- 29 Mayıs 2021
- 14.287
- 93.011
- 548
- 36
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Ay bu ne sığlık şimdi düşüp bayılıcam aaaawagyudan daha pahali seyler yedim beverly hills'te
diğer 50 yorum konuyla alakasız, argüman sunmuyorlar, ad hominem yapılıyor, senin kadınlarla sorunun var, kocan seninle nasıl evlenmiş gibi şeyleri söyleyip tartışmayı kazandık sanıyorlar.
Neden tek meziyetiniz yediğiniz içtiğiniz şeylerin maddiyatı gibi yorumlarda bulunuyorsunuz? Ha bir de kocanız vardıhep ayni seyleri elestiri diye yazmaniz oldukca komik, wagyudan daha pahali seyler yedim beverly hills'te. desek varos oluyoruz ama
hep ayni seyleri elestiri diye yazmaniz oldukca komik, wagyudan daha pahali seyler yedim beverly hills'te. desek varos oluyoruz ama
Sizi kıskanıyorlardır.İşimden istifayi dusunuyorum son zamanlarda, maddi durumumuz da iyi, zorlanmam baska is ararken.
Çalıştığım kadın yöneticiler, kadın meslektaşlarla hep sorun yaşadım, erkek olanlara gayet iyi anlaşabiliyorduk, rahattı hepsi işimize bakıyorduk.
ama kadın yöneticiler falan resmen gıcıklık yapıyor bize, birbirimize. Özellikle genç ve güzel bi kiz arkadaşımız vardı, resmen bile bile kötü davranırdı o bi kadın yönetici mesela.
Demediniz mi yani şimdihep ayni seyleri elestiri diye yazmaniz oldukca komik, wagyudan daha pahali seyler yedim beverly hills'te. desek varos oluyoruz ama
Erkek olduğunuz içindir.İşimden istifayi dusunuyorum son zamanlarda, maddi durumumuz da iyi, zorlanmam baska is ararken.
Çalıştığım kadın yöneticiler, [ISPOILER]kadın meslektaşlarla hep sorun yaşadım, erkek olanlara gayet iyi anlaşabiliyorduk[/ISPOILER], rahattı hepsi işimize bakıyorduk.
ama kadın yöneticiler falan resmen gıcıklık yapıyor bize, birbirimize. Özellikle genç ve güzel bi kiz arkadaşımız vardı, resmen bile bile kötü davranırdı o bi kadın yönetici mesela.
hadi bu arkadaşa da söyleyin bana söylediğiniz şeyleri, hadi bakalımÇalıştığım kurumların çoğunda kadın yöneticilerin altında çalıştım.
Bu noktada gözlemim dışarıdaki hayatlarının streslerini, yorgunluklarını daha çok yansıtıyor olmaları. Duygularını çok kontrol altında tutamıyorlar tabi kişiye göre değişir ama ben karşılaştıklarımda böyle bir durum gördüm. Bu başarılarını etkilemiyor. Sadece ekip arkadaşlarında mental yorgunluğa sebep oluyor.
Bence kadın ve erkeğin beyin çalışma şeklinin farklı olması ile ilişkili bir durum.
Emredersin.hadi bu arkadaşa da söyleyin bana söylediğiniz şeyleri, hadi bakalım
O arkadaş 3 defa üstüste kadın nefreti konusu açmış mı?hadi bu arkadaşa da söyleyin bana söylediğiniz şeyleri, hadi bakalım
O farklı birşey söylüyor yalnız.hadi bu arkadaşa da söyleyin bana söylediğiniz şeyleri, hadi bakalım
Beverly hillste çok go go golanmış bize de hadi hadi çekiyor herhalde :dO arkadaş 3 defa üstüste kadın nefreti konusu açmış mı?
Hala onlarca mesaj arasından işinize gelenleri öne sürüp "hadi? hadi?" yapıyorsunuz çocuk gibi.
TEDAVİ OLUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?