Kadını kendı yatagında aldattı

Sürekli erkeksin denilse sana sende dersin bir dakka diye..
Ama nedense burdaki üyeler pek bir korkak
Sanırım kendileri erkek çıkcak ondan korktular
Benden sana tavsiye. Tanimadigin kimseye hele sanal ortamda asla numara verme. Basina turlu sey gelir tahmin bile edemezsin. Erkek dedilerse ne oldu yani? Acayip gerginsin.

Herif bozuntusu çükünün keyfinde olacak,eşiyle seviştiği ne olduğu belli olmayan karıları o yatağa atacak fantezi yaşayacak..
Sonrada karışmayın olacak ne ala memleket ..

Konu sahibi birine arkadaşınızı, sanki adamın sevgilisiymiş gibi aratsanız evine bile geldim dese. Acaba yine de başın ağrır mı?

Çok karışılmaması taraftarıyım ama arkadaşlar haklı bi yerde, bunun hastalık boyutu var.

Ama bide 4 yaşında bi çocuk var. Eğer çocuğum için devam etmek zorundayım dese, adam arsızlığı iyice ele almaz mı acaba?
Çok karışık valla

Yıllardır formu aktif kullanıyorum. Hiçbir konu ve yorum bu konudaki bu üyenin yorumları kadar sinirlendirmemişti beni. Düşüncesi çok katı ve kabul etmeli bizden çok farklı bakış açısına sahip. Oturulup tartışılamaz bile. Ben yazdıklarında insanlara karşı büyük öfkesi olduğunu görüyorum, özellikle kadınlara. Neredeyse aldatan adamı alkışlayacak. Her evlilik böyle diye kendini kandırmış, acaba aldatıldı da affetmek zorunda mı kaldı, düşünmeden edemiyorum.

Bu arada telefon ver kendimi ispat edeyim de ayrı bir komiklik.

Bu arada sizden alıntı yaptım, ama sizin alıntı yaptığınız üyenin yazdıklarıyla ilgili yorumum. Size de sonuna kadar katılıyorum.

Son düzenleme:
Esinin o serefsize laf demesi cok hosuma gitti. Genelde tasvip etmeseler de erkekler ya kollar arkadasini ya sesini cikarmaz.

Bence arkadasina anlat. Inanip inanmamasi ne yapacagi onu baglar. Ben bana anlatilsin isterim. Zannetmiyorum ki hic bi kadin aptal yerine konulsun ister

Kızlar kadın bıraz sınırlı
Gözü döner dıyede korkmuyorum degıl
Ne bılıyım işte
Bı gelsın ona gore sekıllendırcem konuyu ne bılıyım ya beynım durdu

Söyleseniz,kocası sizden öğrendiğinden yüzde yüz emin olacaktır,karısı ayrılmak isterse kocası belanız olabilir çok riskli...
Ayrıca karısı inanmak istemeyip,sizin kıskanç kötü komşu durumuna düşmenize de sebep olabilir...
Sizin yapacağınız gece eşini arıyıp çabuk evine gel demek olabilirdi,ona da geç kalmışsınız...
Bilemedim bu durumda ne yapılır...

sanki dün gece o adamın eve attığı kadın senmişsin gibi davranmışsın.. bu nasıl üslup anlayamadım..

Ne bılıyım işte
Gözü dönüp sana saldırırmış
O zaman kk da bir kız vardı beni uyardıydı dersin
Burdakilerin gazıyla iş yap bakalım sen

Ne bılıyım işte
Ortada delil yoksa şüphe yoksa bi sizin lafınızla boşar mı? Hem madem sinirli uzaktayken söyle ki çocuğu orda bıraksın gelene kadar sakinleşsin düşünsün biraz zaman vermiş olursun. Hemde çocuk o kıyametin ortasında kalmamış olur.

anlamadım benim yazdıklarımdan mı bahsediyorsunuz? benden alıntı yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…