Kadının yeri

çok uzatmaya gerek yok ben ALLAH cc istediyse bi hikmeti var diyorum
ve benim gibi düşünen erkeklerde tesettürdeler zaten onların tesettürü göz kapakları ........
bilmem anlatabildim mi

ve benim gibi düşünen erkeklerde tesettürdeler zaten onların tesettürü göz kapakları ........
bilmem anlatabildim mi
Ben sizin dediğinizi anladım ama o dediğiniz zihniyette erkekler çok çok az yani kişi isterse tesettürde olsun fikri başkaysa zikri de o yönde olur bu kadının giyimiyle değil erkeğin kafasıyla alakalıdır

avrupadaki erkekler neden bakmıyor. millet işlerine sütyen giymiyor. avusturyada yaşsyan arkadaşım demişti bunu... minietek,şort,dekolte. biri dönüp bakmıyormuş.
onlar erkek değilmi. önemli olan erkeklerin buna alışık olması bence.
çünkü antalyada yaşarken o kadar kanıksamışladıki erkekler o kısacık şortla gezen kadınlara bakmıyorlardı bile. herkes şortlu, askılı bluzlu... sadece turistde değildi giyen... . gördüğün şeyi kanıksarsın.zamanla alışırsın. o yüzden alışması gereken erkek milleti olmalı

siz amerika yurtdışı falan deyince aklınıza sabah akşam sokakta seks partisi veren insanlar geliyrsa aklınıza işiniz çok zor elbette aile çocuğunu iyi yetiştirecek özgür olmasını isteyecek giyiminden eğitimine kadar her şeyi özgürce yapmalı dikkat ederseniz esas icatlar esas dünyayı yönlendiren bilimsel gelişmeler hep o yatıp kalkıp oooooov diyenlerden çıkıyor

Bu düşüncelerinize katıldığımı belirtmek ister, konu sahibi ve bu konuyu okuyan tüm arkadaşlarla kadının yeri ile ilgili önceden açılmış ve tartışılıp uzun uzun yorumlar yapılmış başka bir konunun linkini paylaşmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kadın-olmak.735773/

Çünkü o erkekler kadının bir meta olmadığını biliyorlar. Tabii ki istisnalar kaideyi bozmaz ama Avrupa'da herhangi bir ülkede kısa eteğiniz veya göğüs dekolteniz nedeniyle laf atılmaz. Kadının birey olduğunun farkındalar.

burda gayet de bakiyorlar. ama kadinlar seviniyor bakilinca.
guzel gorunuyorsun deyince de ayyy pis sapik degil. tesekkurler diyorlar

bilmem anlatabildim mi

nedense o tesettürde olan erkekleri hiç göremiyoruz maşallah ortalık müslüman geçinip sapıklık yapanlarla dolu işinize gelmeyince vardır bir hikmeti deyip geçiştirmek de çok saçma :))

ya çok saçma olacak biliyorum ama
şimdi kapanan kızlarımızın giydiklerine varana kadar onların çizimine varana kadar
ve daha o kadar çok şeye varana kadar anlatmakla bitiremeyeceğim
hepsi misyonerlik faailiyeti
topla tüfekle yıkamayacakları ülkeyi
binbintürlü entrika ile yıktılar ve başardılar ama uyan müslüman uyan diyorum uyan Türk halkı uyan diyorum
erkek kız çoluk çocuk televizyon internet dizi sinema hepsinde ama hepsinde bi yozlaştırma bi dejenere söz konusu

erkeği kadını yok boş bi nesil yetiştirilior
bi konu daha var ya pedofili diye
ordada yazdığım gibi
çocuklar bi arn evvel olgunlaştırılmaya çalışlıyor
çizgi filmlerdeki subliminal mesajlarla çocukların bilinçaltı sex i işliyor ve ilk ergenlik belirtilerinde bunlar ortaya çıkıyor
doğal olarak şimdi yetişen dinden bi haber olan erkeklerde kadını gördüğü an
tamda bu smil yazamadıklarımı ifade etmiş

neden misyonerliğe daldım biliyormusunuz
çünkü ülkemizde en az 40000 misyoner olduğu düşünülüyor
ve bunlar öğretmen -imam-profesör-doktor -ve bi çok iyi yerdeler

çünkü bizim ülkemizdekiler batının ilmini değil rezilliğini alıyor ok

burda gayet de bakiyorlar. ama kadinlar seviniyor bakilinca.
guzel gorunuyorsun deyince de ayyy pis sapik degil. tesekkurler diyorlar
sizin orası öyle demek. hoş güzel olana bende bakarım kadın olduğum halde. ama bakış var bakış var. sapıkça ah şunu.. gibi bakma var,birde güzel diye bakma var.

Bizde "erkektir yapar, aferin koçuma, benim oğluma kızlar feda olsun, kaç kızın canını yaktı (bilirsiniz ki övgü olarak kullanılır)" tarzı cümleler yerini kadının da kendisi gibi bir birey olduğunu kabul eden bir zihniyet yapısına bırakırsa işte o zaman erkek milleti de alışır bence...

ooo rte kaçmış içine hanımefendinin batının ilmini almak isteyene engelmi vardı buyrun alın ayrıca başka kültürlere rezillik demeniz de ahlakınızı çok güzel özetliyor.

oturup çalışın en iyi yerleri elin misyonerine kaptırmasaydınız o zaman :)

önce o annelerin bakışını değiştirmek lazım işte. de ,zor

nedense o tesettürde olan erkekleri hiç göremiyoruz maşallah ortalık müslüman geçinip sapıklık yapanlarla dolu işinize gelmeyince vardır bir hikmeti deyip geçiştirmek de çok saçma :))
işime gelmeyen neymiş
açık açıkta yazarım ama sizin işinize gelmez o yüzden uzatmadım
dilersen uzatabilirim yazabilirim sorun değil benim için cınımmmm
ayrıca her kimliğinde müslüman yazan müslümanca yasasa keşke
sizin bu sözünüz tüm müslümanlara hakarettir
mesela bana mesela eşime,,mesela A hocaya ......MESELA B hocaya mesela komşu kızı/oğlu cye d ye

sizin orası öyle demek. hoş güzel olana bende bakarım kadın olduğum halde. ama bakış var bakış var. sapıkça ah şunu.. gibi bakma var,birde güzel diye bakma var.
gayet popoya goguse konsantre olarak bakiyorlar.
zaten bazi bayanlar da egilse gstringleri gozukuyor. ben biseksuel dahi olmadigim halde tahrik oluyorum. er kisi nasil iyi niyetle baksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…