Kadinlar bana cok bakiyor sizce neden?

Cirkin degilim ama asiri guzelde degilim. Sevgilimle 2 yas fark var acana ondan mi diyorum. Yanina mi yakistirmiyolar

burdaki hiçkimsenin sizi ve erkek arkadaşınız görmeden kesin bi yargıda bulunması hatta tahminde bulunması bile doğru olmaz
burdan sonuç alamazsınız
size burdan söylenecek en iyi şey boşverin takılmayın böyle şeylere demek olur.

2 yaş büyük bir fark değil. boşuna takmayın bunu kafanıza. Bırakın baksınlar. size bakanlara sizde kocaman bir gülümseme verin olsun bitsin...

Haklisin resim falan atmak isterdim ama sanal alem guvenemiyorum.

biz bilemeyiz,size bakan kadınlardan birine sorun "neden bakıyorsunuz" diye...

güzele bakmak sevaptır :) hem güzellik görecelidir, siz aynaya baktığınızda sıradan birşey görüyor olabilirsiniz ama auranız insanlara çok iyi gelebilir, pozitif bir enerji saçıyorsanız, gülümsüyorsanız, iyi kalpli iseniz güzelsiniz demektir. :)

Benimde çok kez başıma geldi, metrobüse biniyoruz biri sanki tanıyormuş gibi bakıyor. Cevap basit; Ya beğendiği birşey var, ya da tam tersi beğenmediği birşey var. Ya da birine benzetti.

bi resim at da söyleyelim niye baktıklarını :)
büyük ihtimalle güzel olduğun içindir.. güzellik göreceli bi kavramdır evet ama bazıları da vay beee dedirtir adama yani...
bende güzel gördüm mü bakarım.. biraz sevaba gireyim diye :) ama asla hmm şuna bak ne güzel nie ben böyle değilim die değil.... maaşallah derim... bakar geçerim.. öyle gözümü dike dike dakikalarca bakmam yani....
bu arada nazara çok inanırım ben.. allah kem gözlerden korusun derler ya, bol bol oku bence.. başına bi iş gelmesin..

Esas kompleksin sevgilinin 2 yaş küçük olması.

Tatlim inan ki ne sevgilim ne ben "vay be" dedirtecek duzeyde degiliz. Elimuz yuxumuz duzgun temiz yuzluyuz bu yani. Boyumuz posumuzda iyi ama tek tek baksan asla "vay be" demezsin.

Senin bu yorumuna ek olarak devam
6.....
Kendin sevgilinle arandaki yaş sorununu kompleks haline getirdiğin için farkında olmadan kadınlara bakıyorsundur,senin bakışlarına karşılık bakıyorlardır.Onlar da aynı şeyleri düşünüyorlardır bu kadın niye bana bakıyor diye.Sevgilin senin bakışlarını göremediği için onların bakışları üzerinden yorum yapıyorlardır.Ben kimsenin bana baktığını farketmem,dönüp ben de bamazsam.Eşim bana bu kadın sana niye bakıyor dese,ben döner derim ki,sen kadının bakışını nerden faerkettin.Tabi eğer burnunun dibine kadar gelip gözünün içine bön bön bakmıyorsa.
Bu arada çiçekçi kadınların laflarını dikkate alma.Herkese aynılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…