- 27 Ocak 2017
- 72
- 190
- 13
- 31
Öyleyim evet Mutlu oldun mu?Biz kadin aldatildigini ogrensin isterse bosanma hakkini kullansin std kapmasin diyoruz. Sen pro std misin?
Adamın annesı de bu apartmanda oturuyor
Ona soylemeyı dusundum
O zaman iftira atmaKusura bakma her önüme gelenle numaramı verıp telde konusmuyorum :)
İhtiyacımda yok
E bastan soyleseydin ya. Niye milleti oyaliyorsun?Öyleyim evet Mutlu oldun mu?
Git başımdan
Bence deme ihtimali var, hatta kadının eşine inanıp konu sahibiyle arkadaşlığını kesmesi de mümkün. Ama böyle olacak diye doğrularımızdan vaz mı geçeceğiz. Şahsen konu sahibi yerine kendini koyuyorum. Söylersem yukarıda yazdıklarımın olması büyük ihtimal, ama söylemezsem bundan sonra o arkadaşla oturup hiçbir şey olmamış gibi sohbet edemem. Daha kötüsü adam konu sahibinin bildiğini biliyor yani sustuğu için onayladığını da düşünüyor. Hatta ileride bu durum ortaya çıkınca(gizli kalacağına kesinlikle inanmıyorum) konu sahibi de ortak olmuş olacak ve aldatılan kadın için daha büyük bir yıkım olacak. O zaman da arkadaşlıkları bozulacak zaten.Adamın inkar etme durumu olabilir mi ? İftira atiyolar falan dermi acaba ?
Ya kadınlar hisseder
Ama bu tür olaylar karı koca Arasında kalmalı ..
Sen erkekleri melek sanıyorsan fena halde yanılıyorsun neyse umarım hayat dersi olmaz bu size yazdıklarım
Ben muhatap olsun bıle ıstemem acıkcası artıkEşin o adi şerefsiz adamla konuşsa biraz kulağını çekse mi acaba..
Bence deme ihtimali var, hatta kadının eşine inanıp konu sahibiyle arkadaşlığını kesmesi de mümkün. Ama böyle olacak diye doğrularımızdan vaz mı geçeceğiz. Şahsen konu sahibi yerine kendini koyuyorum. Söylersem yukarıda yazdıklarımın olması büyük ihtimal, ama söylemezsem bundan sonra o arkadaşla oturup hiçbir şey olmamış gibi sohbet edemem. Daha kötüsü adam konu sahibinin bildiğini biliyor yani sustuğu için onayladığını da düşünüyor. Hatta ileride bu durum ortaya çıkınca(gizli kalacağına kesinlikle inanmıyorum) konu sahibi de ortak olmuş olacak ve aldatılan kadın için daha büyük bir yıkım olacak. O zaman da arkadaşlıkları bozulacak zaten.
Ben muhatap olsun bıle ıstemem acıkcası artık
Zaten kendıde sanmıyoeum ki artık muhabbet ıcerısıne gırsın
Bu "ver telefonunu yaz numaranı" olayları online silah oyunlarında ergenler tarafından çok yapılıyor. Burda ilk defa gördümYine ayarmı yemek istiyorsunuz öyle,biraz daha saygı lütfen..
Al misketimi ver misketimi modu resmen...
Hee o koca müsveddesi aldatırken karısını çocuğunu düşünmeden başka şey derdine düşerken çok vicdanlı, konu sahibinin hayatını etkiliycek bir konu olmamasına rağmen, insanlık namına bunu söylemek istemesi vicdansızlık.. valla güzelmiş. bu arada dikkat edin de yarın öbür gün sizin başınıza aynı şey gelirse, arkadaşlarınıza çemkirmeyin bana neden söylemediniz kandırılmama müsaade ettiniz diye.Resmen gözetlemişsin.sabah oturup beklemişsin kadın ne zaman gidecek diye.
Yahu size ne ?
Eşine söylesem mi diyorsun.valla istersen söyle sen kötü olursun.insanları anlamıyorum zorla kendi huzurunu bozmaya çalışıyorsun.banane ya demek bu kadar mı zor?
Bende kaç kere gördüm eşini aldatan erkek .sesimi çıkarmadım.neden huzur bozayım?o kadıncağızın gidecek yeri var mı?şak diye boşayabilir mi gücü var mı?
Yazık değil mi çok güvendiği eşinin böyle bir şey yapması onu yıkar mı?ben bunları düşünürüm.dedikodu yapmadan önce.
Kusura bakmayın sizinki vicdan falan değil sizin yüzünüzden boşanırsalar iyi mi olucak?
Herkes kendi işine baksın.sen kocana bak bence aynı duruma düşme sonra..
Bu "ver telefonunu yaz numaranı" olayları online silah oyunlarında ergenler tarafından çok yapılıyor. Burda ilk defa gördüm
benim de içimden geçti aynısı. o kadar gıcık oldum adamaBana ver numarasini ben soylerim kadina,
Boyle bisey nasil gizlenir ki,
Kadin hastalik kapsa surunse,
Her seyi gectim kocasiyla mutlu gorunse ben kadinin yuzune bakamam, vicdan azabindan ölürüm. O yuzden en temizi soyleyip ikisiyle de bidaha gorusmem.
Sürekli erkeksin denilse sana sende dersin bir dakka diye..Daha önce de olmuştu,ver numaranı kadın olduğumu ispatlayım diyenler vardı..
Enteresan yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?