- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Canım aldırma
Bız anladık senı
Kımseye kendını ıspatlamak zorunda degılsın
Versın mahkeme su yorumlarından utanmadan verıyorsa
Yönetim biliyor ben erkek miyim kadın mıyım.Hala anlamadın ben sana sen erkekmisin dedim,böyle bişi oldumu yönetim IP adresinden buluyor dedim..
Daha önce yaşanan olaylar bunlar..
Yönetim nerden bilicekYönetim biliyor ben erkek miyim kadın mıyım.
Yeni üye değilim zaten
Ya neys ben gidicem sıkıldım.zaten uzun zamandır girmiyordum girdim yine baktım hala aynı kafalar ben başedemeö sizin gibi dedikoducu iftiracı kadınlarla
Yönetim biliyor ben erkek miyim kadın mıyım.
Yeni üye değilim zaten
Ya neys ben gidicem sıkıldım.zaten uzun zamandır girmiyordum girdim yine baktım hala aynı kafalar ben başedemeö sizin gibi dedikoducu iftiracı kadınlarla
Hala yazıyorlar yaYönetim nerden bilicek
Muayne mı ettı sankı senı
Sacmalama artık
Insanları doldurma
Sana kalsın ortalıkYolun açık olsun o zaman..
Ayy işim yok yeni üyelik alıcamBi konuyu da sabote eden biri cikmasin lütfen. Valla boşuna banlanacaksiniz kendi yeni aldiği üyelikle millete sarmaya devam edecek.
pislik herif ya canım eşinede kızdım ben sen ağzını açma bizden bilmesin ne o ya ee oda hep aldatsın o zaman ses çıkarmadıkça başkasına anlat o desin diycem hani o aldatan komşunun aklına bile gelmycek biri yapsa olur mu kiKorkuyorum daha sonra bn oldugum ortaya cıkarsa dıye
Aılem ibsanlar uzerıme gelır bunuda kakdıramam
Sana kalsın ortalık
Malum tek sosyal ortamın burası dır senin
Sadece gülüyorsunSağol ya,gülüyorum artık..
Ayy işim yok yeni üyelik alıcam
Kapatın diyorum kapatacaklar birazsan görmediler henüz
Sen takıl burda dedikoducular
Niye bu kadar sinir yaptin ki gorende eve senin geldigini zannederAyy işim yok yeni üyelik alıcam
Ayy işim yok yeni üyelik alıcam
Ben geldim evetNiye bu kadar sinir yaptin ki gorende eve senin geldigini zanneder
Ya sabır çekiyorum yazmayayım diyorum sabahtandır, bu hanım alıntı yapıp farklı görüş yazdığımda önceden bir kere tartıştığımız için başka yerden vurmaya çalıştığımı düşünüyor; ama dayanamadım yine yazacağım düşüncelerimi ondan değil de sizden alıntı yaparak.Konuyu açmak istemiyorum evlat kaybıyla ilgili bi konuydu. Senin unutman çok normal.
Hem onun içi dışı meselesine girersek, seninde için dışınla ilgili çok mesaj gelir.
Aldın banın kokusunu vur Allah vur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?