Evet ne pislik insanlar var burada konuyu dagitip on kişi ile birden kavga eden ne kadar da çirkeflerBen geldim evet
Ne pislik insanlar var ya hayatta
Yazık
Ayy yine mi sen ??Ya sabır çekiyorum yazmayayım diyorum sabahtandır, bu hanım alıntı yapıp farklı görüş yazdığımda önceden bir kere tartıştığımız için başka yerden vurmaya çalıştığımı düşünüyor; ama dayanamadım yine yazacağım düşüncelerimi ondan değil de sizden alıntı yaparak.
Konu sahibi gidip komşulara değil bizzat olayın tarafına anlatacak olayı, dedikoduya girmez bu. Kadın ister boşar kocasını isterse boşamaz; ama burda konu sahibi anlatarak üstüne düşen görevi yapmış olacak. Bir kadın ne olursa olsun aptal yerine konmayı hak etmez bence. Konu Sahibi dediki huzurum kaçar, huzurunu kaçır yine de anlat diyemem; çünkü bu onun hayatı vicdanî huzuru mu hayatı huzuru mu istiyor kendisi seçecek. Erkeklere ben de hiç güvenmiyorum; ama erkeklerin çoğu aldatır da safsatadır, aldatmayan erkekler de vardır. Ve eğer bir erkek aldattığında susulursa bunu artık kendine hak görmeye başlıyor, aldatmaktan çekinmiyor, aldatmaların çoğalmasının bir nedeni de bu tarz düşünceler aslında, bu yüzden susulmaması gerektiğini düşünmekteyim.
Bence sen mutsuz ve yalnizsinBana yazan tiplerde hep sorunlu şaşırmadım..
Evimi terk ettim boşanıyorum vs
Mutsuz kadınlar
Bir kadını linç edip iç huzurunu yakalamaya çalışan zavallı bir grup
Haklısınız benimde hayırsız bana saygısı olmayan beni sevmeyen bir kocam olsa bende belki böyle olurum ...
Kendileri boynuz yiye yiye bir hal olurlar .atıyorum Ayşe nin kocasını görünce ahlak zabıtalığı yaparlar..neymiş vicdan yapmışmış.
Bu kadar öfkelendiğinize göre söylediklerimde haklılık payı var.
Valla herkes kendi hayatına baksın yada bakmayın böyle milleti röntgenleyip Mutlu olun..
millete sarmayı bırak lütfen ve sakin olBana yazan tiplerde hep sorunlu şaşırmadım..
Mutsuz kadınlar
Haklısınız benimde hayırsız bana saygısı olmayan beni sevmeyen bir kocam olsa bende belki böyle olurum ...
Kendileri boynuz yiye yiye bir hal olurlar .atıyorum Ayşe nin kocasını görünce ahlak zabıtalığı yaparlar..neymiş vicdan yapmışmış.
Valla herkes kendi hayatına baksın yada bakmayın böyle milleti röntgenleyip Mutlu olun..
Bence konuda kı mutsuz kadın twk sensın burdaBana yazan tiplerde hep sorunlu şaşırmadım..
Mutsuz kadınlar
Süper evlilik mi! Aldatılınca süper mi oluyor? Yuvayı yıkan o erkek müsveddesi, hayırdır erkek avukatlığı nerden geliyor böyle.Ay sen kendine bak
Yuva yıkma meraklısı
Allah bilir kadının super bir evliliği var hesetlenmişsin buraya konu açmışsın
Hiç olmasa kimsenin huzurunu bozmuyorum senin gibi yeltenmiyorum buna..
Bide vicdan cart curt yapıyorsun.abartılı yazından bunu anladım..
Gerçekten üzülsen bu şekilde abartılı yazmazdın.burdaki insanları kandırarak kendini haklı çıkardın..eşininde hiç o lafları adama söylediğini sanmam..bide adamın isminide verdin ..
Ne oldu üstüne mi alındınEvet ne pislik insanlar var burada konuyu dagitip on kişi ile birden kavga eden ne kadar da çirkefler
Ben kadını düşündümSüper evlilik mi! Aldatılınca süper mi oluyor? Yuvayı yıkan o erkek müsveddesi, hayırdır erkek avukatlığı nerden geliyor böyle.
Sırf siz yanlış anlıyorsunuz diye sizden alıntı yapmadım.Ayy yine mi sen ??
