Kadını kendı yatagında aldattı

Hala alıntılıyorlar sonrada konuyu sebote ettin diyorlar kesin ya
Yazmayın istemiyorum

Agır işsiz

Atom falan parçalamıyordum ama işim var çok şükür
Bana laf sokulunca aratıp baktım şimfi kim bunlar bana ne bu hırs diye

Diyorum ya agır işsiz milletin konularini tariyor

kendisini 90-60-90 MANKEN GİBİ zanneden evli ve çocuklu kadınların hafif kilo almış olduğu için aşağılayan sırf oram buram bozulmasın kimse bana karışmasn diye evlilik istemeyen, onun bunun hayatına davranışlarına müdahale etmeyi kendinde hak bulan bir de üzerine vazife gibi başkalarının hayatlarını okuyup ordan vurmaya çalışan ağır ergen tribi yaşayan birisi için çok fazla karışmadı mı ortalık hanımlar ?

Ben benziyorum demedim, öyle diyorlar dedim. Farklı auran var derler ve yabancılar da beni yabancı sandı demiştim ve o günü siz yanlış anladınız diye olayları başka bir yorumda uzun uzadıya da anlattım, ben anlatınca nedense siz bir daha o başlığa da girmediniz sonradan. Fransız kadınları güzel ya da çirkin benim umrumda değil ki ben orada dikkat çektiğimi vurgulamak istedim; çünkü konu sahibi dediği kadar dikkat çekici ise yolda da rahat edemiyordur demek istedim; ama nedense siz bi anda alıntı yapıp, gereksiz bir savunmaya girdiniz.
Iste sizinle sorunumuz bizim bu, o konudan sonra sizinle bir kere bir konuda karşılaştık, sizden farklı bir görüş yazdım ve siz inadınıza yazdığımı düşündünüz, bu yüzden konuyu okuyordum sadece; ama en azından sizden alıntı yapmadan fikirlerimi yazayım dedim. Sizi takip ediyorsam da benim haberim yok bu takipten, nasıl oluyorsa bu artık.

Ayy şişman mı demiştim sana
Yani bende var ya kızdım kendime şimfi

En azından senin gibi ayy kocamdan boşanıyorum deyip ağlamıyorum burda..
Huzurluyum seviyorum seviliyorum
Ah kibir ah. Dikkat edin alay ettikleriniz başınıza gelmesin. Herkesin evliliğinde sorun olabilir, bu durum başka insanlara akıl vermeye , yol göstermeye engel değildir. Çünkü insan sorunun içindeyken çözümü bulamaz ama aynı sorunla başkası mücadele ederken dışardan bir göz olarak yol gösterebilir.
Şimdi bende sizin gibi genelleme yapsam evliliklerin yüzde doksanı mutsuz desem bu durumda ne olur .

Ben hangi konuya yazsam sen çıkıyorsun sonradan ortaya
Nasıl takip edilir sen biliyorsun ki hep takip ettin beni o gündem sonra
Burda son günüm artık takip edemeyeceksin
Allah bilir hiç çıkmadın Avrupa ya
Görmediğin şeyler hakkında yorum yapma.iki tane yabancının sözüne kanıp burda hava bastın aklınca .bende verdim cevabını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…