- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi bensibelim2
-
çok uzatmaya gerek yok ben ALLAH cc istediyse bi hikmeti var diyorumŞimdi bu yazınıza istinaden aklıma bir şey geldi:
Ben neden sapık bakışlardan uzak durmak için kendimi sakınayım ki? Neden erkek nefsine sahip olmak yerine ben geri adım atıyorum? Herkes kendinden mesuldur ben başkası hakkımda olumsuz düşünmesin diye niye kafa yorayım ki ?
Ben sizin dediğinizi anladım ama o dediğiniz zihniyette erkekler çok çok az yani kişi isterse tesettürde olsun fikri başkaysa zikri de o yönde olur bu kadının giyimiyle değil erkeğin kafasıyla alakalıdırçok uzatmaya gerek yok ben ALLAH cc istediyse bi hikmeti var diyorum
ve benim gibi düşünen erkeklerde tesettürdeler zaten onların tesettürü göz kapakları ........
bilmem anlatabildim mi
avrupadaki erkekler neden bakmıyor. millet işlerine sütyen giymiyor. avusturyada yaşsyan arkadaşım demişti bunu... minietek,şort,dekolte. biri dönüp bakmıyormuş.Henüz eşitlikten bahsedebildiğimizi düşünmüyorum ama en azından biz kadınlar haklarımızı eskiye nazaran daha fazla savunabiliyoruz bu durum da bazı kalıplaşmış algıları yavaş da olsa kırmaya başladı.
Öncelikle sizi tebrik ediyorum inşallah 20 yıl sonra ben de sizin gibi olurum :) Şu an emeklerimin hiçe sayıldığını hissetsem de bu yazdıklarınız bana motivasyon oldu
Erkeğin görevi düşüncesine gelince, artık erkekler bile çalışan kadın istiyor maddi sorumluluğu hafifletmek adına - biz birşeyleri değiştiriyoruz ve erkekler de bunun farkında ama erkeklere sorumluluk yüklemekten de kaçmamalıyız bence.
Şimdi bu yazınıza istinaden aklıma bir şey geldi:
Ben neden sapık bakışlardan uzak durmak için kendimi sakınayım ki? Neden erkek nefsine sahip olmak yerine ben geri adım atıyorum? Herkes kendinden mesuldur ben başkası hakkımda olumsuz düşünmesin diye niye kafa yorayım ki ?
rahatçada yaşıyorlar bakmasından dokunmasından veya birlikte olmaktan bi sakınca görmüyorlar
yatıp kalkıp ooooooooov dostumm olabiliyorlar
gerçi bi iki yabancı filmden biliyorum bunuda
erkekleri yetiştirmek sözünüze katılıyorum
ama erkek yada kız çocuk farketmez
her ikisine yetiştirmek gerek
ama önce iyi anne iyi baba yetiştirmek gerek
evlad yarıştıran benim evladım daha çok sevilmeli benim evladım onunkinden çok sevilmeli -iyi giyinmeli-özgür olmalı rahat yaşamalı -dilediği gibi herşeyi yapabilmeli dahada bi çok şey işte
evladlarımızı kendine güvenen-tutarlı-ifade özgürlüğü-kendi düşüncelerine saygılı olabilen birey olmasını...
yanlış anlayan anne babalar oldukça naparız bilmem
Bu düşüncelerinize katıldığımı belirtmek ister, konu sahibi ve bu konuyu okuyan tüm arkadaşlarla kadının yeri ile ilgili önceden açılmış ve tartışılıp uzun uzun yorumlar yapılmış başka bir konunun linkini paylaşmak istiyorum.Kadının yeri kocasının dizinin dibidir; toplumsal rolü X Bey'in hanımı, Y ile Z'nin annesi olmaktır. Kadın evlenene kadar babasınındır, babasının uygun görmediği her şey aile şerefini lekeler ve bundan sakınması gereklidir. Evlendikten sonra bu haklar kocaya devrolur. Kadının asli görevi evini çekip çevirmek ve çocuk büyütmektir.
Türkiye'de maalesef genel durum budur. Özellikle büyük şehirlerde daha farklı aile yapıları var, doğru, ama ülke geneline baktığınızda maalesef böyle.
avrupadaki erkekler neden bakmıyor. millet işlerine sütyen giymiyor. avusturyada yaşsyan arkadaşım demişti bunu... minietek,şort,dekolte. biri dönüp bakmıyormuş.
onlar erkek değilmi. önemli olan erkeklerin buna alışık olması bence.
çünkü antalyada yaşarken o kadar kanıksamışladıki erkekler o kısacık şortla gezen kadınlara bakmıyorlardı bile. herkes şortlu, askılı bluzlu... sadece turistde değildi giyen... . gördüğün şeyi kanıksarsın.zamanla alışırsın. o yüzden alışması gereken erkek milleti olmalı
burda gayet de bakiyorlar. ama kadinlar seviniyor bakilinca.avrupadaki erkekler neden bakmıyor. millet işlerine sütyen giymiyor. avusturyada yaşsyan arkadaşım demişti bunu... minietek,şort,dekolte. biri dönüp bakmıyormuş.
