ben istanbuldayım istanbulda yapılabilecek her türlü eylemde varım öncüsü dahi olmaya hazırım programlar aranır gerekirse sesimizi duyurabildigimiz kadar duyurururz en azından biz vicdanı insani sorumlulugumuzu yapalım , bana dokunmayan bin yılan YAŞAMASIN...........
ne yapıp ne edip ögrenmemiz lazım eylemler nerde jaledacım sen hangi ildensin
Arkadaşlar kadına şiddete bende kesinlikle karşıyım fakat tek sorunun kadına uygulanan şiddet olmadığına eminim, her konuda güçlünün güçsüzü ezdiği bir dünyada yaşamaktan bıktım çünkü hangi birine dur diyebiliriz bilemiyorum, hayvanlara şiddet uygulayan, karısına kızına şiddet uygulayan, çocuğuna şiddet uygulayanlar var ve bunlar hep bir zincirin devamı, yani şiddet giderek büyüyor ve başka insanlara karşı işlenen başka formlarda şiddetler karşımıza çıkıyor, şiddeti kökten yok etmek gerek ama nasıl? bunun temelinde aile ve çocukluk yıllarının geçtiğine eminim o yüzden anne babalar mutlaka eğitimlerden geçmeli çocuk yetiştirebilecek seviyeye ulaşmaları gerekiyor ki o çocukları baskıyla dayakla küfürle veya tam tersi her istediğini yaparak bir canavara dönüştürmesinler, devletin bu eğitimleri ciddiye alması gerekirse zorunlu hale getirmesi şart, özellikle günümüzde manevi değerlerin yok olmaya başlaması her şeyin yüzeyselleşmesi insanları daha da şiddete eğilimli yapıyor bu manevi değerleri insanlar benimsemeli ki çocuklarına iletebilsin. işin ceza kısmı önemli fakat sorunu kökten çözemez
neden şiddete başvuruyolar kendilerie güvenleri olmadıkları için eksiklerini o şekilde tammlamaya çalışıyolar eğer 1 tokat atıldıysa bunu devamı gelir hadi ilk tokdı affettin birdahaki sefere 2. 3. 4. belkide daha beteri çıkacak karşına kadın neden her tartışmadan sonra oturup detaylıca konuşmak istiyo sorunu çözmek için peki erkeğin tutumu nedir konuşmak yerine aşağılamak yada tamm ben unuttum sende unuttur.
küfürler havada uçuşur şiddete başvurur sonra çok pişmanım birdaha olmayacak der kadın affeder ve sonrsı gelir
canım evet katılıyorum böyle oluyor olaylar ve aile konusunda da aynen dediğin gibi benim halamın oğlu saçma sapan bir üniversitede saçma sapan bir bölüm kazandı yani iş bulamayacağı kesin olduğu halde para verip gönderdiler ve bitirdi işsiz geziyor, fakat kızlarını göndermediler açıktan okuttular ki onun direk meslek sahibi olabileceği bir bölümü var, maksat kız çocuğu neden para harcayıp özgür bıraksınlar ki o kadar üzülmüştüm ki kız olan kuzenimi daha çok severim çok iyi bir kızdır bu adalete de sığmaz işte, bu adam evlenince kız kardeşi nasıl ondan aşağı seviyelere layık görüldüyse, karısı ondan zeki de olsa aşağılamaya küçük düşürmeye çalışacaktır çünkü ailesi ona bunu öğretti, aptalda olsan sen üstünsün sen istediğini yaparsın aslansın kaplansın, sonuç hiç bir şeyi beceremeyen ama kendini bir b..k sanan erkekler ve gözü yaşlı kadın ve çocuklar.
mutlaka bu ağ büyüyecek kadına yönelik şiddetin önüne kısmende geçsek ne mutlu bize bir katklı küçük bir dokunuş olsun yeter
güzel bir söz geldi aklıma kime ait olduğunu hatırlamıyorum:26: : sen susarsan ben susarsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa
neden şiddete başvuruyolar kendilerie güvenleri olmadıkları için eksiklerini o şekilde tammlamaya çalışıyolar eğer 1 tokat atıldıysa bunu devamı gelir hadi ilk tokdı affettin birdahaki sefere 2. 3. 4. belkide daha beteri çıkacak karşına kadın neden her tartışmadan sonra oturup detaylıca konuşmak istiyo sorunu çözmek için peki erkeğin tutumu nedir konuşmak yerine aşağılamak yada tamm ben unuttum sende unuttur.
küfürler havada uçuşur şiddete başvurur sonra çok pişmanım birdaha olmayacak der kadın affeder ve sonrsı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?