Allah yardımcın olsunAraştirıyorum ama 1 ay olacak bulamadım çok kötüyüm bir yandan çoçuk özlemi bir yandan bu çaresiZlik mahvetti beni
Ya ne hikayesi duydunuz? Yalan yanlış bilmeden cesaret kırmayın lütfen... ben de biliyorum az biraz. Canla başla çalışıyorlar.Ben pek iyi hikayeler duymadim kadin sıgınma evleriyle ilgili. Ama gidip gormedim bilmiyorum canım. Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda bir iş bulabilirsin.
Ben iyi seyler duymadım oraya giden birisiyle konusmustum. Ama tam olarak bi fikrim yok. Diğer mesajımda da belirttim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabiki.Ya ne hikayesi duydunuz? Yalan yanlış bilmeden cesaret kırmayın lütfen... ben de biliyorum az biraz. Canla başla çalışıyorlar.
183ü arayın, yardımcı olacaklardır mutlaka.Araştirıyorum ama 1 ay olacak bulamadım çok kötüyüm bir yandan çoçuk özlemi bir yandan bu çaresiZlik mahvetti beni
Ben diyorum her zaman bayanlarimiz kenarda para biriktirmeli kotu zamanlar icin.8 yıldır çaliştim eline verdim parayı ve şimdi beş parasız başkasının evinde sığıntı gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?