Agır işsizHadi hadi
Kıvırma şimdi burda
Ayy Fransız kadınlarına benziyorum dedin diye tartıştık senle
Bu arada canım kim seni kandırmışsa şunu söyleyeyim hiç yurt dışında bulundun mu bilmiyorum ama Fransız kadını pek güzel değil.avrupa ortalamasının altındadır.,buda bilgine
O kadar alınmışsın ki her konuda bana yorum yapıyorsun.beni sapık gibi takip etme az kendini geliştir
AynenEn azından senin gibi ayy kocamdan boşanıyorum deyip ağlamıyorum burda..
Huzurluyum seviyorum seviliyorum
Atom falan parçalamıyordum ama işim var çok şükürburası boş beleş insan dolu diyorsun ama maşallah her üyenin konularını, yaşını başını, ve hatta başka konulara yorumlarını yalayıp yutmuşsun. Atom parçalarken molalarda kk ya takılıyorsun herhalde? Ne bu hırs anlamadım. Yok mutsuz kadınlarmış yok boynuzlanmışlar Yok kaynanası bilmemne imiş. Tatlım ilgini çekmiyorsa okumak ve yorum yapmak zorunda değilsin. Üyelik iptaline de gerek Yok , sayfanın yukarısında bir çarpı işareti olacak oraya tıklayıp atom parçalamaya devam edebilirsindünyanın sana ihtiyacı var.
madem öylesin Allah bozmasın başkasının mutsuzluğunu aleyhlerine kullanma ve artık susmayı dene kışkırtma milletiEn azından senin gibi ayy kocamdan boşanıyorum deyip ağlamıyorum burda..
Diyorum ya agır işsiz milletin konularini tariyorburası boş beleş insan dolu diyorsun ama maşallah her üyenin konularını, yaşını başını, ve hatta başka konulara yorumlarını yalayıp yutmuşsun. Atom parçalarken molalarda kk ya takılıyorsun herhalde? Ne bu hırs anlamadım. Yok mutsuz kadınlarmış yok boynuzlanmışlar Yok kaynanası bilmemne imiş. Tatlım ilgini çekmiyorsa okumak ve yorum yapmak zorunda değilsin. Üyelik iptaline de gerek Yok , sayfanın yukarısında bir çarpı işareti olacak oraya tıklayıp atom parçalamaya devam edebilirsindünyanın sana ihtiyacı var.
Ay işsiz sensinDiyorum ya agır işsiz milletin konularini tariyor
sen miiiiiiiiiHuzurluyum seviyorum seviliyorum
Çalisan kadin olmak işsiz olma fiilini tam manasiyla ortadan kaldirmiyor kafa işte deil çünkü sorun buAy işsiz sensin
Çalışan bir kadınım çok şükür
Bana dalaşan sendin..
Kıskan canımsen miiiiiiiii
Valla sen önce kendi paranı kazan ondan sonra konuş benceÇalisan kadin olmak işsiz olma fiilini tam manasiyla ortadan kaldirmiyor kafa işte deil çünkü sorun bu
Ben benziyorum demedim, öyle diyorlar dedim. Farklı auran var derler ve yabancılar da beni yabancı sandı demiştim ve o günü siz yanlış anladınız diye olayları başka bir yorumda uzun uzadıya da anlattım, ben anlatınca nedense siz bir daha o başlığa da girmediniz sonradan. Fransız kadınları güzel ya da çirkin benim umrumda değil ki ben orada dikkat çektiğimi vurgulamak istedim; çünkü konu sahibi dediği kadar dikkat çekici ise yolda da rahat edemiyordur demek istedim; ama nedense siz bi anda alıntı yapıp, gereksiz bir savunmaya girdiniz.Hadi hadi
Kıvırma şimdi burda
Ayy Fransız kadınlarına benziyorum dedin diye tartıştık senle
Bu arada canım kim seni kandırmışsa şunu söyleyeyim hiç yurt dışında bulundun mu bilmiyorum ama Fransız kadını pek güzel değil.avrupa ortalamasının altındadır.,buda bilgine
O kadar alınmışsın ki her konuda bana yorum yapıyorsun.beni sapık gibi takip etme az kendini geliştir
Ayy şişman mı demiştim sanakendisini 90-60-90 MANKEN GİBİ zanneden evli ve çocuklu kadınların hafif kilo almış olduğu için aşağılayan sırf oram buram bozulmasın kimse bana karışmasn diye evlilik istemeyen, onun bunun hayatına davranışlarına müdahale etmeyi kendinde hak bulan bir de üzerine vazife gibi başkalarının hayatlarını okuyup ordan vurmaya çalışan ağır ergen tribi yaşayan birisi için çok fazla karışmadı mı ortalık hanımlar ?
tamamKıskan canım
Evet
Ah kibir ah. Dikkat edin alay ettikleriniz başınıza gelmesin. Herkesin evliliğinde sorun olabilir, bu durum başka insanlara akıl vermeye , yol göstermeye engel değildir. Çünkü insan sorunun içindeyken çözümü bulamaz ama aynı sorunla başkası mücadele ederken dışardan bir göz olarak yol gösterebilir.En azından senin gibi ayy kocamdan boşanıyorum deyip ağlamıyorum burda..
Ben hangi konuya yazsam sen çıkıyorsun sonradan ortayaBen benziyorum demedim, öyle diyorlar dedim. Farklı auran var derler ve yabancılar da beni yabancı sandı demiştim ve o günü siz yanlış anladınız diye olayları başka bir yorumda uzun uzudıya da anlattım, ben anlatınca nedense siz bir daha o başlığa da girmediniz sonradan. Fransız kadınları güzel ya da çirkin benim umrumda değil ki ben orada dikkat çektiğimi vurgulamak istedim; çünkü konu sahibi dediği kadar dikkat çekici ise yolda da rahat edemiyordur demek istedim; ama nedense siz bi anda alıntı yapıp, gereksiz bir savunmaya girdiniz.
Iste sizinle sorunumuz bizim bu, o konudan sonra sizinle bir kere bir konuda karşılaştık, sizden farklı bir görüş yazdım ve siz inadınıza yazdığımı düşündünüz, bu yüzden konuyu okuyordum sadece; ama en azından sizden alıntı yapmadan fikirlerimi yazayım dedim. Sizi takip ediyorsam da benim haberim yok bu takipten, nasıl oluyorsa bu artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?