- 5 Ağustos 2022
- 693
- 874
- 23
- Konu Sahibi bir_garipanne
-
Bekarken bu söz bana çok saçma gelirdi evlendim ama o kadar haklılar ki bekara gerçekten koca boşamak kolaymışSizin konunuzu bilmiyorum . Belki ayrıl demeleri aşırı derecede mantıklıdır AMA bende fark ettim basit şeyler de bile ayrıl diyenler aşırı fazla. Atıyorum eşim arkadaşlarını bana sormadan iki üç kez eve çağırdı hemen biri yorum yapıyor “ bu sana saygısızlık ayrıl boşan ayaklarının üzerinde dur “ kardeş sakin ol . Bekara koca boşamak kolay dedikleri burası
Dediğim gibi sizin konunuzda haklı olabilirler ben genel konuşuyorum
Aldatan kocaya da bir zahmet boşan diyelim,ne diyelim Nevisahsınamunhasirr hanım.Bekarken bu söz bana çok saçma gelirdi evlendim ama o kadar haklılar ki bekara gerçekten koca boşamak kolaymışhiç düşünmüyorlar ötesini gerisini buraya evli biri eşiyle ilgili ne yazsa boşa boşamam dersen de ezik korkak koca delisi oluyorsun
Anaaaam ne oldunuz? Konu henüz 3 sayfayken başladınız banlanmaya
Ben bu hanımın konusunu bilmiyorum konudan bağımsız genel konuşuyorum. Bencede aldatma affedilemez bir sorun. Ama burda da evlilikle ilgili her şeye boşan diyorlarAldatan kocaya da bir zahmet boşan diyelim,ne diyelim Nevisahsınamunhasirr hanım.
Otur aşağı goca boşamak kolay mı, nasıl?Aldatan kocaya da bir zahmet boşan diyelim,ne diyelim Nevisahsınamunhasirr hanım.
Kadın iki çocukla İstanbul'dan Ordu'ya taşınmış.Ben bu hanımın konusunu bilmiyorum konudan bağımsız genel konuşuyorum. Bencede aldatma affedilemez bir sorun. Ama burda da evlilikle ilgili her şeye boşan diyorlaracaba o kadının gidecek yeri, parası var mı ya da başka sıkıntısı var mı bilemeyiz
Bu daha iyi oldu sankiOtur aşağı goca boşamak kolay mı, nasıl?
K
Başınız sağolsun.Şimdi bir kızınız mı var?Kızıma kardeş yapmak istiyorum yazmışsınız ama madem sorunlu bir kocanız var,bu adamı niye tekrar tekrar baba yapıyorsunuz ki?Ergen gibi elinde telefon,gözü dışarıda biri eşiniz.
Merhaba Hanımlar geçen gün bir post açtım beni yerden yere vurdunuz sağ olun evet haklıydınız çünkü postumu okuyunca ben bile anlamamışken siz nasıl anlayabilirdiniz ki bu konuda size de hak veriyorum ama şöyle bir şey var ben o gün çok sinirliydim ya da belki duygusal boşluktaydım bilmiyorum ama bir şekilde bir şey paylaştım sizinle belki de dertleşmek istedim yaşadıklarımı az çok okuyanlar posta cevap verenler niye boşanmıyorsun sen niye çekiyorsun ki şuydu buydu oldu kızlar boşanmak o kadar kolay mı gerçekten soruyorum evet evi terk ettim boşanmaya çalıştım ama olmadı bir şekilde olmadı İstanbul'dan ordu'ya taşındım cocuklarımla yanıma geldi söz verdi affettim ondan sonra hiçbir şeyini görmedim hiçbir şeyine şahit olmadım ama bu bende karakterinden dolayı bir araştırma gereği sürekli içimde Bir his düştüğü zaman araştırıyorum adamın hiçbir şeyini bulamıyorum bu bende takıntı haline geldi adamın giriş çıkış saatleri belli yaptığı şeyler belli zaten şu anki yaşadığımız yer çok küçük bir yer o zaman doktora git niye tedavi olmuyorsun psikiyatriye git falan diyorsanız zaten gittim benim sorunum küçük yaşta yaşadığım çocuk tacizi çok büyük bir şey değil ama bu bende erkeklere karşı aşırı derecede güvensiz liği ortaya çıkarttı ben bunu doktora da söyledim hani ilaç da kullansam bu bende böyle ya bu deveye gideceğim ya bu diyardan gideceğim eşimi seviyorum oğlumu da kaybettikten sonra kızıma bir kardeş yapmak istiyorum o da yalnız olsun istemiyorum yani konu bundan ibaret kızlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
İşte beni anlamadınız yani buradan belli bakın orada yazıyor ki kadının düşmanı kadındır derken ben orada içimi dökmüşken beni yerden yere vurdunuz tamam bakın çok kötü post açtım yazım çok kötüydü sinirle yazılmış bir şeydi hani bir kadın kadınla bu kadar dalga geçerse bu kadar yerden yere vurursa bir erkek ne yapmaz sizce neDefalarca aldatılmışsınız, eşiniz ergen gibi sosyal medyadan kız tavliyor, ama ayrıl denildiği için gelmiş kadınlara kızıyorsunuz kadının düşmanı kadın diye?
