Kadın sığınma evleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Brkf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Brkf

UnHappiness
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
25
10
3
merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve ilkokul 1 e giden bir oğlum var. Eşimle boşanıyoruZ Mart'ta mahkemem var. Ailem elalem ne der düşüncesinde.herZaman beni bariştirmaya çaliştilar ama ben hamileyken kendimi öldürmeye bile kalktim ve bu adam yüzünden başıma herşey geldi. Bu yüzden ailemi sildim ki onlarda aramıyorlar artık. Çoçuk babasında beş kuruş param Yok ve okumayı öğrenirken onun düZenini bozamıyorum. Şuan eski iş yerinden bir arkadaşımda kalıyorum Ama yük oluyorum.işimden ayrılmak zorunda kaldımçünki eşimle aynı iş yerindeydik bana huzur vermiyordu.Kendime ev tutmak istiyorum ama iş bulamıyorum. Acaba kadın sığınma evleri hakkında bilgi Sahibi olanınız var mı kimsem kalmadı paramda yok orda bana yatacak bir yer imkanı verir ler mi biraz para biriktirip oğlumuda yanıma almak istiyorum kafayı yiyeceğim bu çaresizlik bana kötü şeyler yaptıracak

184 ü ara durumunu anlat yardım iste.Onlar yönlendirir zaten.

elimden bir şey gelmiyor ama iyi dileklerim sizinle. umarım iş bulur evladınızı yanınıza alır mutlu bir yuva kurarsınız evladınıza.

Araştirıyorum ama 1 ay olacak bulamadım çok kötüyüm bir yandan çoçuk özlemi bir yandan bu çaresiZlik mahvetti beni

Araştirıyorum ama 1 ay olacak bulamadım çok kötüyüm bir yandan çoçuk özlemi bir yandan bu çaresiZlik mahvetti beni
Allah yardımcın olsun
biliyorum zor olacak ama toparlayacaksın elbet dilerim

8 yıldır çaliştim eline verdim parayı ve şimdi beş parasız başkasının evinde sığıntı gibiyim

183u arayın yardım ederler herhalde

Ben pek iyi hikayeler duymadim kadin sıgınma evleriyle ilgili. Ama gidip gormedim bilmiyorum canım. Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda bir iş bulabilirsin.

İstanbuldaysan mor çatıyı aramanı öneririm. Başka bir şehirdeysen sosyal hizmetleri araman gerekiyor. Alti aya kadar kalabiliyorsun siginma evinde. Ama bu sure içinde istersen kendi imkanlarinla is buluyorsun istersen onlarin meslek edindirme kurslarina katiliyorsun. Bu arada siginma evleriyle ilgili yalan yanlis olumsuz bilgilere inanma. Gerçekten ellerinden geleni yapiyorlar. Özellikle mor çatı. Şansin bahtin açık olsun.

Ben pek iyi hikayeler duymadim kadin sıgınma evleriyle ilgili. Ama gidip gormedim bilmiyorum canım. Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda bir iş bulabilirsin.
Ya ne hikayesi duydunuz? Yalan yanlış bilmeden cesaret kırmayın lütfen... ben de biliyorum az biraz. Canla başla çalışıyorlar.

Ya ne hikayesi duydunuz? Yalan yanlış bilmeden cesaret kırmayın lütfen... ben de biliyorum az biraz. Canla başla çalışıyorlar.
Ben iyi seyler duymadım oraya giden birisiyle konusmustum. Ama tam olarak bi fikrim yok. Diğer mesajımda da belirttim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabiki.

Bende internetten araştirdim bir kadın başından geçenleri anlatmiş kötü şeyler yazmıştı gerçekten.korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum . Kafayı yemek üzereyim gerçekten

Heryerde iyi kötü insanlar vardır bence başkalarının yanında kalmaktan daha güvenli
Bu arada çocugunla da mutlaka görüşmeye çalış okuluna git gerekirse öğretmeni müsade eder sarılır konuşur birbirinize olan sevgi ihtiyacınız gider çocuk da size kin tutmaz
Devlet güvencesi herzaman iyidir

Allah yardımcınız olsun. Eşiniz neyse de ben ailenize şaşırdım, çok.

Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah tez zamanda bir düzen kurar feraha kavusursunuz. Allah büyüktür yeter ki umudunuzu kaybetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…