• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadına şiddet !

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
113
Böyle kocaya koca denir mi ?
Ayy aksam benı sınır ettı cocugu cekıp sünduruyo dıye karısına tokat attı , tamam cocuk oyle cekıstırılmez ama tokatta atılmaz mılletın ıcınde , bunları kaynım karısına yapıyor !!

Ayy aksam benı sınır ettı cocugu cekıp sünduruyo dıye karısına tokat attı , tamam cocuk oyle cekıstırılmez ama tokatta atılmaz mılletın ıcınde , bunları kaynım karısına yapıyor !!

Millet ne yaptı peki?

cahillikten başka birşey değil ...çocuk ve kadını döven ...

Gorumcemın evındeydık gorumcem ben karısı enıste kv vardı zaten , kv kızdı allah belanı versın dye karısı agladı yazık :( enıstede kızdı cok ayıp dye , gorumcem de bıdaha boyle yapacaksan evıme gelmeyın dedı ..

Allahtan son cümleyi yazmışsın. Yoksa sen sanacaktık.

Ne diyelim. Onu çeken kadınla kocası tencere kapak ki devam ediyorlar.

Ama bunlar 2 senedır aynı kadın cocuga bakamıyo dye kocası mılletın ıcınde bayramlarda vs.tüm aılenın toplandıgı zaman gosterıs yapar gbı kufur edıo fılan .. Kı gosterıste yapıo yanı ewdeyken emınım cok afedersınız karısının b.kunu yıyodur ..

Tövbe tövbeeee. Keşke hepiniz bir olup kızsaydınız. Eşinle bir konuş bence bu konuyu. Olacak şey değil. Kayınvalidenle, kayınbabanla, hatta eltinin ailesiyle konuş. Adam akıllı uyarsınlar çocuğu. Öyle şey mi olur. Bize eşimiz bırak tokat atmayı, bağırsa babam burnunu kırar valla. Allah'tan babamız sert de kız kardeşimin eşi de benim eşim de sesini bile yükseltmiyor. Hem kadının kendine böyle davranan bir eşe müsamaha göstermesi de hoş değil bence.

Kızıyolar neler neler soyluyolar ama duyan kııımmm ?
Kv kp enısteler gorumcelerım benım esımde dahıl yapma etme hersey soylenıyor ama hayvan ıste ne anlar kııı laftan ..

Bikere hic unutmam ben daha kucuk cocugum misafirlikteyiz dayimlarda icerside kalabalik dayim kola sisesini kafaya dikmisti yengemde sisenin arkasina vurdu dayimda salona cikarip dovmustu sesleri geliyodu herkes soktu ama kimse tepki bile vermemisti yengemde dayaktan sonra bise olmamis gibi iceri gelip muhabet etti

Ama bunlar 2 senedır aynı kadın cocuga bakamıyo dye kocası mılletın ıcınde bayramlarda vs.tüm aılenın toplandıgı zaman gosterıs yapar gbı kufur edıo fılan .. Kı gosterıste yapıo yanı ewdeyken emınım cok afedersınız karısının b.kunu yıyodur ..
Zannetmiyorum. Evde daha beterdir.Milletin yanında böyle yapan evde neler yapar. Kızda da suç var kör mü müsade etmesin. Demek ki ailesi kıza sahip çıkmıyor

Kızıyolar neler neler soyluyolar ama duyan kııımmm ?
Kv kp enısteler gorumcelerım benım esımde dahıl yapma etme hersey soylenıyor ama hayvan ıste ne anlar kııı laftan ..
Kızın ailesiyle konuş bence o zaman. Blöf yapsınlar, kızı alır götürürüz desinler. Benim babam da çok serttir ama öyle milletin içinde sesini bile yükseltmez anneme. Ayıp denen bişey var

Back
X