siz vermeyin zaten ülke sizin gbi düsüncesiz insanlarla dolu. sahsen ben bebegim olsa bile bi bayanin o zor durumunu görsem o sölemeden veririm demeki buda farkimiz cnmÇocuğu kucağına alıp benim çocuğum var diyen kimseye sıra vermem kusura bakmayın. Artık çocuklarınızı kullanmayı bırakın. 2 çocuğum var kimseden öncelik beklemedim.
Adam terbiyesiz tabiki ama siz de hatalısınız. şuanda bizimle muhatap olan siz olduğunuz için sizin hatanızı söylüyoruz. Heryerde var sizin gibi çocuğu öne sürenler. Yapmayın diye diyorum.yenidogum yapmadim cnm 11 aylik bebegim isleri olabilir zaten bnde zorla siralarini almis degilim bebegim cok huysuzlandi o ara mecbur kalarak rica etim. adamin yaptklari rahatsiz etmedide benim sira istememi rahatsiz etti sizi.??
egerki karsinda bi bayan zor durumdaysa ona yardimci olmuycaksaniz helal size ne diyelim.. illa otobuslerdemi olmaz şart yardimlasmak ne demek sizin icin merak etim?Otobüs minibüs zaten sira veririm çocuklu hamile biri savrulurken oturamamama normal bi yerde cocuklu olmak engellilik degildir benim için dediğim gibi ülkenin yarısı bebekli zaten bize sıra hiç gelmez
heryerde var sizin gibi cocugu öne süren?? ne dmek yani bos konusmayin lutfenAdam terbiyesiz tabiki ama siz de hatalısınız. şuanda bizimle muhatap olan siz olduğunuz için sizin hatanızı söylüyoruz. Heryerde var sizin gibi çocuğu öne sürenler. Yapmayın diye diyorum.
bayan ve kadin ayricalikmi var ne farki varİnsanların sadece kadına çocuğa değil ki hiçbir şeye tahammülü kalmadı artık. Yalnız düzeltmek istediğim nokta siz bayan değil kadınsınız. Sıra istemeniz bana da yanlış geldi ama olayların bu noktaya gelmesi çok çirkin. Vermiyorum dersin olur biter
Yahu herkes çocukluegerki karsinda bi bayan zor durumdaysa ona yardimci olmuycaksaniz helal size ne diyelim.. illa otobuslerdemi olmaz şart yardimlasmak ne demek sizin icin merak etim?
Siz dolu konuştuğunuz için adamlar birbirine girmiş. Çocuklarımı öne sürmem kimseyi de birbirine düşürmem. Devam edin bu dolu kafayla.heryerde var sizin gibi cocugu öne süren?? ne dmek yani bos konusmayin lutfen
sizin gbi zihniyetteki insanlar yuzünden ülke bu haldeYahu herkes çocuklu
Siz dolu konuştuğunuz için adamlar birbirine girmiş. Çocuklarımı öne sürmem kimseyi de birbirine düşürmem. Devam edin bu dolu kafayla.
bayan ve kadin ayricalikmi var ne farki var
bizim burda 65 yas ustu amcalar hastanede sira bekliyor ben cocukla bankoya gidip bebek var islemimi yaparmisiniz diyorum 65 yas ustu amca ordan bana bagiriyo bende yasliyim ben bekliyorum diyeBen burada bebek ile hayatin ne kadar kolay oldugunu anlatsam oturur aglarsiniz hanimlar , cidden benim icim yaniyor cunku ulkemin geldigi noktaya
Biz ne zaman bu kadar kaba ve kotu olduk anlayamiyorum
Ufacik bir avrupa ulkesindeyim ve bebegimle disari ciktigimda herseyde oncelik bende , markette kasa sirasinda beklerken 80 yasindaki teyzeler bana yerini verip one geciriyorlar zorla , resmen yalvariyorum olur mu oyle sey ben beklerim diyorum resmen ittiriyorlar hayir sende bebek var diye
Havaalanlarinda adamlar sadece cocuklu yolcular icin ayri check in kontuari yapmis beklemesin cocuklular die
Ucaga ilk alinan bebekliler ve cocuklular , taksi beklerken taksi bile gelip bebekli yolcunun onunde duruyor oncelik onun diyor
kadina neden bagiriyosun.Kadın cinsiyettir, toplumda iki cinsiyet var kadın ve erkek. Bayan cinsiyet yerine kullanılmamalı bu yüzden
iste olay bu vermese yok desin ne gerek var olay cikarmaya zorla sırasıni alck degiliz.Sira vermek istemiyorsa vermez. Kimse zorla sira istemiyor. Ama ne bu siddet bu celal yani? Ayip valla.
