Kadını kendı yatagında aldattı

Canım getcekten sabahtan berı yerımde duramıyorum
Susmıcam ama mantıklı bısey arıyorum
Valla daha da aklıma bişey gelmiyor. Ben direkt olarak bilmek isterdim alengirli seyleri sevmem o yüzden ya not ya sohbet arasında isgilendirme ya da başka bir arkadaşınız aramalı onu nasıl olsa tanımaz.

Benımde aılem var
Kocası bızede sataşabılır
Kadın kocasına bısey yapabılır cunku agresıf bırı
Dusunuyorum bunları ne yapayım
Bu kadın bir yerden, birinden duyarsa ilk aklına siz gelirsiniz, sizden bilir adam. Keşke orada hiç görünmeseydiniz, ben normalde söyleme taraftarıyım uygun bir dille; ama böyle bir korkunuz varsa susacaksınız, kadın başkasından duysa da eşi sizden bilecek yüksek ihtimalle sizi orada gördüğü için.

Dedikoducu değilim o yüzden garip gelmiş olabilir
Malum bizim kadınımız çok sever dedikoduyu..
Hayır bu ortalık bozanların kocaları da ne haltlar yer görüyoruz.herkes kendi kocasına baksın.
Bunun dedikodu ile alakası yok... Ortada ihanete uğrayan bir kadın var. Sanırım siz balkona çıkınca fayanslara bakıyorsunuz. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafası varsa eh bu görüş çok normal...

Sen bir kaybolur musun ?
Buraya konu açıyorsan her türlü yoruma açık olucaksın..
Senin haddine değil bunu söylemek.
Neyse zaten milletin hayatını dikezleyen bir tipten fazlası değilsin.seninle vakit harcamıcam..sana iyi gözetlemeler..

Konu sahibi yüzünden mi boşanacaklar?
Ayrıca adam getirdiği kadından hastalık kapsa karısına da bulaşacak bunları düşünüyor musun mesela?
Ayrıca 'banane yeaa' demek vicdanı olanların diyebileceği birşey değil o yüzden seni anlayamamam gayet normal.

Bana dediysen özelden tanışalım al hodri meydan

sabaha kadar oturup beklediğini düşünmüyorum.. çok enteresan bir yorum gerçekten.
huzurları var mı ki adam bu yollara başvuruyorda siz huzur bozmayalım diyorsunuz
adam aldatıyor bi de kendi yatağında ve boşanırlarsa konu sahibi yüzünden mi oluyor.. enteresannnn

Vallahi şu kadarini diyim eger sen veya gizlice haber et huzuru bozulan sen olursun,cok kotu bir durum anliyorum ama kariş adam senin haber ettigini mutlaka anlicak sen mutsuz olursun, biz kadinlar gercekleri bilsekte malesf susuyoruz bir baktin haber ettin kadin birsey yapmadi hayatina ddvam etti ozman sen kötu olcaksin.okadr haberlerde goruyorum kadin sokakta dövülüyor yardim edenler oluyor ama kadin gene kocasina yanina gidiyor sahip cikiyor etraftakiler tepki gostrrince yani demem oki onlar iyi olurlar siz kotü olursunuz, malesef cok örnek var ondan diyorum allah o adamin zaten belasini verir merak etmeyin

Kimseyle herhangi bir şekilde muhatap olmuyorum.
Millete iftira atmakla olmuyor
Yiyorsa özele geliceksin sen
Gelemiyorsan susacaksın
Gerçek karekter miyim neyim gel gör
Bir sürü reelde görüştüğüm insan var bu siteden.
Düşüncelerim sizden farklı diye beni suçlayamazsın.
Benle muhattap olan sensin başta.kesin başka konuda haddini bildirdim de geldin ona hırslandın ..bu konuya son yorumum sizi ilgilendirmez konu sahibi siz kötü olursunuz.bakın deneyin görün..

Arkadas sana yapilmasini istemedigin bir seyi baskasina yapma ekolunden olabilir. Kimse rezil olmak istemez sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…