorum. kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. annem sürekli ben ne dersem tamam diceksin diyo. en ufak hatamda hata dediğimde normal lisedeki sınıf arkadaşımla konuşmuş olmam ama konuştuğum kişinin erkek olması ve benzeri olaylar artık tahammül edemiyorum ama yanlış bişeyde yapmak istemiyorum . aslında kararım kesin fakat cesaret edemiyorum daha kötü şeyler olur diye korkuyorum. Çevremdekiler kadın sığınma evinin çok kötü biyer olduğunu oraya dayanamicağımı söylediler .Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . Lütfen biri bana ACİLL dönüş yapsın.
Bazen anne babalar düzgün davranamiyor koruyayim derken cocuklarina büyük zarar veriyor farkindayiz bunun ama neden ekonomik özgürlüğünü kazanmıyorsun bir ise girmeye ne dersin?? Ergen gibi annenle evde oturup tartışacak misin sürekli hadi gittin siginma evime sanma ki kafana gore takilacalsin telefon dahi yasak orada ailenin evinden daha disiplinli evlilik desen bir ite düşüp coluk cocuk o kaçtığın ailenin evine dönme ihtimalin de var?? Bana konu geçmedi ya tamam bazı anne babalar cok abarti davraniyor ama bazı cocuklar da anne babanin damarina basmak için cok uğraşıyor inadina yapıyorlar halamın kizi böyle mesela. Umarim siz öyle biri değilsinizdir lütfen tek dusunmeniz gereken sey ekonomik özgürlüğünüz olsunMerhaba henüz 20 yaşındayım. çok açık anlatamicam sanırım ama artık ailemle aynı evde olmaya dayanamıyorum. evde herşey yasak.
20 yaşındayım ama markete giderken bile izin alıyorum. doğru düzgün arkadaşım yok çünkü ailem kimseyle görüşmeme müsaade etmiyo.
ayrı eve çıkmak istiyorum ama ailem peşimi bırakmaz babam fikrimi söylediğimde bile çok sinirleniyo. önce kadın sığınmaya gidip bi süre kaldıktan sonra ayrı eve çıkmayı düşünüyorum. kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. annem sürekli ben ne dersem tamam diceksin diyo. en ufak hatamda hata dediğimde normal lisedeki sınıf arkadaşımla konuşmuş olmam ama konuştuğum kişinin erkek olması ve benzeri olaylar artık tahammül edemiyorum ama yanlış bişeyde yapmak istemiyorum . aslında kararım kesin fakat cesaret edemiyorum daha kötü şeyler olur diye korkuyorum. Çevremdekiler kadın sığınma evinin çok kötü biyer olduğunu oraya dayanamicağımı söylediler .Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . Lütfen biri bana ACİLL dönüş yapsın.
Hihi evliligi kurtulus olarwk görsün aynen süper akıl bosanma oranlarindan haberiniz varmi coluk cocuk geri mi dönsün ailesinin evine ergen gibi davranmak yerine calismasi gerekiyorSabret biraz daha.umarim iyi biri çıkar evlenir yuvanın kurarsın.tek basina 20 yasinda mücadele etmek zor.kafan karışık.
Dedi devlet memuru tuzu kuru kadın!Sabret biraz daha.umarim iyi biri çıkar evlenir yuvanın kurarsın.tek basina 20 yasinda mücadele etmek zor.kafan karışık.
O anne baba ise ya da okula gitmesine de izin vermez bence.disari göndermiyor.tabi ki çalışması iyi ama.20 yasinda git hayatını kazan calis deyip o evden ayrıl deyip vebal alamam.aile bu kadar katı ise iyi bir evlilik dilemekten başka çözüm yok ki.iyi bir evlilik içerisinde de eğitimini tamamlar ve çalışır.su an bu aile bu kızı ise göndermez.Hihi evliligi kurtulus olarwk görsün aynen süper akıl bosanma oranlarindan haberiniz varmi coluk cocuk geri mi dönsün ailesinin evine ergen gibi davranmak yerine calismasi gerekiyor
Ne demeliyim dışarıda is bul, evden ayrıldı mi deyim, o aile ise göndermez bu kizi.gece yarısı yazmış mesajı, internet bile gizli gizli kullanıyor.evet bu şartlarda iyi bir evlilik yapmasını evlenince de eğitimine devam edip meslek edilmesini desteklerdim kendi kızıma da.Dedi devlet memuru tuzu kuru kadın!
