Kadını kendı yatagında aldattı

Kocası sizin ve eşinizin bildiğini biliyorsa belki önden kestirip bir kılıf uydurur. Karısını inandırmasa da önlem almaya çalışabilir. Ben de öğrenmek isterdim ama kocasına inanmak isteyen bir kadını bin kanıtla da ikna edemezsiniz. Belki eşi ona mı inanıyorsun bana mı diyecek? Komşunuz şüphelenecektir ama kanıtlanmadığı sürece eşini destekler.

Bir de bu adam kızı eve kadar getirecek cüreti ve cesareti nerden buluyor? Belki karısı da biliyor adamın ne mal olduğunu adam ondan böyle rahat. Bence siz karışmayın. Eşinizle de kötü olursunuz.

Adamın inkar etme durumu olabilir mi ? İftira atiyolar falan dermi acaba ?
Bence deme ihtimali var, hatta kadının eşine inanıp konu sahibiyle arkadaşlığını kesmesi de mümkün. Ama böyle olacak diye doğrularımızdan vaz mı geçeceğiz. Şahsen konu sahibi yerine kendini koyuyorum. Söylersem yukarıda yazdıklarımın olması büyük ihtimal, ama söylemezsem bundan sonra o arkadaşla oturup hiçbir şey olmamış gibi sohbet edemem. Daha kötüsü adam konu sahibinin bildiğini biliyor yani sustuğu için onayladığını da düşünüyor. Hatta ileride bu durum ortaya çıkınca(gizli kalacağına kesinlikle inanmıyorum) konu sahibi de ortak olmuş olacak ve aldatılan kadın için daha büyük bir yıkım olacak. O zaman da arkadaşlıkları bozulacak zaten.

Ya kadınlar hisseder
Ama bu tür olaylar karı koca Arasında kalmalı ..
Sen erkekleri melek sanıyorsan fena halde yanılıyorsun neyse umarım hayat dersi olmaz bu size yazdıklarım

sen bence hayatta çok farklı dersler almışsın.
kadının haberi olsun belki aramızda kalsın derse kalsın ama şu an haberi yok kadının.
erkeklerin ne olduğunu biliyorum ama hepsini aynı kefeye koymuyorum. başta yazmışsın kadınlarda o yatağa erkek atıyolar diye. o zaman biz de o kefeye giriyor muyuz?
hayatımda çok erkeğin aldattığını gördüm. bildiğim şu ana kadar da aldatılmadım. ama ne olur ilerde bilemem.. olursa da böyle bir şey keriz yerine konulmadan öğrenmek isterim

Size katılıyorum söylemesi gerek. Kimsenin kimseyi aptal yerine koymaya hakkı yok.

Q

Bana ver numarasini ben soylerim kadina,
Boyle bisey nasil gizlenir ki,
Kadin hastalik kapsa surunse,
Her seyi gectim kocasiyla mutlu gorunse ben kadinin yuzune bakamam, vicdan azabindan ölürüm. O yuzden en temizi soyleyip ikisiyle de bidaha gorusmem.

Hee o koca müsveddesi aldatırken karısını çocuğunu düşünmeden başka şey derdine düşerken çok vicdanlı, konu sahibinin hayatını etkiliycek bir konu olmamasına rağmen, insanlık namına bunu söylemek istemesi vicdansızlık.. valla güzelmiş. bu arada dikkat edin de yarın öbür gün sizin başınıza aynı şey gelirse, arkadaşlarınıza çemkirmeyin bana neden söylemediniz kandırılmama müsaade ettiniz diye.

benim de içimden geçti aynısı. o kadar gıcık oldum adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…