Kadına cocuga saygı kalmamıss!!

Çocuğu kucağına alıp benim çocuğum var diyen kimseye sıra vermem kusura bakmayın. Artık çocuklarınızı kullanmayı bırakın. 2 çocuğum var kimseden öncelik beklemedim.
siz vermeyin zaten ülke sizin gbi düsüncesiz insanlarla dolu. sahsen ben bebegim olsa bile bi bayanin o zor durumunu görsem o sölemeden veririm demeki buda farkimiz cnm

yenidogum yapmadim cnm 11 aylik bebegim isleri olabilir zaten bnde zorla siralarini almis degilim bebegim cok huysuzlandi o ara mecbur kalarak rica etim. adamin yaptklari rahatsiz etmedide benim sira istememi rahatsiz etti sizi.??
Adam terbiyesiz tabiki ama siz de hatalısınız. şuanda bizimle muhatap olan siz olduğunuz için sizin hatanızı söylüyoruz. Heryerde var sizin gibi çocuğu öne sürenler. Yapmayın diye diyorum.

Otobüs minibüs zaten sira veririm çocuklu hamile biri savrulurken oturamam ama normal bi yerde cocuklu olmak engellilik degildir benim için dediğim gibi ülkenin yarısı bebekli zaten bize sıra hiç gelmez
egerki karsinda bi bayan zor durumdaysa ona yardimci olmuycaksaniz helal size ne diyelim.. illa otobuslerdemi olmaz şart yardimlasmak ne demek sizin icin merak etim?

İnsanların sadece kadına çocuğa değil ki hiçbir şeye tahammülü kalmadı artık. Yalnız düzeltmek istediğim nokta siz bayan değil kadınsınız. Sıra istemeniz bana da yanlış geldi ama olayların bu noktaya gelmesi çok çirkin. Vermiyorum dersin olur biter

Adam terbiyesiz tabiki ama siz de hatalısınız. şuanda bizimle muhatap olan siz olduğunuz için sizin hatanızı söylüyoruz. Heryerde var sizin gibi çocuğu öne sürenler. Yapmayın diye diyorum.
heryerde var sizin gibi cocugu öne süren?? ne dmek yani bos konusmayin lutfen

bayan ve kadin ayricalikmi var ne farki var

egerki karsinda bi bayan zor durumdaysa ona yardimci olmuycaksaniz helal size ne diyelim.. illa otobuslerdemi olmaz şart yardimlasmak ne demek sizin icin merak etim?
Yahu herkes çocuklu
heryerde var sizin gibi cocugu öne süren?? ne dmek yani bos konusmayin lutfen
Siz dolu konuştuğunuz için adamlar birbirine girmiş. Çocuklarımı öne sürmem kimseyi de birbirine düşürmem. Devam edin bu dolu kafayla.

bizim burda 65 yas ustu amcalar hastanede sira bekliyor ben cocukla bankoya gidip bebek var islemimi yaparmisiniz diyorum 65 yas ustu amca ordan bana bagiriyo bende yasliyim ben bekliyorum diye
e bekleme amca onceligin var diyorum anca ozaman ayikiyolar okusa duvarda yazani sorun olmayacak

kadina neden bagiriyosun.
bayana neden bagiriyosun.

buda bir kibarlik konusmadir cinsiyetle alakasi yok olayi nereye carpitiyosunuzz

Kadına bayan denilince kibar olunmuyor yalnız.’bayan arkadaş’ senin bebeğin var dedi de yazmışsınız, bu cümlenin cinsiyetle epey alakası var.Ben sadece yazımınızdaki yanlışlığı düzelttim tek bir cümleyi alıntılanan yani meseleyi irdeleyen sizsiniz. Lütfen önce kendi cinsiyetinizi öğrenin

peki bayan kimdir dayinizmi oluyor bunu bana bi aciklarmsiniz??

Konu dışı ama ne okutuyorlar söylemek istedim.
Ben lisedeyken stajım 8.30 da başlıyordu.
Anaokulunda akşam 18.00e kadar ayakta çocukların peşinden koşuyordum. Sırtımda içinde tedt kitaplarımın olduğu ağır çantayla iş çıkışı o yorgunlukla biniyordum otobüse. Yol en az 1 saat sürüyordu. Şimdi ben nasıl yer vereyim?

Genç diye çok saplıklı, dinamilk ve yorulmayan zannediyoruz. Ama öğrenciler de çok yoruluyorlar.

bayan
ad
  1. 1.
    kadın adlarının ya da soyadlarının başına getirilen, kişinin kadın olduğunu belirten bir san.
    "Size Bayan Güler’i tanıtayım"
    eş anlamlısı:hanım
  2. 2.
    kadınlar için ad yerine kullanılır.
    "Az önce sizi bir bayan aradı"
demeki ikisi ayni seymis cok takilmayin buna konu o degil cünkü..

Çok kötü olmuş. Yalnız tek bişey söylemek lazım
En öncekinin sırasını isteyince arkadaki herkesin de sırasını istemiş oluyorsunuz. Benim de bebeğim var küçük, sırayı mecburen bekliyorum. Gerçekten acil durumlar dışında istemeyin kimsenin sırasını boşverin
Çok geçmiş olsun

peki bayan kimdir dayinizmi oluyor bunu bana bi aciklarmsiniz??

Bayan isimden önce hitap olarak cinsiyet belirtilmesi dışında kullanılır örneğin bayan Ayşe gibi. Çocuk sahibi genç bir kadınsınız sırf altta kalmamak için cevap yazıyorsunuz. Bayan dayınız mı oluyor cümlesini ilkokul çocuğundan beklemezdim, beni iğnelemiş mi oldunuz şimdi? Cevap yazmış olmak için yazdığınızı bu kadar belli etmeyin.Size daha fazla yazmak istemiyorum,anlayabileceğinizi düşünerek hata etmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…