Bu akılları kendi kızın olsa verir miydin acaba
Kendı kızınıza böyle davranmayın olsun bitsinNe demeliyim dışarıda is bul, evden ayrıldı mi deyim, o aile ise göndermez bu kizi.gece yarısı yazmış mesajı, internet bile gizli gizli kullanıyor.evet bu şartlarda iyi bir evlilik yapmasını evlenince de eğitimine devam edip meslek edilmesini desteklerdim kendi kızıma da.
Allah aşkına siz kaç modelsiniz yahu annem bile sizin gibi düşünmezBelki de burada anlatılmayan seyler var kız karşı cinsten biriyle konuşmuş.aile de herseyi kısıtlamış.kizlarini korumak istiyorlar belli.araya aile büyükleri alınarak kızın bir üniversite eğitimi ya da calismasi için konuşulabilir belki.hicbir anne baba evladının kötülüğünü istemez, onlardan dinlemek gerek.ama baskıya karşıyım, sevgiyle çözümlemek gerek sorunlari
O ailede kalmasi da baski altında kalmasi sağlıklı değil.iyi anlayabileceği sevebileceği biri es dilemek kotu bir sey degil.kendi ailesini kurşun bence.insallah.kurtulus evliligi demedim, git önüne gelenle evlen demiyorum.nasil anliyorsunuzKendı kızınıza böyle davranmayın olsun bitsin
Nie evlılıgı kurtuluş gibi destekleyeceksınız
Hıhı evlenince eğitimine devam eder evetNe demeliyim dışarıda is bul, evden ayrıldı mi deyim, o aile ise göndermez bu kizi.gece yarısı yazmış mesajı, internet bile gizli gizli kullanıyor.evet bu şartlarda iyi bir evlilik yapmasını evlenince de eğitimine devam edip meslek edilmesini desteklerdim kendi kızıma da.
Hala eş diyor yaO ailede kalmasi da baski altında kalmasi sağlıklı değil.iyi anlayabileceği sevebileceği biri es dilemek kotu bir sey degil.kendi ailesini kurşun bence.insallah.kurtulus evliligi demedim, git önüne gelenle evlen demiyorum.nasil anliyorsunuz
Şuan ortada bi sevgılım var mı demiş konu sahibi ? Birini bulması tanıması evlılık ıcın karar vermesi nerden baksanız 3 sene ?O ailede kalmasi da baski altında kalmasi sağlıklı değil.iyi anlayabileceği sevebileceği biri es dilemek kotu bir sey degil.kendi ailesini kurşun bence.insallah.kurtulus evliligi demedim, git önüne gelenle evlen demiyorum.nasil anliyorsunuz
Yorum yaparken gerçekçi olun, kimsenin vebaline girmeyin.bir kere sakinlik iyidir, karşısındaki kotude olsa ailesi.ise göndermez bu aile.simdi bu kız evden ayrılsın, ilk başta 30000 anca alır, kiralar 20000 nasil geçinecek.biraz gerçekçi olun.kimsenin günahına girmeyinAllah aşkına siz kaç modelsiniz yahu annem bile sizin gibi düşünmez
Ne zaman olursa kısmet, ben nereden bileyim.ailesinin evinde kızımız otursun.evden sakin ayrılmayınŞuan ortada bi sevgılım var mı demiş konu sahibi ? Birini bulması tanıması evlılık ıcın karar vermesi nerden baksanız 3 sene ?
Ne yapsın siz söyleyin.Hala eş diyor ya
Hanımefendi sizce şu şartlarda bu aile baskısıyla sağlıklı bir eş seçebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?