Yabancı kadınlara benziyorum Türk kızları çirkin dediğin konuydu dimi?yanlış hatırlamadıysam
Bende bu iltifat değil hakarettir deyip kadınlarımızı savunmuştum..
Sen mahkeme köşelerinde sürünBence konuda kı mutsuz kadın twk sensın burda
Myle ki o kadar mutsuzsun kı bu barız bellı
Nerden maraz cıkartıp eglenıp ıkı dakıka mutlu olayım dıye bakıyorsun
Evelallah sorunlu evlilıkler yaşasakta suratları kızaran kocalarımız var
Gule gule gıt artık
Kadını düşünseydiniz, bir yalanın içinde yaşamasını savunmazdınızBen kadını düşündüm
Aldatılan kadını
Adamın savunulcak yanı yok
Haklısınız. Bence kadını tanımadığı için, elinde bi delik bulunmadığı için vs kadını çok kolaylıkla kandırabilir. O yüzden bu gibi durumlarda karışılmamalı diye düşünüyorum.Ya sabır çekiyorum yazmayayım diyorum sabahtandır, bu hanım alıntı yapıp farklı görüş yazdığımda önceden bir kere tartıştığımız için başka yerden vurmaya çalıştığımı düşünüyor; ama dayanamadım yine yazacağım düşüncelerimi ondan değil de sizden alıntı yaparak.
Konu sahibi gidip komşulara değil bizzat olayın tarafına anlatacak olayı, dedikoduya girmez bu. Kadın ister boşar kocasını isterse boşamaz; ama burda konu sahibi anlatarak üstüne düşen görevi yapmış olacak. Bir kadın ne olursa olsun aptal yerine konmayı hak etmez bence. Konu Sahibi dediki huzurum kaçar, huzurunu kaçır yine de anlat diyemem; çünkü bu onun hayatı vicdanî huzuru mu hayatı huzuru mu istiyor kendisi seçecek. Erkeklere ben de hiç güvenmiyorum; ama erkeklerin çoğu aldatır da safsatadır, aldatmayan erkekler de vardır. Ve eğer bir erkek aldattığında susulursa bunu artık kendine hak görmeye başlıyor, aldatmaktan çekinmiyor, aldatmaların çoğalmasının bir nedeni de bu tarz düşünceler aslında, bu yüzden susulmaması gerektiğini düşünmekteyim.
Sanırım sende oda yok ki millete sarıyorsunSen mahkeme köşelerinde sürün
Ben gayet mutluyum çok şükür
Aa yada hayırsız kocanı kv ni çek
Hadi hadiSırf siz yanlış anlıyorsunuz diye sizden alıntı yapmadım.
"Türk kızları çirkin." bu cümlemi bulup, getirin komple üyelik iptali yaptırcam.
Hayır sadece başka ülke kadınlarına benzediğim için dikkat çektiğimi yazdım, siz de olayı yanlış yere çekmiştiniz.
Evet alindim sorunlarim oldu burada ki akli basinda sağ duyulu insanlardan fikir aldim ayip oldugunu da zannetmiyorum.ben her zaman kendimle barisik bi insanim mutluluk yada mutsuzluklarimla bu hayat benim .o hayata hep sahip çiktim çikmaya da devam edicegim senin gibilerin lafina bakisina aldirsaydim dipte olurdum diyorum ya hayatimla barisigim o hayat benim ellerimde ve duzeltiyorum cunku gucluyum agresif etrafimdakilerle kavga halinde deilim çirkef deilimNe oldu üstüne mi alındın
En azından senin gibi ayy kocamdan boşanıyorum deyip ağlamıyorum burda..Sanırım sende oda yok ki millete sarıyorsun
burası boş beleş insan dolu diyorsun ama maşallah her üyenin konularını, yaşını başını, ve hatta başka konulara yorumlarını yalayıp yutmuşsun. Atom parçalarken molalarda kk ya takılıyorsun herhalde? Ne bu hırs anlamadım. Yok mutsuz kadınlarmış yok boynuzlanmışlar Yok kaynanası bilmemne imiş. Tatlım ilgini çekmiyorsa okumak ve yorum yapmak zorunda değilsin. Üyelik iptaline de gerek Yok , sayfanın yukarısında bir çarpı işareti olacak oraya tıklayıp atom parçalamaya devam edebilirsinSen mahkeme köşelerinde sürün
Ben gayet mutluyum çok şükür
Aa yada hayırsız kocanı kv ni çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?