Tamda benim düşündüğüm şeyy. Bazen diyorum ben mi aykırıyım acaba diyee.ama cok itici cok çirkn yaa cok sinir oluyorum.(. Sevindim tek olmadığıma . Hiç bir vasfı olmayan buldumcuk kadınlar ahh yazıkk yazıkk başka bir şey diyemiceğimBunu mu dert ettim? Evet ettim.
kadınların sosyal medyada sürekli yenilenen akımlar arasında sürüklenip giderken, bir baktım ki artık adı da yok olmuş...
Ahmet’in Ayşe’si
Mehmet’in prensesi
Zeynep’in annesi
İki çocuk annesi
Eren ile Emre’nin kraliçesi vs vs...
Bunu romantik yada adanmışlık falan mı buluyor insanlar bilmiyorum.
Ben bir kadının kendini böyle tanımlamasına üzülüyorum.
birinin eşi yada annesi olmak o kadının hayatının bir parçası olur, ama bu kadar kendini yok etmek neden?
Kendinizi 5 cümle ile anlatsanız, kaçıncı sırada .... annesiyim, evliyim, dersiniz?
Bide şey var, mutfaklarinda yapiştiriyorlar x'in bereketli mutfagi, burda x, y'e güzel yemekler hazirliyor.
Bir kadin kendisini sadece o evin aşçisi yada temizlikçisi olarak görmesi ne üzücü.
Benim meslegim filan yok tabiki ben olduktan sonra anneyim
Ama prenseslerin annesi kocisinin böcügü filan degilim
Esimle fotograf bile koymam
Eşine bu kadar tapanlarada sasarim
En cok yadirgadigim konu
"Ben onsuz ne yaparim"
Ama olenin arkasindan olenide gormedim henuz
Tesekkur ederim :)
Anladim ne demek istedigini , ben kendimle cok gurur duyuyorum , anneligimle duyamam mesela cunku benden cikanlari elbette ben yogurup sekillendiriyorum bi noktaya kadar ama sonra kendi karakterleri giriyor devreye , o yuzden onlarla gurur duysam bile bu benim urunum diyemem sanirim
Anne olmayi cok seviyorum ama kendimi tanimlamak icin kullanmam bunu , hani instagramda bu kismi zorunlu tutsalar illa bisey yazmam gerekse guclu , huzura ermis kadin diye tanimlardim kendimi , simdi dusununce en cok kadin olmamla gurur duyuyorum sanirim
Önce benim kadınım,sonra anneyim,sonra eşim.
Şimdide anneanne oluyorum..
Sosyal medyada kullanmıyorum hiç.
Görüyorum bazende ne yediklerini içtiklerini paylaşan insanlar var buda ayıptır bana göre..
anneanne olacak yaşta hiç düşünmemiştim seni yahu.. hoş benim annem de anneanne oldu ama hala ablan mı diyorlar çok sinir bozucusunuz yaşlanmayan kadınlar
Ay zaten nazara inanmazdim ama burda o kadar cok yazildi ki bana , bende inanir oldum artik :)Mesleğiniz olması şart değil ki.
Sevdiğiniz, kendiniz için yaptığınız şeyler vardır.
Eğer bu da yoksa, olması için çabanız vardır,
Kendiniz için olmalı...
anne-çocuk arasındaki ilişki açısından çok güzel anlatmışsınız...
huzura ermiş kadın yazmayın, nazarlara gelirsiniz :)) çok az var huzuru bulan :)
Kız koptum gülmektenOlmayani dovuyorlar bence. Tvde gordum. Ayrica evlilik teklifinde,kiz istemede de kamerayla gitmek sart. Kiz babasi olanlar kapiyi acip da kameraman gormezlerse direkt olarak kapiyi suratlarina carpiyormus
Allahim sen gorgusuzlerden koru yarabbim,evlatlarimizi normal insanlarla karsilastir
Diğer hiç bir vasfımı anne olmak kadar sevmedim. Belki bu yüzden ben de kullanabilirim x in annesi diye.
Benim de sinir olduğum bir sürü insan tipi var ama bana zarar vermiyorsa yaptığı/yazdığı... bana ne ki.
Senin gibi kadinlari gormek de cok sevindirici.. cogalarak artin insallahBide şey var, mutfaklarinda yapiştiriyorlar x'in bereketli mutfagi, burda x, y'e güzel yemekler hazirliyor.
Bir kadin kendisini sadece o evin aşçisi yada temizlikçisi olarak görmesi ne üzücü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?