Kadını kendı yatagında aldattı

anlamadım benim yazdıklarımdan mı bahsediyorsunuz? benden alıntı yapmışsınız
Kusura bakmayın yanlış anlaşıldım, siz bir alıntı yapmışsınız ya sizi onaylamak istemiştim, alıntı yaptığınız üyenin yazdıkları içindi sözlerim. Sizin yorumunuzu da beğendim.

Hic karismayin kadınlar genel olarak hisseder (aldatildiysa eğer ogrenmeyen bir kadin ben hic duymadim) hissetmezse bile adam muhakkak acik verecek..Soyleyince coluk cocugu varsa birde onun icin vicdan yaparsiniz..

sanki dün gece o adamın eve attığı kadın senmişsin gibi davranmışsın.. bu nasıl üslup anlayamadım..
Bu Üslupta pek doğru değil. O üyeyle takışmışlığım var daha yeni hatta. Ama bende karışılmaması taraftarıyım. Yakıştırmanız en az onun saldırıları kadar çirkin duruyor kusura bakmayın.

Simdi konu sahibine sempati beslemeye basladin sanirim.
Ben başından beri onun iyiliği için konuştum ama anlamıyor ..
Bem size ne milletten dedim diye
Evli adamla aşk yaşayan hastalık taşıyıcısı etc olmakla suçlandım
Beni kimsenin hayatı ilgilendirmez.söylrmem böyle birşeyi .benim yüzünden boşansınlar istemem..
Kendi hayatıma bakarım ..
Kendinin evliliği sorunları var onla ilgilense belki yol alırdı..

Kızlar kadın bıraz sınırlı
Gözü döner dıyede korkmuyorum degıl
Ne bılıyım işte
Bı gelsın ona gore sekıllendırcem konuyu ne bılıyım ya beynım durdu
Kadın yukarda "sen kendi kocana bak bre hadsiz" tarzı bir insan çıkarsa canını sıktığınla kalırsın. Hani kanıtı da nasıl olur bu işin onu da bilmiyorum ama "herkes bizi kıskanıyor, evliliğimizde gözleri var " moduna girmesi de olası kadının. İsimsiz falan söylesen zaten hiç ciddiye almaz. Şüpheleniyor olsa kocasını bırakıp gitmezdi. Ya hiç şüphelenmiyor ve kanıt olmadan inanmaz yada biliyor ve umrunda değil , evliliğini bu halde devam ettirmek istiyor ve söylersen kocasına olan sinirini senden çıkarabilir.

Var mı ?
Valla ne hafıza var sende.brm burda biriyle tartışınca unutuyorum hemen .
Onun içi fesat kendinden biliyor işte

yaptığı yakıştırmaların çirkinliğini görmesi için bilerek yazdım.. eski mesajlarıma bakarsanız eğer kimseye bir hadsizliğimin olmadığını görürsünüz..

ve eklemek isterim ki bende söylemesi taraftarı değilim.. çünkü delil yok ve kadın inanmayabilir, kıskanıyorsun bizi diyebilir... karşıdaki insanda oluşabilcek psikolojiyi trawmayı düşünemiyorum bile (

yine de uyardığınız için teşekkür ederim
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…