Cıkmıs yoldanBirilerin bu adamı yola getirmesi lazım..
ama sizi takdir ettim duyarlılığınızdan ötürüCıkmıs yoldan
Bu saatten snra donse ne ki
Benden sana tavsiye. Tanimadigin kimseye hele sanal ortamda asla numara verme. Basina turlu sey gelir tahmin bile edemezsin. Erkek dedilerse ne oldu yani? Acayip gerginsin.Sürekli erkeksin denilse sana sende dersin bir dakka diye..
Ama nedense burdaki üyeler pek bir korkak
Sanırım kendileri erkek çıkcak ondan korktular
Resmen gözetlemişsin.sabah oturup beklemişsin kadın ne zaman gidecek diye.
Yahu size ne ?
Eşine söylesem mi diyorsun.valla istersen söyle sen kötü olursun.insanları anlamıyorum zorla kendi huzurunu bozmaya çalışıyorsun.banane ya demek bu kadar mı zor?
Bende kaç kere gördüm eşini aldatan erkek .sesimi çıkarmadım.neden huzur bozayım?o kadıncağızın gidecek yeri var mı?şak diye boşayabilir mi gücü var mı?
Yazık değil mi çok güvendiği eşinin böyle bir şey yapması onu yıkar mı?ben bunları düşünürüm.dedikodu yapmadan önce.
Kusura bakmayın sizinki vicdan falan değil sizin yüzünüzden boşanırsalar iyi mi olucak?
Herkes kendi işine baksın.sen kocana bak bence aynı duruma düşme sonra..
Cıkmıs yoldan
Bu saatten snra donse ne ki
Yıllardır formu aktif kullanıyorum. Hiçbir konu ve yorum bu konudaki bu üyenin yorumları kadar sinirlendirmemişti beni. Düşüncesi çok katı ve kabul etmeli bizden çok farklı bakış açısına sahip. Oturulup tartışılamaz bile. Ben yazdıklarında insanlara karşı büyük öfkesi olduğunu görüyorum, özellikle kadınlara. Neredeyse aldatan adamı alkışlayacak. Her evlilik böyle diye kendini kandırmış, acaba aldatıldı da affetmek zorunda mı kaldı, düşünmeden edemiyorum.Hee o koca müsveddesi aldatırken karısını çocuğunu düşünmeden başka şey derdine düşerken çok vicdanlı, konu sahibinin hayatını etkiliycek bir konu olmamasına rağmen, insanlık namına bunu söylemek istemesi vicdansızlık.. valla güzelmiş. bu arada dikkat edin de yarın öbür gün sizin başınıza aynı şey gelirse, arkadaşlarınıza çemkirmeyin bana neden söylemediniz kandırılmama müsaade ettiniz diye.
Kızlar kadın bıraz sınırlıKonu sahibi birine arkadaşınızı, sanki adamın sevgilisiymiş gibi aratsanız evine bile geldim dese. Acaba yine de başın ağrır mı?
Çok karışılmaması taraftarıyım ama arkadaşlar haklı bi yerde, bunun hastalık boyutu var.
Ama bide 4 yaşında bi çocuk var. Eğer çocuğum için devam etmek zorundayım dese, adam arsızlığı iyice ele almaz mı acaba?
Çok karışık valla
Sürekli erkeksin denilse sana sende dersin bir dakka diye..
Ama nedense burdaki üyeler pek bir korkak
Sanırım kendileri erkek çıkcak ondan korktular
Bir de o ne idugu belirsiz kadin hamile kalirsa tam zincirleme kaza.Herif bozuntusu çükünün keyfinde olacak,eşiyle seviştiği ne olduğu belli olmayan karıları o yatağa atacak fantezi yaşayacak..
Sonrada karışmayın olacak ne ala memleket ..
Ok de onane?
Niye bozuyor insanların huzurunu kendi evliliğine baksın.
O kadının gidecek yeri var mı?yazık değil mi ?
Ben bunları dedim diye kötü ilan edildim .
Gizli kapaklı ilişki yaşadığımı ima ettiler..
Kendilerinden biliyorlar
Gözü dönüp sana saldırırmışKızlar kadın bıraz sınırlı
Gözü döner dıyede korkmuyorum degıl
Ne bılıyım işte
Bı gelsın ona gore sekıllendırcem konuyu ne bılıyım ya beynım durdu
Ortada delil yoksa şüphe yoksa bi sizin lafınızla boşar mı? Hem madem sinirli uzaktayken söyle ki çocuğu orda bıraksın gelene kadar sakinleşsin düşünsün biraz zaman vermiş olursun. Hemde çocuk o kıyametin ortasında kalmamış olur.Kızlar kadın bıraz sınırlı
Gözü döner dıyede korkmuyorum degıl
Ne bılıyım işte
Bı gelsın ona gore sekıllendırcem konuyu ne bılıyım ya beynım durdu
anlamadım benim yazdıklarımdan mı bahsediyorsunuz? benden alıntı yapmışsınızYıllardır formu aktif kullanıyorum. Hiçbir konu ve yorum bu konudaki bu üyenin yorumları kadar sinirlendirmemişti beni. Düşüncesi çok katı ve kabul etmeli bizden çok farklı bakış açısına sahip. Oturulup tartışılamaz bile. Ben yazdıklarında insanlara karşı büyük öfkesi olduğunu görüyorum, özellikle kadınlara. Neredeyse aldatan adamı alkışlayacak. Her evlilik böyle diye kendini kandırmış, acaba aldatıldı da affetmek zorunda mı kaldı, düşünmeden edemiyorum.
Bu arada telefon ver kendimi ispat edeyim de ayrı bir komiklik.
Evet oydumsanki dün gece o adamın eve attığı kadın senmişsin gibi davranmışsın.. bu nasıl üslup anlayamadım..
Bir de o ne idugu belirsiz kadin hamile kalirsa tam zincirleme kaza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?