kadın sığınma evine gitmeyi düşünüyorum biri acilen akıl verebilirmi?

Nie günahına girelim yahu aklı var sonuçta burdan fikir arıyor kendısı için düşünüp kafasına en çok uyanı uygulayacak . Sadece kafası karışık çözümlere ihtiyacı var .

Ayrıca dışarda 30 bın maaşla ev gecındırıp çocuk okutan sigara içen aracına hergun mazot alan kaç mılyon insan var . Bereket rakamlarda değil o bi adım atsın bakalım ne kapılar açılacak önünde kimbilir ?

Hıhı evlenince eğitimine devam eder evet
Çünkü aynı coğrafyada yaşamıyoruz!
Hayal görmeyi bırakıp gerceklere gelin
Evlilik müko bişey olsa siz boşanmazdınız
Evlenip eğitimine devam edenler var.bana akıl verildiğinde bosan denildi yanlıştı yapmamaliydim

Sadece para konu değil, 20 yas yalniz yasam için cok genc.disarda nice kötülükler var.insan 25 e doğru ancak olgunlaştırır.ben fikrimi söyledim.kendi bilir.

Evlenip eğitimine devam edenler var.bana akıl verildiğinde bosan denildi yanlıştı yapmamaliydim
Size akıl değil fikir verilmiştir sizin aklınız boşanmaya yatkınmış demek ki ona yönelmişsiniz . Zaten başkasının aklıyla boşanacak durumdaysaniz iyi bi eş sayılmazsınız adam kurtulmuş diyelim bu durumda .

Sadece para konu değil, 20 yas yalniz yasam için cok genc.disarda nice kötülükler var.insan 25 e doğru ancak olgunlaştırır.ben fikrimi söyledim.kendi bilir.
25 e kadar beklesin olgunlaşsın evliliği öyle düşünsün o zaman Kimsenın çocuğuna bul birini evlen demeyin .

Daha evlenıp aile baskısından kurtulamayanlar varken aileden kurtulması ıcın evlenmesi fikri yanlış daha çok genç konu sahibi

Günahına giren sizsiniz.
Kimse ona evden ayrıl demedi.
Siz hariç kimse evlende demedi.
Sizin kafanızda bir profil var sizin gibi olmayan herkes tü kaka

Anlamıyorsunuz iyi bir evlilik güzel birsey.umarim iyi biri çıkar karşısına.evlilik kotu bisi degil.siginilacak bisi de değil.kafa dengi biri olursa güzel olabilir.ben önüne gelenle evlen demiyorum.neyse tartismayacagim.umarim cok iyi bir evliliği olur

Umarım güzel kapılar açılır okulunu okur meslegını alır ve kendı ayakları üzerinde duran genç bir kadın olur .

Umarım güzel kapılar açılır okulunu okur meslegını alır ve kendı ayakları üzerinde duran genç bir kadın olur .
Aileyi ikna edin olsun.ben normal koşullarda bunu derdim ama belli hersey.aile izin veriyorsa egitim is olsun tabi ki.evlense de önceliği kndini geliştirmek egitim almak olsun

Benim gördüğüm bu forumda hayatın yaşamın gerçeklerini kabul etmeden duruma uygun olmayan çözümler sunan .insanlar olması.bazi çözümler idealdir olması istenendir ama durumu çözmez.aile dışarı çıkarmıyor kizi, çalış egitim al diyorsunuz.calismasi için o evden ayrılması lazim.siz bunu diyorsunuz.ben diyemem.neyse ben gidiyorum.

Aile disari cikarmiyor diyorsunuz, peki kizin egitimine calismasina destek olacak beyaz atli prensi nasil bulup evlenecek? Hani duruma ve hayatin gerçeklerine uygun bir yaklasiminiz var ya, bunu merak ettim.

Ya of cidden saglikli düşünmüyorsunuz benim esim pamuk gibidir bir dediğim iki olmaz ona ragmen ailesi osu busu gecimi çoluğu çocuğu zor bu kiz daha yirmi yasinda yirmi yazik günah ya saçma sapan bir evlilikten cikmissiniz hala pismanim diyorsunuz lütfen gencecik insanlari sacma sapan yonlendirmeye calismayi kesin şu ana kadar evlenip de sıfır sıkıntı üst refah seviyesi ile yasayan kimse yok herkesin zorlandigi nokta var ayrıca daha ailesinin baskisina gelemiyor yarin el oğlunun anasinin didisinin cenesinin baskasiyla napacak gel canim yağmurdan kacalim ama denize yiticem demek gibi birsey sizin öneriniz bomboş cok matah gibi de her yorumda evlensin evlensin siz evlendiniz de oldu cok mu mutlu yasadiniz hayatınız mi kurtuldu devlet memuru olmasaydin ailenin evine dönecektin bu kizin meslegi yok ekonomik özgürlüğü yok yazik günah degil mi napacak Allah aşkına hayat bu kumar mi evlensin ya iyi çıkarsa hepimiz kötü diye evlenmiyoruz zaten yada boşanmak için evlenmiyoruz ama yirmi yasinda ki bir kizin ilk önceliği ekonomik özgürlüğü olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…