- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Çok doğru hiçbir sosyal hesabım yok. Whatsapp profilimde başkasının kedisinin fotoğrafı var.Ben de kadınların birbirini ezmesini, sürekli başka kadınları yargılamasını anlamıyorum. Ben de x'in prensesi vs yazmam, tercih etmem ama bırakın o kişi kendini öyle tanımlamak istiyorsa o şekilde yapsın.
Kadınların birbirini hafif alaycı üslupla sürekli elestirmesini sanırım hiçbir zaman anlamayacagim.
Bunu yapan bütün kadınları ezik diye yaftalamak ne tuhaf.Anne olmak ve evlenmek küçümsenecek yada önemsenmeyecek meseleler değil zaten.
Başarı mı hayır.
Ama sıradan da değil. Herkes aşkın bizlerin hayatına girdiğini falan düşünüyor ama
aksine bizler aşkın etrafında dönüyoruz.
Aşkın olmadığı bir dünya anlatalım, bakalım nereye varacağız.
Çocukta keza öyle. Bu bağlılık duygusu küçümsenebilir mi.
Benim için çocuğum bende dahil olmak üzere her şeyden önce gelir.
Gerekirse önce onun adını yazarım, sonra kendi adımı istersem yazarım istemezsem yazmam.
Lütfen ilk sıraya kendini al demek kimin haddine olabilir?
Yada lütfen sağda solda x in annesi yazma çok banelsin lafjsskjlkvh
Boşandığında çocuğun velayetini babaya veren kadınları sağlı sollu yere seren üyeler
gelmiş, neden önce ben demiyorsun diyor. (alt metinde ezik ilan ediliyor)
Gelde gülme.
Bir de ne var biliyor musunuz ben sosyal medya kullanıyorum bunu en çok yapan güya kadın haklarını savunan kadınlar. Kendileri gibi olmayan kadınları aşağılayarak kadın haklarını savunduklarını sanıyorlar.Çok doğru hiçbir sosyal hesabım yok. Whatsapp profilimde başkasının kedisinin fotoğrafı var.
Bazı konular cidden 'en cool Benim,en muhteşem kadın benim' durumuna dönüşüyor.
Unuttuğunuz bir şey var.
Kün fe Yekün
Ben instagram annelerini anlamıyorum valla...
Bu kadar saat elde telefon sosyal medya vs. çocukla ilgilendiğini sanmıyorum..
Etrafımda bir kaç örnek var.
7/24 telefon.
Çocuk artık ağlıyor çekme diye..
Sırf fotoğraf çekmek için 1001 eziyet..
Kendimi 4Bunu mu dert ettim? Evet ettim.
kadınların sosyal medyada sürekli yenilenen akımlar arasında sürüklenip giderken, bir baktım ki artık adı da yok olmuş...
Ahmet’in Ayşe’si
Mehmet’in prensesi
Zeynep’in annesi
İki çocuk annesi
Eren ile Emre’nin kraliçesi vs vs...
Bunu romantik yada adanmışlık falan mı buluyor insanlar bilmiyorum.
Ben bir kadının kendini böyle tanımlamasına üzülüyorum.
birinin eşi yada annesi olmak o kadının hayatının bir parçası olur, ama bu kadar kendini yok etmek neden?
Kendinizi 5 cümle ile anlatsanız, kaçıncı sırada .... annesiyim, evliyim, dersiniz?
Kendini 5 cümleyle anlatmadan nereye gidiyorsun?Neyse konuya da yorumumu yazayim da ban yemiyim.. annelik falan bir derece de benim ennnnn ayar oldugum prense ihtiyacim yok kralin kiziyim muhabbeti.. herkeslerde bir kraliyet ailesine ait olma hevesi.. he annem he hepiniz kralice, prenses soyundansiniz biz de iste garip guraba halk
Kendini 5 cümleyle anlatmadan nereye gidiyorsun?
Ya nasıl katılıyorum sana bi bilsen! Kimliklerini koca bulunca ya da anne olunca mı buluyorlar anlamıyorum. Mutlu bir evliliğim var, bir de bebeğim olacak kısa süre sonra nasipse ancak ben önce benim!Bunu mu dert ettim? Evet ettim.
kadınların sosyal medyada sürekli yenilenen akımlar arasında sürüklenip giderken, bir baktım ki artık adı da yok olmuş...
Ahmet’in Ayşe’si
Mehmet’in prensesi
Zeynep’in annesi
İki çocuk annesi
Eren ile Emre’nin kraliçesi vs vs...
Bunu romantik yada adanmışlık falan mı buluyor insanlar bilmiyorum.
Ben bir kadının kendini böyle tanımlamasına üzülüyorum.
birinin eşi yada annesi olmak o kadının hayatının bir parçası olur, ama bu kadar kendini yok etmek neden?
Kendinizi 5 cümle ile anlatsanız, kaçıncı sırada .... annesiyim, evliyim, dersiniz?
Ben değilim emin olabilirsinYemin ederim bunu yazmak icin saatlerdir okuyorumbir iki tanesi ayetleri sahsi menfaatleri icin kullanmaktan carpilsa da kurtulsak.
Neyse, ben sosyal medyayi takip ederken bu ulkeden neden sogudugumu daha iyi anliyorum.. ayrica arada bir yorum okudum, burada yazanlar yapmiyorsa kim yapiyor diye.. 80 milyon ulkenin 40 milyonu kadin desek, hadi bunun da 20 milyonu sosyal medya kullaniyor desek ortaya su cikar; dunyaniz burada yazan bir avuc kadindan ibaret olmasin.. yapan zaten yapiyorum diyor, yapmayanlar belki de gercekten nefret edenlerdir, hani, belki???
Ben değilim emin olabilirsin
Hatta ve hatta feci dalga geçiyorum
Mevlana sözleri paylaşıp laf bile sokmuyorum.
Ama acayip aktifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?