Simdi konu sahibine sempati beslemeye basladin sanirim.Gözü dönüp sana saldırırmış
O zaman kk da bir kız vardı beni uyardıydı dersin
Burdakilerin gazıyla iş yap bakalım sen
Aynı şey benim içinde geçerli o zamanErkek olsalar şu anda burada olmazlardı..
Anında şutlanırlar..
Aynı şey benim içinde geçerli o zaman
Kusura bakmayın yanlış anlaşıldım, siz bir alıntı yapmışsınız ya sizi onaylamak istemiştim, alıntı yaptığınız üyenin yazdıkları içindi sözlerim. Sizin yorumunuzu da beğendim.anlamadım benim yazdıklarımdan mı bahsediyorsunuz? benden alıntı yapmışsınız
Ben senın aklı dengenın yerınde olmadıgını dusunuyorumEvet oydum
Ay şimdi bunada inananlar çıkar..
Kızlar kadın bıraz sınırlı
Gözü döner dıyede korkmuyorum degıl
Ne bılıyım işte
Bı gelsın ona gore sekıllendırcem konuyu ne bılıyım ya beynım durdu
Bu Üslupta pek doğru değil. O üyeyle takışmışlığım var daha yeni hatta. Ama bende karışılmaması taraftarıyım. Yakıştırmanız en az onun saldırıları kadar çirkin duruyor kusura bakmayın.sanki dün gece o adamın eve attığı kadın senmişsin gibi davranmışsın.. bu nasıl üslup anlayamadım..
tamam anladım :)Kusura bakmayın yanlış anlaşıldım, siz bir alıntı yapmışsınız ya sizi onaylamak istemiştim, alıntı yaptığınız üyenin yazdıkları içindi sözlerim. Sizin yorumunuzu da beğendim.
Ben başından beri onun iyiliği için konuştum ama anlamıyor ..Simdi konu sahibine sempati beslemeye basladin sanirim.
Zaten suan burda degılOlmazsa biraz bekle kadın eve gelince acaba şüphe duyacağı bişilerle karşılaşırmı..
BaksınlarIP adresine bakar...
Kadın yukarda "sen kendi kocana bak bre hadsiz" tarzı bir insan çıkarsa canını sıktığınla kalırsın. Hani kanıtı da nasıl olur bu işin onu da bilmiyorum ama "herkes bizi kıskanıyor, evliliğimizde gözleri var " moduna girmesi de olası kadının. İsimsiz falan söylesen zaten hiç ciddiye almaz. Şüpheleniyor olsa kocasını bırakıp gitmezdi. Ya hiç şüphelenmiyor ve kanıt olmadan inanmaz yada biliyor ve umrunda değil , evliliğini bu halde devam ettirmek istiyor ve söylersen kocasına olan sinirini senden çıkarabilir.Kızlar kadın bıraz sınırlı
Gözü döner dıyede korkmuyorum degıl
Ne bılıyım işte
Bı gelsın ona gore sekıllendırcem konuyu ne bılıyım ya beynım durdu
Var mı ?Bu Üslupta pek doğru değil. O üyeyle takışmışlığım var daha yeni hatta. Ama bende karışılmaması taraftarıyım. Yakıştırmanız en az onun saldırıları kadar çirkin duruyor kusura bakmayın.
Bu Üslupta pek doğru değil. O üyeyle takışmışlığım var daha yeni hatta. Ama bende karışılmaması taraftarıyım. Yakıştırmanız en az onun saldırıları kadar çirkin duruyor kusura bakmayın.
Zaten suan burda degıl
Olmadı kahveydı oydu buydu derken erkeklerden acıp konuyu tepkısını olcucem
Baksınlar
IP den cinsiyet mi çıkıyor
Teyze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?