Ister ayrıl ister ayrılma bize ne? Aldatılan sen, affeden sen? Ha yine aldatilacaksin haberin olsun
Konunuzu okumuştum insanlar burda kendilerini sizin yerinize koyup düşüncelerini söylüyorlar ama tabi sizin işinize gelmediği için yorumları beğenmediniz ve kadın kadının düşmanı diyorsunuz. Ama size burda aman eşini boşama eşinin peşinden koş deselerdi hoşunuza giderdi. Sizde haklısınız insanlar duymak istemediği şeyleri duyunca kabul etmez hemen bilenir karşı tarafa. Valla burda ne siz ne hayatınız kimsenin umurunda değil emin olun kendinizi çok önemsemişsiniz madem duymak istediklerinizi duymak istiyorsunuz pollyanna olan insanlara anlatın pollyannacılık oynayın. Hayır eşinizden vazgeçemiyorsanız o zaman susacaktınız konu falan açmayacaktınız. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum burada ki üyelerin hepsi burada söylediklerini dışarıda da söylüyordur. Sizi kimse tanımaz etmez ne düşmanlığı yapacak allah aşkına ya iyi misiniz gerçekten komiksiniz kadın kadının düşmanı olmuş doğruyu söyleyince bak seeeeennnGercekten cevap yazmaya layık gorgum sız oldunuz ben de baslıkta bunu anlatmak ıstedım ben dertlesmek ıstedım onlar dalga gecıyor evet kotu yazdım biliyorum ama oyle tesekkur ederim bir kadın kadınla bukadar dalga gecerse erkek ne yapmamız sözün ozu bu
Düşmanı kadındır demek istedim açmış olduğum posta beni yazdığım yazamadığım daha doğrusu sözlerden dolayı linç edildim anlatabiliyor muyum bir kadın bir kadınla bu kadar dalga geçerse erkek sizce ne yapmazOncelikle basiniz sagolsun.
Mutsuz olmak bosanmak icin yeterli bir sebep. Mutsuz insanin kendisine faydasi olmuyor ki cocuklarina faydasi olsun.
Esinizle araniz limoni ise 2.cocuk ipleri koparir.
Bu forumda sıkça gordugum bisey var: kadinlar mutsuzlugunu ve caresizligini elleriyle inşa edip, suçu tamamen karsi tarafa yüklüyor. Dogrulari soyleyince de kadin kadinin dusmani oluyor.
Aynen haklı oldukları var da haklı olmadıkları da çok varBekarken bu söz bana çok saçma gelirdi evlendim ama o kadar haklılar ki bekara gerçekten koca boşamak kolaymışhiç düşünmüyorlar ötesini gerisini buraya evli biri eşiyle ilgili ne yazsa boşa boşamam dersen de ezik korkak koca delisi oluyorsun
Doğru, haklısınız da. Da’sı var işte. Biraz da kendi seçimleri bu yaşadıkları hayat. Eğitimi, mesleği, parası olanın çekip kapıyı vurup çıkması kolay; bazı kadınlarımızın eli kolu bağlı, kiminin destekçisi yok, kiminin parası veya para kazanacak mesleği yok ya da çocuğu çok ufaksa çalışacak durumda değiller; anlıyorum.Ben bu hanımın konusunu bilmiyorum konudan bağımsız genel konuşuyorum. Bencede aldatma affedilemez bir sorun. Ama burda da evlilikle ilgili her şeye boşan diyorlaracaba o kadının gidecek yeri, parası var mı ya da başka sıkıntısı var mı bilemeyiz
Anlamadan okuduğunuzun belirtisi bu ben kadının düşmanı kadındır derken bir kadın bir kadınla bu kadar dalga geçerek yazışma yapıyorsa erkek ne yapmaz yaniKonunuzu okumuştum insanlar burda kendilerini sizin yerinize koyup düşüncelerini söylüyorlar ama tabi sizin işinize gelmediği için yorumları beğenmediniz ve kadın kadının düşmanı diyorsunuz. Ama size burda aman eşini boşama eşinin peşinden koş deselerdi hoşunuza giderdi. Sizde haklısınız insanlar duymak istemediği şeyleri duyunca kabul etmez hemen bilenir karşı tarafa. Valla burda ne siz ne hayatınız kimsenin umurunda değil emin olun kendinizi çok önemsemişsiniz madem duymak istediklerinizi duymak istiyorsunuz pollyanna olan insanlara anlatın pollyannacılık oynayın. Hayır eşinizden vazgeçemiyorsanız o zaman susacaktınız konu falan açmayacaktınız. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum burada ki üyelerin hepsi burada söylediklerini dışarıda da söylüyordur. Sizi kimse tanımaz etmez ne düşmanlığı yapacak allah aşkına ya iyi misiniz gerçekten komiksiniz kadın kadının düşmanı olmuş doğruyu söyleyince bak seeeeennn
Erkek yapmış yapacağını,ondan bu kadar tepki vermiş buradaki hanımlar zaten.Ama siz bunca şey üzerine bu adamdan tekrar çocuk yapmak gibi sağlıksız bir düşünce yapısına sahipsiniz.Yoksa herkesin hayatı kendine,bize ne?İşte beni anlamadınız yani buradan belli bakın orada yazıyor ki kadının düşmanı kadındır derken ben orada içimi dökmüşken beni yerden yere vurdunuz tamam bakın çok kötü post açtım yazım çok kötüydü sinirle yazılmış bir şeydi hani bir kadın kadınla bu kadar dalga geçerse bu kadar yerden yere vurursa bir erkek ne yapmaz sizce ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?