- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Valla daha da aklıma bişey gelmiyor. Ben direkt olarak bilmek isterdim alengirli seyleri sevmem o yüzden ya not ya sohbet arasında isgilendirme ya da başka bir arkadaşınız aramalı onu nasıl olsa tanımaz.Canım getcekten sabahtan berı yerımde duramıyorum
Susmıcam ama mantıklı bısey arıyorum
Bu kadın bir yerden, birinden duyarsa ilk aklına siz gelirsiniz, sizden bilir adam. Keşke orada hiç görünmeseydiniz, ben normalde söyleme taraftarıyım uygun bir dille; ama böyle bir korkunuz varsa susacaksınız, kadın başkasından duysa da eşi sizden bilecek yüksek ihtimalle sizi orada gördüğü için.Benımde aılem var
Kocası bızede sataşabılır
Kadın kocasına bısey yapabılır cunku agresıf bırı
Dusunuyorum bunları ne yapayım
Sen bir kaybolur musun ?Dedikoducu değilim o yüzden garip gelmiş olabilir
Malum bizim kadınımız çok sever dedikoduyu..
Hayır bu ortalık bozanların kocaları da ne haltlar yer görüyoruz.herkes kendi kocasına baksın.
Bunun dedikodu ile alakası yok... Ortada ihanete uğrayan bir kadın var. Sanırım siz balkona çıkınca fayanslara bakıyorsunuz. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafası varsa eh bu görüş çok normal...Dedikoducu değilim o yüzden garip gelmiş olabilir
Malum bizim kadınımız çok sever dedikoduyu..
Hayır bu ortalık bozanların kocaları da ne haltlar yer görüyoruz.herkes kendi kocasına baksın.
Akşam kocam gelsin ayaklarını da yikicam dur senamaaaaan bu ne ki kır dizini otur evinde aldatmayan erkek mi var ,onlar erkek diyenlerle dolu dünya da
yok artık annesi de kadını getirdiği apartmanda.. annesi çat kapı gelse yemek getirmek için vs. eşi yok ya sonuçta.. ondan bile çekinmemişAdamın annesı de bu apartmanda oturuyor
Ona soylemeyı dusundum
Buraya konu açıyorsan her türlü yoruma açık olucaksın..Sen bir kaybolur musun ?
valla bende mesaideyim akşam eve gidince herif gel hele bir ayaklarımı yıkar mısın diye sorayım bakayım ne cevap verecekAkşam kocam gelsin ayaklarını da yikicam dur sen
Konu sahibi yüzünden mi boşanacaklar?Resmen gözetlemişsin.sabah oturup beklemişsin kadın ne zaman gidecek diye.
Yahu size ne ?
Eşine söylesem mi diyorsun.valla istersen söyle sen kötü olursun.insanları anlamıyorum zorla kendi huzurunu bozmaya çalışıyorsun.banane ya demek bu kadar mı zor?
Bende kaç kere gördüm eşini aldatan erkek .sesimi çıkarmadım.neden huzur bozayım?o kadıncağızın gidecek yeri var mı?şak diye boşayabilir mi gücü var mı?
Yazık değil mi çok güvendiği eşinin böyle bir şey yapması onu yıkar mı?ben bunları düşünürüm.dedikodu yapmadan önce.
Kusura bakmayın sizinki vicdan falan değil sizin yüzünüzden boşanırsalar iyi mi olucak?
Herkes kendi işine baksın.sen kocana bak bence aynı duruma düşme sonra..
Gağh gız soğan doğra demesin sonravalla bende mesaideyim akşam eve gidince herif gel hele bir ayaklarımı yıkar mısın diye sorayım bakayım ne cevap verecek
Bana dediysen özelden tanışalım al hodri meydanBence bu sitede troll var. Her konu altında yorum yapıp kavga etmeye çalışıyor. Gerçek bir karakter olduğunu düşünmüyorum.
Size gelince cidden yakın arkadaşınızsa bence söyleyin. Ben bilmek isterdim.
Kimseyle herhangi bir şekilde muhatap olmuyorum.Bana dediysen özelden tanışalım al hodri meydan
Resmen gözetlemişsin.sabah oturup beklemişsin kadın ne zaman gidecek diye.
Yahu size ne ?
Eşine söylesem mi diyorsun.valla istersen söyle sen kötü olursun.insanları anlamıyorum zorla kendi huzurunu bozmaya çalışıyorsun.banane ya demek bu kadar mı zor?
Bende kaç kere gördüm eşini aldatan erkek .sesimi çıkarmadım.neden huzur bozayım?o kadıncağızın gidecek yeri var mı?şak diye boşayabilir mi gücü var mı?
Yazık değil mi çok güvendiği eşinin böyle bir şey yapması onu yıkar mı?ben bunları düşünürüm.dedikodu yapmadan önce.
Kusura bakmayın sizinki vicdan falan değil sizin yüzünüzden boşanırsalar iyi mi olucak?
Herkes kendi işine baksın.sen kocana bak bence aynı duruma düşme sonra..
Millete iftira atmakla olmuyorKimseyle herhangi bir şekilde muhatap olmuyorum.
Arkadas sana yapilmasini istemedigin bir seyi baskasina yapma ekolunden olabilir. Kimse rezil olmak istemez sonucta.sabaha kadar oturup beklediğini düşünmüyorum.. çok enteresan bir yorum gerçekten.
huzurları var mı ki adam bu yollara başvuruyorda siz huzur bozmayalım diyorsunuz
adam aldatıyor bi de kendi yatağında ve boşanırlarsa konu sahibi yüzünden mi oluyor.. enteresannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?