• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadını istemiyorum ama yine gelecek

Eski konunuzu hatırlıyorum yine anlatmıştınız
Eşiniz veya kaynınız konuşmalı siz araya girerseniz kötü olan siz olursunuz

Ne yapışık kadın. Laftan sözden anlamıyor anlaşılan. Diğerinde direk gelmeyin demişsiniz. Gelince yıldırın, nasıl yaparsınız bilmiyorum ama üstüne iş yıkın sürekli.

Yine B Baharyagmuru35 ve cici kayınvaldesi.
Konuyu okumaya başlar başlamaz hatırladım.
Ne kadınmış arkadaş, adına defalarca konu açıldı.
Hiç kimse boşuna yorulup fikir vermesin.
Konu sahibi bu meseleyi çözemiyor.
Devlet meselesi olsa şimdiye çözülmüştü.

Kayınbabanıza “Anneme (kayınvalide) ayıp oluyor, görüşmek istemiyoruz.” falan deseniz?

Boşanalı çok olmuş o bize yakın oturuyor.
Çok sinir oluyorum ya bir ay sonra yine onları çekeceğim. Inş düğünden sonra hemen giderler çok erknde glmezler. Düğünden beş gün sonrada benm evlilik yıldönümüm
Madem kv size yakin oturuyor siz cekirdek ailenizle kv nize gidin dugun zamani.kapi duvar kalsinlar.ne olacak kom ne kaybedecek onlar size kuserse.ne yuzsuzluk ya.insan esinin cocuklarina bu kadar yamanirmiymis

Madem eşinde istemiyor ben olsam kp kötü olmayı göze alırım gelmeyin derim kadına.

Eğer kayınvalideni seviyorsan onu çağır o kalsın . Onlara da kusura bakmayın kayınvalidem gelecek dersin:KK66:

Bu konuda "misafirperverlik" ve "akrabalık" kozumu değil, kabul etmemeniz hatta mümkün ise hiç görüşmemeniz yönünde oyumu kullanıyorum.

Seçenekler şunlar:
1) Öz kayınvalide çağırılacak
2) Başka akrabalar çağırılıp ev istikhakı doldurulacak
3) O gece başka bir yerde kalınacak
4) Kesin ve net bir dille bu ortamda olunmak istenmediği söylenecek.

Kayınpederinizin eşini evinizde misafir etmek zorunda değilsiniz. O sizin hiçbir şeyiniz değil. Eşiniz de istemiyormuş. Neden kayınpederden korkuyorsunuz onu anlamadım. Evet karını istemiyorum evimde derdim bir şey diyecek olursa. Ne yapacak? Kayınvalideyi karıştırmayın bu işe, onunla ne ilgisi var allah aşkına?

Rezil kadın ya bende olsam asla istemezdim ne hali varsa görsün reZil. Memeleketteki çocukları değil de köpekleri mi bu kadar rahat bırakıp geliyor öff gece gece sinirlerim bozuldu insan evcil hayvanını başkasına bırakmaya kıyamaz!
Siz de çekinmeyin ben anlamadım kpnin kahrını niye çekiyorsunuz, tmm soğuk ve mesafeli durum atar yapınca da yan çizmeyin

genelleme gibi olmasın ama yabancı uyruklular pişkin oluyor ,şimdiye kadar tanıdıklarım hep öyle yani utanma duygusu yok (istenmiyor mu sevilmiyor mu düşünmüyorlar bile)

Kayınpederinize yetistirse ne olacak ki ? Bir sinirlenir iki sinirlenir susar oturur . İstemediğiniz birini misafir etmek zorunda değilsiniz

Valla alan memnun satan memnun. Kayinvalideniz birsey demiyor mu. Çocuklar da ne geniş mezhepliler arkadaş, annelerini ustune başkasıyla evlenen bbalarini ve yeni kadini kabul ediyorlar. Benzer bir durum bende de vardı. Cagirmadi de hiçbirini. Babama da dedim, bunca sene annem bakti bana. Sen sonra evime gleirsin dedim. Demeleri lazim yani. Siz birsey demeyin.
Kadına da iyi davrnamayjn. Sevmiyorum ben böyle kadınları.

Herseyde haklısınız da odasında neyle uyuduğu sizi ne ilgilendiriyor ki ?

Aklıma bir fikir geldi durumunuz müsaitse sizde 1 hafta otelde kalın hem yildonumunuz güzel geçmiş olur ev e nolucak derseniz böcek bastı ilacliycaklar diyin :D

Back
X