Kadını kendı yatagında aldattı

Fikirlerimizi belli bir seviyede elbette tartışabilirdik ancak görüyorum ki bu mümkün degil. İyi günler.

Dedikoducu değilim o yüzden garip gelmiş olabilir
Malum bizim kadınımız çok sever dedikoduyu..
Hayır bu ortalık bozanların kocaları da ne haltlar yer görüyoruz.herkes kendi kocasına baksın.
Adam aldatıyor, konu sahibi ortalık bozmuş oluyor. Ha bir de konu sahibi yüzünden boşanmış oluyorlar. Tabi tabi. Bu arada dedikoducu olmadığınız için de tebrik ederim sizi. Ama aklım bir şeyde kaldı aldatılan arkadaşınızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz. Bizim bir yakının eşi yakalandı, kadın öğrendi ama affetmeyi tercih etti, ben eşini evime sokmuyorum, eşi evdeyken evine adım atmıyorum. Midem kaldırmıyor maalesef, eşimin akrabası olmasına rağmen o da bana destek konuda.

Konu sahibi soylerse kotu olacak tabi. Iki arti iki. Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar.

bu nasıl bi bakış açısıdır ? ya da nerede yaşıyorsunuz da bunu normal bişey olarak görüyorsunuz anlamak güç. hoş, nerede olursa olsun normal değil de ...

Fikirlerimizi belli bir seviyede elbette tartışabilirdik ancak görüyorum ki bu mümkün degil. İyi günler.
Ne oldu korkttun mu?
Gel tanışalım dedim
Belki de sen fake sin canım korktuğuna göre:))
Ben açığım ..kaçan sensin iftira atıp

Arkadas sana yapilmasini istemedigin bir seyi baskasina yapma ekolunden olabilir. Kimse rezil olmak istemez sonucta.

valla ben çok yakın bi akrabamı eşine şikayet etmiş insanım.. yesinler birbirini. adam gözüne baka baka neler yaptı kadına. susar mıyım?? adın gözünü açtı. adamı doğduğuna pişman etti. bu dedikodu değil arkadaş. rezil olmaksa o adam rezil olmalı. bir şey olmamış gibi dolanmamalı etrafta adam niyetine

Yakalanmasindan korktugun bir seyler mi karistiriyorsun?

konu sahibi , bence bir şekilde söylemelisin fake bir hesaptan olabilir, bilsin kadın kocasının ne haltlar yediğini. belki bu ilk defa olmuyordur, size ilk defa denk gelmiştir.

Bi arkadasim aynen senin durumuna dustu komsusunun esi gunduz vakti kadin getirmis ama arkadasim soyleyemedi halen uzulur amamo komsusu ile samimi degildi

demez arar öğleden sonra yemek yapayım mı diye ? iyidir benim herif bu konularda herkesin kusuru farklı keşke 4*4 lük olabilselelrdi
Maşallah maşallah Allah bozmasın :) kimse dört dörtlük olamıyor olsun bu da güzel bir özellik :) aksama leğeni salonun ortasına koyarsınz artık

Abellaacim senin sikayet ettiginin anlasilmamasi gibi bir durum yok. Illa senden bilecekler. Soyleyeceksin direkt soyleyeceksin komsuna. Bence bu bir toplumsal vazifedir ama can korkum var diyorsan saygi duyarim. Kocandan destek alacagini sanmiyorum.

Son düzenleme:
Yakalanmasindan korktugun bir seyler mi karistiriyorsun?
Owww şimdide iftiralar başladı..
Ben kendimi biliyorum sıkıntı yok ..
Ya yazmıcam size alıntı yapmayın ..
Üff nerden yazdım bu konuya zaten..
Benim hayatımda tek bir pürüz yok maşallah..ama seni karıştırsak neler çıkar eminim..hep iftiracı dedikoduculardan çıkıyor çünkü ..milleti hedef gösterip suç bastırıyorlar..

Canım ben ortaya kndımı atmak ıstemıyorum
Emın olun evlı olmasam kocasıda evdeyken dırek dakar soylerdım
Ama bnmde aılem var
Sorunlar yasarım bılıyorum
Ama susamıyorumda
Önce eşinizle konuşup ikna edin kendisini yerine koymasını söyleyin.. Sonra bu komşu adama gidip diyin ki eşine ya kendin söylersin ya da ben söylerim deyin.. Benim bir normal erkek arkadaşım vardı eşi çocukla beraber tatile gitmişti, kızla da çok can ciğer arkadaş değildim asıl arkadaşım adamdı yani.. Neyse bir gün birisiyle gördüm arkadaşımı,evlerinin civarındalardı.. Bu kimdi dedim daha sonra işte arkadaştı anlarsın gibi bişiler dedi gülerek,hoşgörüceğimi düşünmek gibi bi yanılgıya düştü.. X e söylemezsen ben söylerim dedim.. Şoka girdi saçmalama falan dedi.. Gayet ciddiyim dedim bana gün verdi 1 hafta içinde söyliycem dedi.. Ama tabi surat yaptı vs. hatta arkadaşlığımızı bitirmekle ilgili konuşmalar oldu.. Ok dedim bitirirsin ama önce X e bunu anlatıcaksın sonra ne halin varsa gör dedim.. 1 hafta sonra X i aradım.. nasılsın nevar ne yok gibi.. Kötüydü.. Anlatmıştı.. Sonra ayrıldılar.. Kız şu an başkasıyla evli mutlu ve en yakın arkadaşlarımdan birisi.. Adam da başkasıyla evli ve bu eşi de en yakın arkadaşlarımdan biri.. Dürüstlük iyidir.. İyi insan olmaya çalışmak önce doğruluktan dürüstlükten geçer..

Puruzsuz bir hayatin olmasi icin once insan olmaman lazim. Yok iftira degil de ne bileyim o kadar pacasi tutusmus mesajlar yazmissin ki insan gayri ihtiyari dusunuyor bu kullanicinin kesin bir yakalanma korkusu var diye.

Hayır elbette korkmadım, niye korkayım? Okuduğunuzu anlayabildiginizde belirli bir seviyede tartışırız ama şimdi Kendinize iyi bakın.
Niye troll diyorsun?
Ben çemkirince geri çektin kibarlaştın korktun çünkü
Korkmuyorsan sözünün arkasında dur gel tanışalım .asıl troll sensin o zaman..resmen vur kaç yapıyorsun..
Ya neyse işime dönmem gerek ..

Kızlar esımle konustum sımdı
Dedım ben vıjdanen cok huzursuzum , napıcam ?
Adam sanane derse ne dıyeceksın , utansa evıne getırmez dedı

Bılmıyorum
O serefsızı bakışlarımla dovmek istiyorum
Aldatmış olmasını gectım
Bunu o kadının evınde , yatagında yapmıs olması benı üzdü
Bılmıyorum
Kadın gelınce alttan altta soylemeye calısıcam
Tepkısıne görede ya soylıcem ya da susucam
Eger kocam yapmaz dıye bı hal takınırsa bırakıcam orada konuyu
Suan yapabılecegım bırsey yok
Telefondada bunu yapamam cunku nasıl bır hal ıcerısıne gırer korkuyorum
Tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…