Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle kocaya koca denir mi ?
Ayy aksam benı sınır ettı cocugu cekıp sünduruyo dıye karısına tokat attı , tamam cocuk oyle cekıstırılmez ama tokatta atılmaz mılletın ıcınde , bunları kaynım karısına yapıyor !!
Allahtan son cümleyi yazmışsın. Yoksa sen sanacaktık.Böyle kocaya koca denir mi ?
Ayy aksam benı sınır ettı cocugu cekıp sünduruyo dıye karısına tokat attı , tamam cocuk oyle cekıstırılmez ama tokatta atılmaz mılletın ıcınde , bunları kaynım karısına yapıyor !!
Tövbe tövbeeee. Keşke hepiniz bir olup kızsaydınız. Eşinle bir konuş bence bu konuyu. Olacak şey değil. Kayınvalidenle, kayınbabanla, hatta eltinin ailesiyle konuş. Adam akıllı uyarsınlar çocuğu. Öyle şey mi olur. Bize eşimiz bırak tokat atmayı, bağırsa babam burnunu kırar valla. Allah'tan babamız sert de kız kardeşimin eşi de benim eşim de sesini bile yükseltmiyor. Hem kadının kendine böyle davranan bir eşe müsamaha göstermesi de hoş değil bence.Böyle kocaya koca denir mi ?
Bu durumda ev sahibi olsam anında evimden kovarım..
Zannetmiyorum. Evde daha beterdir.Milletin yanında böyle yapan evde neler yapar. Kızda da suç var kör mü müsade etmesin. Demek ki ailesi kıza sahip çıkmıyorAma bunlar 2 senedır aynı kadın cocuga bakamıyo dye kocası mılletın ıcınde bayramlarda vs.tüm aılenın toplandıgı zaman gosterıs yapar gbı kufur edıo fılan .. Kı gosterıste yapıo yanı ewdeyken emınım cok afedersınız karısının b.kunu yıyodur ..
Ben de önce adamı bağlarım,sonra da polis çağırırım.
Kızın ailesiyle konuş bence o zaman. Blöf yapsınlar, kızı alır götürürüz desinler. Benim babam da çok serttir ama öyle milletin içinde sesini bile yükseltmez anneme. Ayıp denen bişey varKızıyolar neler neler soyluyolar ama duyan kııımmm ?
Kv kp enısteler gorumcelerım benım esımde dahıl yapma etme hersey soylenıyor ama hayvan ıste ne anlar kııı laftan ..