Kadının adı ...

Tamda benim düşündüğüm şeyy. Bazen diyorum ben mi aykırıyım acaba diyee.ama cok itici cok çirkn yaa cok sinir oluyorum.(. Sevindim tek olmadığıma . Hiç bir vasfı olmayan buldumcuk kadınlar ahh yazıkk yazıkk başka bir şey diyemiceğim

Ben de kadınların birbirini ezmesini, sürekli başka kadınları yargılamasını anlamıyorum. Ben de x'in prensesi vs yazmam, tercih etmem ama bırakın o kişi kendini öyle tanımlamak istiyorsa o şekilde yapsın.

Kadınların birbirini hafif alaycı üslupla sürekli elestirmesini sanırım hiçbir zaman anlamayacagim.

Mesleğiniz olması şart değil ki.
Sevdiğiniz, kendiniz için yaptığınız şeyler vardır.
Eğer bu da yoksa, olması için çabanız vardır,
Kendiniz için olmalı...

anne-çocuk arasındaki ilişki açısından çok güzel anlatmışsınız...
huzura ermiş kadın yazmayın, nazarlara gelirsiniz :)) çok az var huzuru bulan :)

Çevremde sosyal medyada o şekilde kendini tanımlayanların evde kedi köpek gibi birbirini yediğini bildiğimden kendime dert etmeden bana ne diyorum.

Ben iste bu yuzden burda bazi konu sahibelerine dayanamiyorum. Yok sevgilimin ilgisini nasil cekerim, kocisim beni aramiyo. Aman dovdu ama seviyorum...Sen onlar olmadan var olamıyor musun? Birine ait olma kendin ol.

Ben hiç, bilmem kimin babası, evinin erkeği, onun kocası ... yazan erkek görmedim. Maalesef toplumun baskısı aslında bunları yaptıran. Kadınlar her şeyden önce anne ve eş olmaları gerektiklerine inandırılıyorlar. Çocuk doğur, çalış, eve bak, hepsi bir arada olmuyorsa işi bırak eve bak, çocuğa bak... Çocuğu bir kenara bırakarak kariyerine odaklanan kadınlar da tepki alıyorlar. Maalesef hayatta tek başarısı çocuk doğurmak olduğunu düşünen kadınlar var. Ev hanımı olabilirsin, iyi bir eğitim görmemiş olabilirsin, ama neden seni anlatan tek sıfat anne olmak ya da bir adamın eşi olmak? Neden tek hobin ev işi?

Hiç o gözle bakmadım bu isimlere . Normal hayatta ben X desem X kim tanımayanlar olur. Ama Y'nin eşi X'im veya Z'nin annesiyim

Problem gibi oldu :)

Başlığı okuyunca "yok" diye tamamlayıp Duygu Asena'yı rahmetle yad etmek geldi içimden ..
Hak verme konusunda size katılmakla birlikte yine de önyargılı olmamak gerektiğini düşünüyorum.. Bazı insanlar görgüsüzlüğünden, birine ait olmayı üstün bir nitelik sanarak yaptığı gibi, bazılarımız da sadece o kişinin hayatındaki değerini vurgulamak adına da yapıyor olabilir ..
Bunu sadece o kişileri çok yakından tanıyorsak ayırtedebiliriz...

Ay ben de en çok o bilmem neyin annesi olayına sinir oluyorum. İyi ki bir çocukları olmuş yani.. Çocuk üzerinden prim yapanlara deli oluyorum.

Önce benim kadınım,sonra anneyim,sonra eşim.
Şimdide anneanne oluyorum..
Sosyal medyada kullanmıyorum hiç.
Görüyorum bazende ne yediklerini içtiklerini paylaşan insanlar var buda ayıptır bana göre..

anneanne olacak yaşta hiç düşünmemiştim seni yahu.. hoş benim annem de anneanne oldu ama hala ablan mı diyorlar çok sinir bozucusunuz yaşlanmayan kadınlar

anneanne olacak yaşta hiç düşünmemiştim seni yahu.. hoş benim annem de anneanne oldu ama hala ablan mı diyorlar çok sinir bozucusunuz yaşlanmayan kadınlar

Yaş oldu artık 54,orta yaşı devirdik sayılır,banada öyle dediler,hatta kızım öğrenciyken oda arkadaşı zannedenler olmuştu..Bir arada öğrencisiniz herhalde deme gafletinde bulundular.
Huyumuz kurusun be mennunum sinir bozucu olaraktan,anneyede hürmetler benden..

Ay zaten nazara inanmazdim ama burda o kadar cok yazildi ki bana , bende inanir oldum artik :)
Aslinda huzura ermek o kadar kolay ki , tamamen insanin kendinde bitiyor
Ana gel de anlat bunu , herkes mutlulugu bir sarta baglamis , halbuki mutlu olmak icin hicbir sarta gerek yok , insanin tamamen kendisiyle alakali bir durum

ilk cümle ismim olur...
Medeni durumu sadece sorulunca söylerim. benim icin fazla önemli degil cünkü. millete ne benim kütügüm nerede oldugu.
cocugum yok.

Kız koptum gülmekten

Ben de anne olmayı o kadar çok sevdim ki, çocuklarım beni düşündüğünde benimle alakalı güzel şeyler akıllarına gelsin isterim.
annelik ile sınırlı bir kadın olarak kalmayayım akıllarında.
Hele kızım olsa daha da çok önemserdim sanırım bu mevzuyu :)

bir de beni öpücüge bogan bebek yaratmis Allahim hersey benim icincileri unutmayalim....

özenti bunlar gülüp geciyorum bitiremeyiz cunku onlara gore de biz anormaliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…