Oy oy oy bi yengec kadini olarak cok sanslisiniz diyim o zaman :))
Isim dusunduler mi?
tabi ki gerekli cevabı alıyorlar ama düşünce hiç hoş değil. Kimse evlenmek, doğurmak zorunda değil; anne, eş konumuna geçemeyince sıfır mı olunuyor yani komik
sosyal medya hesabım olmadığı için ben burada gördüm bu tür nickleri.demek ki sosyal medyada bir akimmis bilmiyordum.
beni rahatsız etmedi en fazla güler geçerim.
bu arada 2 çocuk annesiyim ama x ve x in annesi demek çok yorucu:))
bir arkadaşım mesaj atarken kızlarım, kuzularim yada x im felan yazıyor.
ben direk çocuklar.anneliği mi sorgulyordum bir dönem mesajlarda çocuklardan çocuklar diye bahsettiğim içincahillikten öleceğim yakında.
Hayirlisiyla gelsin kelescim opuyorum cokBurçların özelliğini çok bilmem nasıldır diyede..
Bulmuşlar bir kaç isim dahada düşünüyorlar başka isim arayışındalar..
aynı duyguyu bende yaşıyorum.:)Gene iyi, ben genelde sıpalar derim, eşime atıyorsam seninkiler derim :)
Sosyal medyada saygınlıklarını bozmayıp isimleriyle etiketlerim. Ben de bazen çok mu bireysel yetiştiriyorum diye düşünüyorum
Bu konuda Çubuklu pijamaya katılmıyorum. Bu pembik gelinler o ahmete de pembik pijama olmadı Fiyonklu pijama giydirir . Sunum önemli sonuçta.Ayse pisirir ahmet yer. Veya ahmet getirir ayse pisirir.
Pembik gelin mutfagi o. Pesin pesin kabul ediyorsun kadin olarak ölene kadar o mutfakta kolesin iste. Ahmet cubuklu pijamasini giyip pembis mavis cicekli salonda kokan ayaklarini sehpaya uzatip oturacak. Sen yemek yapacaksin.
aynı duyguyu bende yaşıyorum.:)
ilerde faydasını göreceğimi düşünüyorum
anneci koca diyen bir eşi olmasın mesela:))
şaka bir yana gerçekten bu dönemde bir taraftan anneci eşlerden şikayet edip bir taraftan
hitap ederken bile yere göğe sigdiramadigimiz evlatlar yetistirmemiz çok ironi geliyor bana.
Ben de kadınların birbirini ezmesini, sürekli başka kadınları yargılamasını anlamıyorum. Ben de x'in prensesi vs yazmam, tercih etmem ama bırakın o kişi kendini öyle tanımlamak istiyorsa o şekilde yapsın.
Kadınların birbirini hafif alaycı üslupla sürekli elestirmesini sanırım hiçbir zaman anlamayacagim.
Bu konuyu biz bir derdim var'a açsak "Hiç bir başlığa uymayan yazılar"a çoktan uçmuştu. 4 saattir buradaMune
Konu sahibi kişisel almayın, sadece eşitlikten yanayım.
ilişkisiyle hava atmayan da gezip tozmasıyla, katıldığı etkinlikle, sahip olduğu arkadaşla gösteriş yapıyor.
çünkü orası instagram.
etkinlik takip etme vs gibi ufak tefek birkaç yararı dışında, komple hava atma mekanı gibi geliyor bana.
insanlar hava atmak için kullanmadıklarını söylüyor ama ben oraya yüklenen bir fotoğrafla kendi hayatını başkalarına göstermenin başka hiçbir mantığını bulamıyorum. paylaşım yapmak mı? iyi de ne için?
lafın kısası,
benim gözümde aktif instagram kullanan herhangi bir insanın, profiline x’in y’si yazanlardan pek bir farkı yok.
eninde sonunda her ikisi de bir şeylerini millete açmış, göstermiş oluyor.
kimi yediğini içtiğini, kimi yaptığı sosyal sorumluluk projesini, kimi yaşadığı ilişkiyi…
Kesinlikle katiliyorum. Bana hic romantik gelmiyor. Aksine eziklik bence. Yani senin hic mi sifatin, niteligin yok? X’in karisi, y’nin annesi.. X ve y yoksa hicbir seysin mi demek bu?
bunlar kadını yok etmek değilBunu mu dert ettim? Evet ettim.
kadınların sosyal medyada sürekli yenilenen akımlar arasında sürüklenip giderken, bir baktım ki artık adı da yok olmuş...
Ahmet’in Ayşe’si
Mehmet’in prensesi
Zeynep’in annesi
İki çocuk annesi
Eren ile Emre’nin kraliçesi vs vs...
Bunu romantik yada adanmışlık falan mı buluyor insanlar bilmiyorum.
Ben bir kadının kendini böyle tanımlamasına üzülüyorum.
birinin eşi yada annesi olmak o kadının hayatının bir parçası olur, ama bu kadar kendini yok etmek neden?
Kendinizi 5 cümle ile anlatsanız, kaçıncı sırada .... annesiyim, evliyim, dersiniz?
Ben kimsenin bir şeyi olmadığımdan özellikle de anne olmadığımdan yok sayılıyorum.
En ağır işler bana çünkü çocuğum yok.
Ben ekstra iş yapablirim, koştur koştur eve gtmem gerekmez çünkü çocuğum yok.
Evim kesin hep temizdir çünkü çocuğum yok.
Param çoktur çünkü çocuğum yoktur.
Mutsuzumdur.
Hayatta amacım yoktur.
Aile olamamışımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?