Millete iftira atmakla olmuyor
Yiyorsa özele geliceksin sen
Gelemiyorsan susacaksın
Gerçek karekter miyim neyim gel gör
Bir sürü reelde görüştüğüm insan var bu siteden.
Düşüncelerim sizden farklı diye beni suçlayamazsın.
Benle muhattap olan sensin başta.kesin başka konuda haddini bildirdim de geldin ona hırslandın ..bu konuya son yorumum sizi ilgilendirmez konu sahibi siz kötü olursunuz.bakın deneyin görün..
Adam aldatıyor, konu sahibi ortalık bozmuş oluyor. Ha bir de konu sahibi yüzünden boşanmış oluyorlar. Tabi tabi. Bu arada dedikoducu olmadığınız için de tebrik ederim sizi. Ama aklım bir şeyde kaldı aldatılan arkadaşınızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz. Bizim bir yakının eşi yakalandı, kadın öğrendi ama affetmeyi tercih etti, ben eşini evime sokmuyorum, eşi evdeyken evine adım atmıyorum. Midem kaldırmıyor maalesef, eşimin akrabası olmasına rağmen o da bana destek konuda.Dedikoducu değilim o yüzden garip gelmiş olabilir
Malum bizim kadınımız çok sever dedikoduyu..
Hayır bu ortalık bozanların kocaları da ne haltlar yer görüyoruz.herkes kendi kocasına baksın.
Konu sahibi soylerse kotu olacak tabi. Iki arti iki. Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar.Millete iftira atmakla olmuyor
Yiyorsa özele geliceksin sen
Gelemiyorsan susacaksın
Gerçek karekter miyim neyim gel gör
Bir sürü reelde görüştüğüm insan var bu siteden.
Düşüncelerim sizden farklı diye beni suçlayamazsın.
Benle muhattap olan sensin başta.kesin başka konuda haddini bildirdim de geldin ona hırslandın ..bu konuya son yorumum sizi ilgilendirmez konu sahibi siz kötü olursunuz.bakın deneyin görün..
bu nasıl bi bakış açısıdır ? ya da nerede yaşıyorsunuz da bunu normal bişey olarak görüyorsunuz anlamak güç. hoş, nerede olursa olsun normal değil de ...Neden şaşırdın ki ?
Çok olağan bir durum ..
Yüzde doksan erkeğin yaptığı birsey .
Hatta kocasının yatağına sevgilisini alan kadınlarda var.
Sen ve eşinin bu konuya dahil olması saçmalık.sizi ilgilendirmez.yetişkin insanlar.böyle herkesin özel hayatına burnunuzu sokmayın başınız ağırır huzurunuz bozulur.ben olsam eşimi hiç muhattab etmezdim o adamlar.
Bide herseyi görüyorsunuz maşallah.ben apartmanda ne olur bıter hiç haberim olmaz .paparazzi gibi milleti mi gözetliyorsunuz ?
Ne oldu korkttun mu?Fikirlerimizi belli bir seviyede elbette tartışabilirdik ancak görüyorum ki bu mümkün degil. İyi günler.
Arkadas sana yapilmasini istemedigin bir seyi baskasina yapma ekolunden olabilir. Kimse rezil olmak istemez sonucta.
demez arar öğleden sonra yemek yapayım mı diye ? iyidir benim herif bu konularda herkesin kusuru farklı keşke 4*4 lük olabilselelrdiGağh gız soğan doğra demesin sonra
Yakalanmasindan korktugun bir seyler mi karistiriyorsun?Buraya konu açıyorsan her türlü yoruma açık olucaksın..
Senin haddine değil bunu söylemek.
Neyse zaten milletin hayatını dikezleyen bir tipten fazlası değilsin.seninle vakit harcamıcam..sana iyi gözetlemeler..
Maşallah maşallah Allah bozmasın :) kimse dört dörtlük olamıyor olsun bu da güzel bir özellik :) aksama leğeni salonun ortasına koyarsınz artıkdemez arar öğleden sonra yemek yapayım mı diye ? iyidir benim herif bu konularda herkesin kusuru farklı keşke 4*4 lük olabilselelrdi
Ne oldu korkttun mu?
Gel tanışalım dedim
Belki de sen fake sin canım korktuğuna göre:))
Ben açığım ..kaçan sensin iftira atıp
Kızlar bana bırsey dıyın ben ne yapayım
tuzda ekerim ohhhhMaşallah maşallah Allah bozmasın :) kimse dört dörtlük olamıyor olsun bu da güzel bir özellik :) aksama leğeni salonun ortasına koyarsınz artık
Owww şimdide iftiralar başladı..Yakalanmasindan korktugun bir seyler mi karistiriyorsun?
Önce eşinizle konuşup ikna edin kendisini yerine koymasını söyleyin.. Sonra bu komşu adama gidip diyin ki eşine ya kendin söylersin ya da ben söylerim deyin.. Benim bir normal erkek arkadaşım vardı eşi çocukla beraber tatile gitmişti, kızla da çok can ciğer arkadaş değildim asıl arkadaşım adamdı yani.. Neyse bir gün birisiyle gördüm arkadaşımı,evlerinin civarındalardı.. Bu kimdi dedim daha sonra işte arkadaştı anlarsın gibi bişiler dedi gülerek,hoşgörüceğimi düşünmek gibi bi yanılgıya düştü.. X e söylemezsen ben söylerim dedim.. Şoka girdi saçmalama falan dedi.. Gayet ciddiyim dedim bana gün verdi 1 hafta içinde söyliycem dedi.. Ama tabi surat yaptı vs. hatta arkadaşlığımızı bitirmekle ilgili konuşmalar oldu.. Ok dedim bitirirsin ama önce X e bunu anlatıcaksın sonra ne halin varsa gör dedim.. 1 hafta sonra X i aradım.. nasılsın nevar ne yok gibi.. Kötüydü.. Anlatmıştı.. Sonra ayrıldılar.. Kız şu an başkasıyla evli mutlu ve en yakın arkadaşlarımdan birisi.. Adam da başkasıyla evli ve bu eşi de en yakın arkadaşlarımdan biri.. Dürüstlük iyidir.. İyi insan olmaya çalışmak önce doğruluktan dürüstlükten geçer..Canım ben ortaya kndımı atmak ıstemıyorum
Emın olun evlı olmasam kocasıda evdeyken dırek dakar soylerdım
Ama bnmde aılem var
Sorunlar yasarım bılıyorum
Ama susamıyorumda
Puruzsuz bir hayatin olmasi icin once insan olmaman lazim. Yok iftira degil de ne bileyim o kadar pacasi tutusmus mesajlar yazmissin ki insan gayri ihtiyari dusunuyor bu kullanicinin kesin bir yakalanma korkusu var diye.Owww şimdide iftiralar başladı..
Ben kendimi biliyorum sıkıntı yok ..
Ya yazmıcam size alıntı yapmayın ..
Üff nerden yazdım bu konuya zaten..
Benim hayatımda tek bir pürüz yok maşallah..ama seni karıştırsak neler çıkar eminim..hep iftiracı dedikoduculardan çıkıyor çünkü ..milleti hedef gösterip suç bastırıyorlar..
Niye troll diyorsun?Hayır elbette korkmadım, niye korkayım? Okuduğunuzu anlayabildiginizde belirli bir seviyede tartışırız ama şimdi Kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?