Kadının kendinden küçük biriyle olması size de garip geliyo mu?

kendim için söyleyeyim kendimden küçük biriyle asla olmam eskiden böyle durumlar oldu kesinlikle kabul etmedim herkesin hayatta tercihleri vardır ama yaşlar çok gençse bir yere kadar 3-4 yaş hadi normal diyelim ama adam 33-34 kadın 42-43 yaşındaysa bana olmaz gibi gelir ileride her yönden sıkıntı yaşarlar bu tarz ilişkilerin gelecegi pek olmuyor benim uzaktan bi tanıdıgım var adam 34 yaşında kadın 42 evlendiler 2 yıldır felan evliler adamın ailesi istemedigi halde sırt döndü evlendi kadının birde 2. evliligiydi şimdi olmasa bile bence ilerde sıkıntı yaşanır gibi geliyor insanların zamanla beklentileri degişebiliyor
Tüh ya goruyor musunuz yazık olmuş adama kadının bide ikinci evliliğiymişvah vah...

Pardonda neden Ahlaksızlık oluyormuş. Erkekler 10-15 yaş küçüklere evlenince ahlaksızlık olmuyor a kadınlar evlenir cemi ahlaksızlık oluyor.
Her iki tarafında rızası oldukça erkek olsun kız olsun kucuk olan taraf 20 yaşının üzerindeyse Ahlaksızlık olmaz. Ama kız 15 erkek 23 24 ışte orada bir ahlaksızlık var. Yada tam tersi durumda da.

++++

Back
X