Kadinlar bana cok bakiyor sizce neden?

buna sen karar veremezsin ki cnm, dışarıdan birinin gözüyle bakmak gerek sana..
ya şimdi övünmek gibi olacak ama ben de kendime güzel demem ama çoğu insandan çok güzelsin sözünü duydum ve hala da duyarım... kendime bakarım yoo o kadar da gzl değilim ama işte bir de karşı taraftan bakmak, dışarıdan gözlemlemek gerek...
ne bilim bi bakışın gülüşün halin hareketin konuşmaların oturuşun kalkışın hepsi bi insanı güzel kılabilecek şeylerdir...

erkek çok yakışıklıysa sevgilisi de güzel mi acaba diye inceliyo olabilirler

ya sewgılın yanında cırkın kalıyordur yada sen onun yanında cırkın kalıyorsundur yada cok begenıp bakıyorlardır

Bende bakmam oyle bon bon kimseye ayrica horsel olarak ucurum olmadigini aramizda biliyorum. Sevgilim soyluyor bana bu kadini taniyo musun diye oyle bakiyorum ben. Sevgilimde kalkip bakan kadinlara bakmaz herhalde geneli coluklu cicuklu cunku. Bende sorup durma artik tanimiyorum erkeklerde bakiyor gozun hep kadinlari goruyor dedim delirdi :)

Evet yaa sanki taniyor gibi bakiyolar.
Anlamadim ki sebebini bende kafamdan kuruyorum surekli.

Ben beğensem bile insanlara dikkatli bakamam, çekinirim. Ama mesela bir akrabamız var durur baştan ayağa süzer dik dik, ne bakıyorsun öyle kızım ayıp derdim kaç kere, var yani öyle insanlar.

Ne bileyim ben hep yas farkimizdan bana ablasi gibi diyolardir kesin diye stres yaptim ikimizde yasimizi gosteriyoruz.

Ben beğensem bile insanlara dikkatli bakamam, çekinirim. Ama mesela bir akrabamız var durur baştan ayağa süzer dik dik, ne bakıyorsun öyle kızım ayıp derdim kaç kere, var yani öyle insanlar.

Evet yaa durup bastan ayaga inceliyolar. Dusun sevgilim normalde vok kibardir kadina "yeseydin" dedi :S
Anlamadim ki bu isi :S

gerçekten ya sen sevgiline fazla geliosun ya da sevgilin sana fazla geliyo birinizden biriniz daha çekici olabilirsiniz ya da gerçekten sizi yakıştırıolar falan ...

Ama diğer arkadaşların dediği gibi bazen adama bakıosun çok yakışıklı falan yanındaki kadına bakıosun hiç yakışmamış ama tabi her şey görsellik değil ilişkide biz sadece dışardan yorum yapıoruz ...Ya da kadın çok güzel adam böyle bi tip yok falan ne bilim...

Bencede fotoğrafını paylaş görelim sonra kaldırırsın...Ayrıca yaşı niye sorun ediosun kii sen kaç yaşındasın ?

Ben 27 o 25. Resmi atmayi isterdim ama birileri gorur diye korkuyorum.

:) Yorumunuz harika, bana others filmini hatırlattı.
Çiçekci kadın tespiti de çok doğru.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…