kadina neden bagiriyosun.
bayana neden bagiriyosun.
buda bir kibarlik konusmadir cinsiyetle alakasi yok olayi nereye carpitiyosunuzz
peki bayan kimdir dayinizmi oluyor bunu bana bi aciklarmsiniz??Kadına bayan denilince kibar olunmuyor yalnız.’bayan arkadaş’ senin bebeğin var dedi de yazmışsınız, bu cümlenin cinsiyetle epey alakası var.Ben sadece yazımınızdaki yanlışlığı düzelttim tek bir cümleyi alıntılanan yani meseleyi irdeleyen sizsiniz. Lütfen önce kendi cinsiyetinizi öğrenin
Ben hamileyim karnım bayağı belli.
Cok nadır yer veriyorlar metroda falan.
O da genelde orta yaslılar veriyor.
Öğrenciler ,genç kızlar böyle bakıyor yüzüne.
Okula gidiyorlar ama ne okutuyorlar okullarda bu çocuklara merak ediyorm,
Okuma zaten anlamamssın okuduğunu demek geliyor içimden.Aynı sekilde yaslılıra ,çocuklulara yer vermeyenleri kaldırıyorm valla.
Aileler eğitemiyor insan yetiştirirken.Doğurup bırakıyor,cok net.
bayanKadına bayan denilince kibar olunmuyor yalnız.’bayan arkadaş’ senin bebeğin var dedi de yazmışsınız, bu cümlenin cinsiyetle epey alakası var.Ben sadece yazımınızdaki yanlışlığı düzelttim tek bir cümleyi alıntılanan yani meseleyi irdeleyen sizsiniz. Lütfen önce kendi cinsiyetinizi öğrenin
eş anlamlısı: | hanım |
Bugun pttye gitim kucagimda bebek oldugu icin bi bayan arkadas senin bebegin var önümdekilerden sıra istememi söyledi normalde asla sıra istemem ama bela gelecekya o an istedim..
birden bitane genc adam atıldı sıra flan veremeyiz diyerek ben sizden istemedim zaten dememe kalmadi adam sen ne konusuyon sen git kocan gelsin vs bagirmaya basladi bi beyfendi geldi bayana ne bagiriyosun diyerek adam sanane sen kimsin sanami sorcam diye adama saldirmaya basladi yumruk falan atti baya bi sora araya girdiler ayirdilar bana bagiran adamin yanindada karisimi kardesimi bi bayan vardi oda ordan bana agiza alinmiycak küfürler ediyo biyandan soka girdim kucagimda bebek agliyo polis falan cagirdilar ben sikayetci olacaktim biraz bekledim polis gelmedi bebekde durmuyunca eve geldim..
sabahdandir vicdan azabından aglamaktan mafoldum benim yüzünden adami dövdü nalet olasi pislik insan.beni savunan adamdan bi helallik alamadim ona yaniyorum...
ülke olarak nereye gidiyoruzz??
bu bayanlara olan öfke davranis sekli nedir nolucak böyle?? dısari cikamaz olduk artik..
peki bayan kimdir dayinizmi oluyor bunu bana bi aciklarmsiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?