- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.055
- 528
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Yok demiyoruz ki kötü ve kıskanç kadın yöneticiler de var. Fakat asıl sorun sende. Üst üste kadın düşmanlığı içeren konular açtığın için üyeler sana kızıyor.hadi bu arkadaşa da söyleyin bana söylediğiniz şeyleri, hadi bakalım
Ay sahiden duvara konuşuyoruz kaç sayfadır fenalık geldi ciyaaakSenin Türkçe öğretmenin kim ya açıklama yapmaktan ciğerimiz soldu.
Yok demiyoruz ki kötü ve kıskanç kadın yöneticiler de var. Fakat asıl sorun sende. Üst üste kadın düşmanlığı içeren konular açtığın için üyeler sana kızıyor.
Senin Türkçe öğretmenin kim ya açıklama yapmaktan ciğerimiz soldu.O da kadın diye dersi dinlemedin mi yoksa kız
Veya kedi paylaşan bekardırBurhan çok netfliks izlemişsin kardeşim bak ad hominem yapıyorsun yapma kadın haklı kıskançlıktan dolayı lucifer hanıma satasanlar aynı argümanları başka biri diyince susup kalıyor neden? Çünkü diğer yorumcuları kocası ya copcudur ya tesettürlü kocadir. İşte bu çifte standart!
Veya kedi paylaşan bekardır
Konu sahibi aynada kendini görüyordur:Banu Alkan çıktı başımıza kadın, yüzüne "aptaaaal" diyenler bile oluyodu ama anlamıyodu yazık djfdhfhd
Size bu yönde bir mesajı mı var?Arkadaşlar üye erkek. Yazıp durmayın su insele.Mune üye kadın değil.
djfdhfjkff en azından bi dönem gerçekten zengin bir kocası vardıKonu sahibi aynada kendini görüyordur:
(Bu arada Banu Alkan idolümdür kendisinin konu sahibinden daha vizyonlu olduğunu düşünüyorum)
Uçtu kuşum
Beni beğenmez zaten bekar değilim ama iki kedim var o yüzden gelişine salladım.Kıskançlar kadını kaçırdınız mutlu musunuz? Kadın burda kendi seviyesinde elit ve gönlü geniş bir arkadaş arıyordu biz onunla beverly hillste takilacaktik kocası bana beleş botoks yapacaktı hayallerimi yıktınız çöpçü kocalarınızla netfliksin bozduğu ahlakınız her isteyen erkeğe evet demenizle isyerinizde yaptiginiz sinsirellaliklarinizla sizden ne arkadaş olur ne yönetici ben gidiyorum iyi forumlar.
Kadın çıkarsa da şaşmam, var böyle kadınlar. Karşı cins ilgisinin kokusuna saldıran, hemcinsini rakip gören, bilenen tipler.Size bu yönde bir mesajı mı var?
djfdhfjkff en azından bi dönem gerçekten zengin bir kocası vardı
Hayır eski yeni mesajlarina baktım. Tamamen provokasyon üzerine. Mesajlar arası tutarsız var. Zaten nickname bile tam oyun seven erkek nickname'i . En son cevap stilini eleştirisi bile tam erkek kafası. Net bir kanitim yok ama eminim. O lisan, uydurduğu profil. Özellikle provoke etmek için seçtiği örnekler.Size bu yönde bir mesajı mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?