• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadının kendinden küçük biriyle olması size de garip geliyo mu?

Bana normal gelmiyor kadın için de erkek için de. 20 yaşında bir erkekler 30 yaşında bir kadını düşünmek bana acayip geliyor. Aynı tersi için de geçerli.

Alışık olmadığımız bisey biraz farklı geliyor evet ama ahlaksızlık kesinlikle değil. Hem peygamber efendimiz de kendinden büyük bir bayanla yapıyor ilk evliligini

Bir arkadaşım var 24 yaşında erkek 33 yaşında birine aşık, kadında seviyor ama toplumsal baskı yüzünden kabul edemiyor. Arada aşk Olduktan sonra ne önemi var. Hayat bu neyi nerede bulacağın nerede mutlu olacağın belli olmaz

Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Ahlaksızlıkla ne alakası var? Zoraki bir ilişki olmadığına göre neden insanlar rakamlar yüzünden ahlaksız olsun?

Kişiye göre degişir bu,
Ben 1 yaşı bile sorun ederdim,
Sen 10 yaşı etmezsin sana kalmış birşey.
Sonu evlilik olurmu orası meçhul aileler bu kadar yaş farkında pek sıcak bakmayabilir.:işsiz:

25+ ise erkekte kadında küçük olabilir. 3'ün 5'in hesabını yapmamak lazım.:KK14:

Ahlaksızlık me demek ya öyle şey olurmu.Ama 10 yaş kadın büyükse fazla tabii.Görüntüde de belli eder kendini.Kadınlar çabuk çöküyor.

Konu sahibi amacım evlenmek değil demiş herkes evlilik üzerine ve tanıdıkları çiftler üzerine örnek vermiş:mapus:

Ya ne kadar meraklisiniz insanlarin hayatlarina karismaya. Isterse 50 yasinda kadin 20 yasinda erkekle olsun isterse tam tersi. Alan memnun veren memnunsa size ne kime ne?

Bu kadar insanlarin hayatlarina burnunu sokan, dedikodu yapan, bilmis bilmis konusup yargilayan bir millet daha var mi acaba? Hayatiniz bu kadar mi bos bu kadar mi supersiniz de herkesin hayatina burnunuzu sokuyorsunuz?

Normal aslinda ama ben tercih etmezdim kendimden kucuk erkegi...kör kütük aşiksam olurdu ama :) zira zaten kendimde olmazdim :)

Ahlaksızlık olarak asla ama asla nitelendirilemez. Fakat misal erkek 19, kadın 29 olduğu takdirde çok abes olur. Ben tercih etmezdim ama tercih edenlere saygı duyulmalı, gerçekten yürekten seviliyorsa neden olmasın..

Sizin bu farklılığı normal karsilamanin bi yana; Aileniz ve ailesi nasıl karşılayacak ve siz bunu kabullenebilecek mısınız?
Bizim ailede var örneği, Kayinvalide her fırsatta söylenir. Insan hiç unutmazmi.. Bi yerde sabır taşı olsa çaylar..

Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
7-8 yaş küçük olusu bana pek hos gelmiyor
Benim sınırım 4 yas:)
Eşim bende bir yas kucuk

Aslında 10 ama kızacaklar diye o kDar yazdım cuk oturdu
Yemin ederim burda tepki alacaksın diye küçülttüğünü konunu okurken hissettim
10 yas cok abartı bence
Sen kac yasındasın ki
Sevgilin kac yasında
Benim kız arkadasım 34 yasında iken
24 yasında bir cocukla cıkıyordu
Cok grip gelmıstı bana
Erkekler zaten gec olgunlasır