Kadını kendı yatagında aldattı

Canım aldırma
Bız anladık senı
Kımseye kendını ıspatlamak zorunda degılsın
Versın mahkeme su yorumlarından utanmadan verıyorsa

Anlatmaya çalışıyorum anlamak istemiyor herhalde,tehdit nedir yahu tarzım bile değildir..
Böyle şeyleri yapmak bana yakışmaz..

Hala anlamadın ben sana sen erkekmisin dedim,böyle bişi oldumu yönetim IP adresinden buluyor dedim..
Daha önce yaşanan olaylar bunlar..
Yönetim biliyor ben erkek miyim kadın mıyım.
Yeni üye değilim zaten
Ya neys ben gidicem sıkıldım.zaten uzun zamandır girmiyordum girdim yine baktım hala aynı kafalar ben başedemeö sizin gibi dedikoducu iftiracı kadınlarla

Bazen bilmemek daha iyidir belki oda bilmemeyi tercih eder sen karışma kardeşim bu haltı bi kere yiyen devamını getirir o bi şekilde yüzünü gösterir yada dolanır ayağına ama senden olmasın derim ben anlıyorum seni ama bana soylememen daha mantıklı geldi

Yönetim nerden bilicek
Muayne mı ettı sankı senı
Sacmalama artık
Insanları doldurma

Konun beni yıllar önceye götürdü. Çocukken karşı komşumuz iki çocuğuyla memleketteyKen kocası eve kadın getirmişti 10 yaşındaydım delikten görüp annemi çağırmıştım annem de görmüştü kadın topuklu ayakkabılarını çıkardı eline aldı girdi hiç unutamıyorum o sahneyi. Adam takım elbiseliydi gülüştüler girerken. Annem bana arkadaşıdır demişti falan. Ama anlamıştı. Sonra apartmandan birileri daha görmüş anneme söylerlerden duymuştum, Seher teyze cahil bir ailenin erken yaşta evlendirdiği kızıydı gidecek yeri yoktu. Ama söylediler gördüklerini sonra biz hemen taşındık oradan zaten bir yıl sonra bize bayram ziyaretine gelmişlerdi adama hoş geldin edesim gelmemişti. Mecbur sineye çekmişti kadın.

Yönetim nerden bilicek
Muayne mı ettı sankı senı
Sacmalama artık
Insanları doldurma
Hala yazıyorlar ya
Allahım iyi ki çevremde sizin gibi boş beleş tip yok zaten barındırmazdım kaçardım o ortamdan
Söyleme sen suçlu olursun erkeklerin yüzde doksanı aldatır gibi real şeyler dediğim için resmen kara kedi ilam edildim pes
Gelen giden konuya değil benim yorumuma yorum yapıyor
Ya sizin işiniz yok mu?işssizlijten kime sataşacağınızı şaşırmışsınız.yazık acıyorum

Bi konuyu da sabote eden biri cikmasin lütfen. Valla boşuna banlanacaksiniz kendi yeni aldiği üyelikle millete sarmaya devam edecek.
Ayy işim yok yeni üyelik alıcam
Kapatın diyorum kapatacaklar birazsan görmediler henüz
Sen takıl burda dedikoducular

Korkuyorum daha sonra bn oldugum ortaya cıkarsa dıye
Aılem ibsanlar uzerıme gelır bunuda kakdıramam
pislik herif ya canım eşinede kızdım ben sen ağzını açma bizden bilmesin ne o ya ee oda hep aldatsın o zaman ses çıkarmadıkça başkasına anlat o desin diycem hani o aldatan komşunun aklına bile gelmycek biri yapsa olur mu ki

Konuyu açmak istemiyorum evlat kaybıyla ilgili bi konuydu. Senin unutman çok normal.

Hem onun içi dışı meselesine girersek, seninde için dışınla ilgili çok mesaj gelir.
Aldın banın kokusunu vur Allah vur.
Ya sabır çekiyorum yazmayayım diyorum sabahtandır, bu hanım alıntı yapıp farklı görüş yazdığımda önceden bir kere tartıştığımız için başka yerden vurmaya çalıştığımı düşünüyor; ama dayanamadım yine yazacağım düşüncelerimi ondan değil de sizden alıntı yaparak.
Konu sahibi gidip komşulara değil bizzat olayın tarafına anlatacak olayı, dedikoduya girmez bu. Kadın ister boşar kocasını isterse boşamaz; ama burda konu sahibi anlatarak üstüne düşen görevi yapmış olacak. Bir kadın ne olursa olsun aptal yerine konmayı hak etmez bence. Konu Sahibi dediki huzurum kaçar, huzurunu kaçır yine de anlat diyemem; çünkü bu onun hayatı vicdanî huzuru mu hayatı huzuru mu istiyor kendisi seçecek. Erkeklere ben de hiç güvenmiyorum; ama erkeklerin çoğu aldatır da safsatadır, aldatmayan erkekler de vardır. Ve eğer bir erkek aldattığında susulursa bunu artık kendine hak görmeye başlıyor, aldatmaktan çekinmiyor, aldatmaların çoğalmasının bir nedeni de bu tarz düşünceler aslında, bu yüzden susulmaması gerektiğini düşünmekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…