çünkü antalyada yaşarken o kadar kanıksamışladıki erkekler o kısacık şortla gezen kadınlara bakmıyorlardı bile. herkes şortlu, askılı bluzlu... sadece turistde değildi giyen... . gördüğün şeyi kanıksarsın.zamanla alışırsın. o yüzden alışması gereken erkek milleti olmalı
çok uzatmaya gerek yok ben ALLAH cc istediyse bi hikmeti var diyorum
ve benim gibi düşünen erkeklerde tesettürdeler zaten onların tesettürü göz kapakları ........
bilmem anlatabildim mi
Ben sizin dediğinizi anladım ama o dediğiniz zihniyette erkekler çok çok az yani kişi isterse tesettürde olsun fikri başkaysa zikri de o yönde olur bu kadının giyimiyle değil erkeğin kafasıyla alakalıdır
çünkü bizim ülkemizdekiler batının ilmini değil rezilliğini alıyor oksiz amerika yurtdışı falan deyince aklınıza sabah akşam sokakta seks partisi veren insanlar geliyrsa aklınıza işiniz çok zor elbette aile çocuğunu iyi yetiştirecek özgür olmasını isteyecek giyiminden eğitimine kadar her şeyi özgürce yapmalı dikkat ederseniz esas icatlar esas dünyayı yönlendiren bilimsel gelişmeler hep o yatıp kalkıp oooooov diyenlerden çıkıyor
sizin orası öyle demek. hoş güzel olana bende bakarım kadın olduğum halde. ama bakış var bakış var. sapıkça ah şunu.. gibi bakma var,birde güzel diye bakma var.burda gayet de bakiyorlar. ama kadinlar seviniyor bakilinca.
guzel gorunuyorsun deyince de ayyy pis sapik degil. tesekkurler diyorlar
Bizde "erkektir yapar, aferin koçuma, benim oğluma kızlar feda olsun, kaç kızın canını yaktı (bilirsiniz ki övgü olarak kullanılır)" tarzı cümleler yerini kadının da kendisi gibi bir birey olduğunu kabul eden bir zihniyet yapısına bırakırsa işte o zaman erkek milleti de alışır bence...avrupadaki erkekler neden bakmıyor. millet işlerine sütyen giymiyor. avusturyada yaşsyan arkadaşım demişti bunu... minietek,şort,dekolte. biri dönüp bakmıyormuş.
ya çok saçma olacak biliyorum ama
şimdi kapanan kızlarımızın giydiklerine varana kadar onların çizimine varana kadar
ve daha o kadar çok şeye varana kadar anlatmakla bitiremeyeceğim
hepsi misyonerlik faailiyeti
topla tüfekle yıkamayacakları ülkeyi
binbintürlü entrika ile yıktılar ve başardılar ama uyan müslüman uyan diyorum uyan Türk halkı uyan diyorum
erkek kız çoluk çocuk televizyon internet dizi sinema hepsinde ama hepsinde bi yozlaştırma bi dejenere söz konusu
erkeği kadını yok boş bi nesil yetiştirilior
bi konu daha var ya pedofili diye
ordada yazdığım gibi
çocuklar bi arn evvel olgunlaştırılmaya çalışlıyor
çizgi filmlerdeki subliminal mesajlarla çocukların bilinçaltı sex i işliyor ve ilk ergenlik belirtilerinde bunlar ortaya çıkıyor
doğal olarak şimdi yetişen dinden bi haber olan erkeklerde kadını gördüğü an
tamda bu smil yazamadıklarımı ifade etmiş
neden misyonerliğe daldım biliyormusunuz
çünkü ülkemizde en az 40000 misyoner olduğu düşünülüyor
ve bunlar öğretmen -imam-profesör-doktor -ve bi çok iyi yerdeler
çünkü bizim ülkemizdekiler batının ilmini değil rezilliğini alıyor ok
önce o annelerin bakışını değiştirmek lazım işte. de ,zorBizde "erkektir yapar, aferin koçuma, benim oğluma kızlar feda olsun, kaç kızın canını yaktı (bilirsiniz ki övgü olarak kullanılır)" tarzı cümleler yerini kadının da kendisi gibi bir birey olduğunu kabul eden bir zihniyet yapısına bırakırsa işte o zaman erkek milleti hem alışır bence...
işime gelmeyen neymişnedense o tesettürde olan erkekleri hiç göremiyoruz maşallah ortalık müslüman geçinip sapıklık yapanlarla dolu işinize gelmeyince vardır bir hikmeti deyip geçiştirmek de çok saçma :))
(...)
çünkü bizim ülkemizdekiler batının ilmini değil rezilliğini alıyor ok
gayet popoya goguse konsantre olarak bakiyorlar.sizin orası öyle demek. hoş güzel olana bende bakarım kadın olduğum halde. ama bakış var bakış var. sapıkça ah şunu.. gibi bakma var,birde güzel diye bakma var.
tahrikmi oluyorsun. abowwwwww.gayet popoya goguse konsantre olarak bakiyorlar.
zaten bazi bayanlar da egilse gstringleri gozukuyor. ben biseksuel dahi olmadigim halde tahrik oluyorum. er kisi nasil iyi niyetle baksin
Batının rezilliği derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?