kadının düşmanı kadındır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekarken bu söz bana çok saçma gelirdi evlendim ama o kadar haklılar ki bekara gerçekten koca boşamak kolaymış hiç düşünmüyorlar ötesini gerisini buraya evli biri eşiyle ilgili ne yazsa boşa boşamam dersen de ezik korkak koca delisi oluyorsun

Aldatan kocaya da bir zahmet boşan diyelim,ne diyelim Nevisahsınamunhasirr hanım.

Aldatan kocaya da bir zahmet boşan diyelim,ne diyelim Nevisahsınamunhasirr hanım.
Ben bu hanımın konusunu bilmiyorum konudan bağımsız genel konuşuyorum. Bencede aldatma affedilemez bir sorun. Ama burda da evlilikle ilgili her şeye boşan diyorlar acaba o kadının gidecek yeri, parası var mı ya da başka sıkıntısı var mı bilemeyiz

Kadın iki çocukla İstanbul'dan Ordu'ya taşınmış.

Defalarca aldatılmışsınız, eşiniz ergen gibi sosyal medyadan kız tavliyor, ama ayrıl denildiği için gelmiş kadınlara kızıyorsunuz kadının düşmanı kadın diye?
Ister ayrıl ister ayrılma bize ne? Aldatılan sen, affeden sen? Ha yine aldatilacaksin haberin olsun

Oncelikle basiniz sagolsun.
Mutsuz olmak bosanmak icin yeterli bir sebep. Mutsuz insanin kendisine faydasi olmuyor ki cocuklarina faydasi olsun.
Esinizle araniz limoni ise 2.cocuk ipleri koparir.
Bu forumda sıkça gordugum bisey var: kadinlar mutsuzlugunu ve caresizligini elleriyle inşa edip, suçu tamamen karsi tarafa yüklüyor. Dogrulari soyleyince de kadin kadinin dusmani oluyor.

İşte beni anlamadınız yani buradan belli bakın orada yazıyor ki kadının düşmanı kadındır derken ben orada içimi dökmüşken beni yerden yere vurdunuz tamam bakın çok kötü post açtım yazım çok kötüydü sinirle yazılmış bir şeydi hani bir kadın kadınla bu kadar dalga geçerse bu kadar yerden yere vurursa bir erkek ne yapmaz sizce ne

Konunuzu okumuştum insanlar burda kendilerini sizin yerinize koyup düşüncelerini söylüyorlar ama tabi sizin işinize gelmediği için yorumları beğenmediniz ve kadın kadının düşmanı diyorsunuz. Ama size burda aman eşini boşama eşinin peşinden koş deselerdi hoşunuza giderdi. Sizde haklısınız insanlar duymak istemediği şeyleri duyunca kabul etmez hemen bilenir karşı tarafa. Valla burda ne siz ne hayatınız kimsenin umurunda değil emin olun kendinizi çok önemsemişsiniz madem duymak istediklerinizi duymak istiyorsunuz pollyanna olan insanlara anlatın pollyannacılık oynayın. Hayır eşinizden vazgeçemiyorsanız o zaman susacaktınız konu falan açmayacaktınız. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum burada ki üyelerin hepsi burada söylediklerini dışarıda da söylüyordur. Sizi kimse tanımaz etmez ne düşmanlığı yapacak allah aşkına ya iyi misiniz gerçekten komiksiniz kadın kadının düşmanı olmuş doğruyu söyleyince bak seeeeennn

Düşmanı kadındır demek istedim açmış olduğum posta beni yazdığım yazamadığım daha doğrusu sözlerden dolayı linç edildim anlatabiliyor muyum bir kadın bir kadınla bu kadar dalga geçerse erkek sizce ne yapmaz

Aynen haklı oldukları var da haklı olmadıkları da çok var

Doğru, haklısınız da. Da’sı var işte. Biraz da kendi seçimleri bu yaşadıkları hayat. Eğitimi, mesleği, parası olanın çekip kapıyı vurup çıkması kolay; bazı kadınlarımızın eli kolu bağlı, kiminin destekçisi yok, kiminin parası veya para kazanacak mesleği yok ya da çocuğu çok ufaksa çalışacak durumda değiller; anlıyorum.

Ama o kadınlar da bir şekilde para biriktirene kadar veya çok ufak çocuğu varsa biraz büyüyene kadar dişini sıkıp kendini hazır hissettiğinde, çalışacak duruma geldiğinde boşanmalı. Aldatılmayı kanıksamamalı, sineye çekmemeli. Evden tütün sarıp incik boncuk işleyip ev yemekleri satıp para biriktiren, çocukları da okul çağına gelince şiddet gördüğü ve aldatıldığı kocasını bırakan bir ev hanımı tanıyorum. Kendisi tam anlamıyla işe girdi, işkur sayesinde; şimdi çok mutlu. Bunu yapabilen kadınların hepsi üst düzey beyaz yakalı kadınlar değil, gayet beden gücüyle dişiyle tırnağıyla çalışan emekçi kadınlar. Dik durabildikleri hayatı er ya da geç kazanıyorlar.

Anlamadan okuduğunuzun belirtisi bu ben kadının düşmanı kadındır derken bir kadın bir kadınla bu kadar dalga geçerek yazışma yapıyorsa erkek ne yapmaz yani

Erkek yapmış yapacağını,ondan bu kadar tepki vermiş buradaki hanımlar zaten.Ama siz bunca şey üzerine bu adamdan tekrar çocuk yapmak gibi sağlıksız bir düşünce yapısına sahipsiniz.Yoksa herkesin hayatı kendine,bize ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…