- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi bensibelim2
-
batida da evlenmeden cocuk sahibi oluyorlar 16dan once bir cogu. evlenince adi evlenmeyince tu kaka :)Batının rezilliği derken?
Arkadaşım konuyu keşke dine getirmeden bağımsız bir şekilde değerlenip konuşsaydın çünkü olay başka yere kayıyor şu anişime gelmeyen neymiş
açık açıkta yazarım ama sizin işinize gelmez o yüzden uzatmadım
dilersen uzatabilirim yazabilirim sorun değil benim için cınımmmm
ayrıca her kimliğinde müslüman yazan müslümanca yasasa keşke
sizin bu sözünüz tüm müslümanlara hakarettir
mesela bana mesela eşime,,mesela A hocaya ......MESELA B hocaya mesela komşu kızı/oğlu cye d ye
yalan mi soyliyim oluyorum yanitahrikmi oluyorsun. abowwwwww.
batida da evlenmeden cocuk sahibi oluyorlar 16dan once bir cogu. evlenince adi evlenmeyince tu kaka :)
bence batiyi surayi burayi karsilastirmanin luzmu yok.
her kadin kendi bacagindan asilir.
aynen katiliyorum. ben de esimin bir adim arkasinda durmayi kabul edemeyenlerdenim belki de bu yuzden mutsuzumIyi de kadin bundan sikayetci degil ki. Erkegin gorevi korumak kollamak diyor kadin. Evet basarili kadinlar az degil ama toplumun genelinden bahsediyoruz. Annelerimizden teyzelerimizden. Annemin isine geliyor babamin bir adim gerisinde olmak. Cok kahrini sikintisini cekti. Ama altinda arabasi denize sifir evde oturuyor iste. Niye onde olsun arkada da gayet mutlu. O kafada olaydim ben de mutlu bir kadin olabilirdim. Malesef benzememisim. Kompleksim var bu konuda ciddi bir kompleks. Bir erkegin bana bunu yap demesine tahammulun yok. Keske erkek dedigin korur kollar diyerek kocamin yani basinda mutlu cocuklu olsaydim. Bu hirslarimdan isimi birakamadigimdan ayri yasiyoruz.
batida da evlenmeden cocuk sahibi oluyorlar 16dan once bir cogu. evlenince adi evlenmeyince tu kaka :)
yok inandım sana.yalan mi soyliyim oluyorum yani
ingilterede yasiyorum. 16 iyimser bir rakam 13-14 yasinda hamile kalan dolu.nerden biliyorsunuz 16dan önce çocuk sahibi olunduğunu?
olay lütfen dine kaymasın. kayarsa konu kapanır . lütfen
ingilterede yasiyorum. 16 iyimser bir rakam 13-14 yasinda hamile kalan dolu.
fark olarak aileleri destek oluyor aldirmiyoar. 30 lu yaslardaki anneleri torunlarini da buyutuyor. kizlari buyuyene kadar
Arkadaşım konuyu keşke dine getirmeden bağımsız bir şekilde değerlenip konuşsaydın çünkü olay başka yere kayıyor şu an
iyide o ülkelerde o kadınlara bakıldığı zaman -o yavrum ne güzel olmuşun denildiği zamanooo rte kaçmış içine hanımefendinin batının ilmini almak isteyene engelmi vardı buyrun alın ayrıca başka kültürlere rezillik demeniz de ahlakınızı çok güzel özetliyor.
oturup çalışın en iyi yerleri elin misyonerine kaptırmasaydınız o zaman :)
canım ben değilim getiren müslümanları görüyoruz gibi bi cümlesi vardı yoksa çabaladım inaki
iyide o ülkelerde o kadınlara bakıldığı zaman -o yavrum ne güzel olmuşun denildiği zaman
karşılıkları teşekkür ederim çok naziksiniz oluyor
ama bu ülkede sana gelip birisi çok güzel olmuşşun derse kafasına çantayı yapıştırırsın
sana göre rezilliktir öyle değilmi..ama onlara göre değil
zaten o ülkelerle bu ülkeyi kıyaslamak gereksiz
sen varsınya çalışşaydın o zaman
sizinde müslüman gibi görünenlere yazılarınız ahlakınızı özetliyor
ahlakımı hala sana sabredebilmemle ölç istersen!!!
Arkadaş doğru söylüyor Sibel, 16 yaş öncesi doğumlar ve cinsel ilişki çok yoğun yurt dışında ama işte bizim gibi toplumsal bir tabu olmadığı için gençler de herşeyi erken de olsa istediği gibi yaşıyor (sanırım alıntı yaptığın arkadaş da yurtdışındaydı)nerden biliyorsunuz 16dan önce çocuk sahibi olunduğunu?
http://www.bbc.com/news/health-26338540ingilterede yasiyorum. 16 iyimser bir rakam 13-14 yasinda hamile kalan dolu.
fark olarak aileleri destek oluyor aldirmiyoar. 30 lu yaslardaki anneleri torunlarini da buyutuyor. kizlari buyuyene kadar
yok memeleri gobeklerinr kadar inen yasli teyzelere kadar da dusmedikyok inandım sana.
kadınlar hamamına gitmemeni tavsiye edeyim o zaman tahrik unsurları çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?