Kadın yöneticilerle, meslektaşlarla çalışmak niye bu kadar zor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hadi bu arkadaşa da söyleyin bana söylediğiniz şeyleri, hadi bakalım
Yok demiyoruz ki kötü ve kıskanç kadın yöneticiler de var. Fakat asıl sorun sende. Üst üste kadın düşmanlığı içeren konular açtığın için üyeler sana kızıyor.

Senin Türkçe öğretmenin kim ya açıklama yapmaktan ciğerimiz soldu. O da kadın diye dersi dinlemedin mi yoksa kız

Burhan çok netfliks izlemişsin kardeşim bak ad hominem yapıyorsun yapma kadın haklı kıskançlıktan dolayı xxluciferxx hanıma satasanlar aynı argümanları başka biri diyince susup kalıyor neden? Çünkü diğer yorumcuların kocası ya copcudur ya tesettürlü kocadir. İşte bu çifte standart!

Veya kedi paylaşan bekardır

Banu Alkan çıktı başımıza kadın, yüzüne "aptaaaal" diyenler bile oluyodu ama anlamıyodu yazık djfdhfhd

Banu Alkan çıktı başımıza kadın, yüzüne "aptaaaal" diyenler bile oluyodu ama anlamıyodu yazık djfdhfhd
Konu sahibi aynada kendini görüyordur:
(Bu arada Banu Alkan idolümdür kendisinin konu sahibinden daha vizyonlu olduğunu düşünüyorum)

Kıskançlar kadını kaçırdınız mutlu musunuz? Kadın burda kendi seviyesinde elit ve gönlü geniş bir arkadaş arıyordu biz onunla beverly hillste takilacaktik kocası bana beleş botoks yapacaktı hayallerimi yıktınız çöpçü kocalarınızla netfliksin bozduğu ahlakınız her isteyen erkeğe evet demenizle isyerinizde yaptiginiz sinsirellaliklarinizla sizden ne arkadaş olur ne yönetici ben gidiyorum iyi forumlar.

Beni beğenmez zaten bekar değilim ama iki kedim var o yüzden gelişine salladım.

California... knows how to party
California... knows how to party
In the city of L.A.

American dream ile ideal hayat hayalleri kurduğum bir ergenlik dönemim vardı. Ben de kendimi Beverly hills de, west Hollywood da falan hayal ederdim. Olur böyle şeyler

Size bu yönde bir mesajı mı var?
Hayır eski yeni mesajlarina baktım. Tamamen provokasyon üzerine. Mesajlar arası tutarsız var. Zaten nickname bile tam oyun seven erkek nickname'i . En son cevap stilini eleştirisi bile tam erkek kafası. Net bir kanitim yok ama eminim. O lisan, uydurduğu profil. Özellikle provoke etmek için seçtiği örnekler.

Pick me girl diyorlar sizin gibilere
ben minik bir açıklama paylaştım, sosyal medyada Amerikan Mizahina dair bir şeyler takip ediyorsan devamına denk gelirsin. Çünkü pick me girl'ler sadece biz Türkler değil, amerigali kardesler de sevmez, bayağı bir başak geçerler

Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa söz durup durup beni kıskanıyorlar diyen üye misiniz? Eğer o sizseniz kesin kıskanıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…