Kadinlar bana cok bakiyor sizce neden?

Sahi neden,niçin ?Bende merak ettim şimdi iyimi

Bu konuyu da çekiciliğinizi tasdikletmek için mi açtınız?

tebessümle okudum konuyu, sevgilin çok yakışıklı sense ortalama güzellikte bi kızsan yakıştırmıyo olabilirler, hatta doğal güzel falan derken kinaye yapmış olabilirler, herşeyin ötesinde baksalar ne olur bakıversinler

Bu konuyu da çekiciliğinizi tasdikletmek için mi açtınız?

Ya resimleri atabilsem anlatirdim derdimi. O konu ayri bi konuydu burda da defalarca soyledim elimiz yuzumuz duzgun yalan mi diyeyim etrafimdan aldigim tepkiler bunlar ama vay be demezsiniz. Cidden yanlis anlasildi konu ben yas farkindan dolayi dert ettim bunu cirkinim veya guzelim diye degil.

Tamam da, size bakan kadınlar biz değiliz ki nerden bilelim niye bakıyorlar. Niye baktıklarını aslında siz bilirsiniz, insan birisine bakarken gözlerinden belli eder bakma sebebini.

Resimler için albüm oluşturun, özelden resim paylaşılmıyor zaten.

o kadınlar sana öf kıza bak çocuğa bak anlamında bakıyordurlar armut meselesi yai birbirinize yakışmıyor olabilirsiniz biriniz çok alımlıdır mesela diğeri onun yanında sönük kalıyordur mesela

Özgüven sorunun olabilir mi? Türk insanlarında böyle birşey var birbirilerine bakarlar ama yıllar içinde alışkanlığa dönüyo bu bence.Biri bana baktığında rahatsız olmuyorum mesela ben sonuçta göz onun bakma diyemem ki.Tamam rahatsız edici bakışlar var ama onlar genelde erkek oluyolar.Yani ne biliyim bakıyolarsa baksınlar boşver bence.

hepimizi süzen hemcinslerimiz oluyo yolda cafede barda ama ben hiç bunu sorun yapmadım aklıma da gelmedi senin burdaki amacını anlamış değilim ki bu durumdan rahatsız olduğunu düşünmüyorum aksine hoşuna gidiyo burda boş yere aman bakıyolar aman rahatsız oluyorum oyunu oynamayalım :)

Evet yaa sanki taniyor gibi bakiyolar.
Anlamadim ki sebebini bende kafamdan kuruyorum surekli.

bizim okulda bir çift vardı her gördüğümde gözlerimi dikip onları izliyordum
ikisi de yakışıklı veya güzel diyebileceğimiz vasıflara sahip değildiler
ayrı ayrı bakıldığında karizmaları da yoktu
dikkat çekecek bir renk tonuna sahip değildi saçları gözleri tenleri
ama ikisi de yanyana gelince inanılmaz karizmatik oluyorlardı
ikisi de çok uzun boyluydu ve yüz mimikleri hiç oynamaz gözleri sabit bir yere bakar çok hareket etmezlerdi
aralarındaki aşkı elektriği hissediyordum muhtemelen hem de hiç öyle bir havaları olmamasına rağmen
isim takmıştım hatta 'devlerin aşk' ı diye...
insan aşık olunca bir elektrik oluyor kimse görmüyor ama çoğu insan hissediyor...
ben eşime ilk aşık olduğumda üniversitede yemekhanede çalışıyordum
kafamda bone kısa boyluyum çirkin değilim ama öyle bir güzelliğim de yok yani
sanki herkes sözleşmiş gibi çiçek gibisin çok güzelsin demeye başladılar inanırmısın yıllardır beni gören sınıf arkadaşlarım bile
sanki ilk kez görüyormuşlar gibi
sonra bir kız arkadaşım dedi bir elektrik var sende bu aralar aşık mı oldun?
çok şaşırmıştım ama oluyor demek ki böyle hissediyor insanlar gözle görünmesede aşkın da boşlukta yer kaplayan bir tarafı var

Son düzenleme:
Kuzenim hep der, bana bakıyorlar mı, sanki bakıyorlar, çok mu dikkat çekiyorum? Evet gerçektende bakıyorlar 1.50 boya 80 küsür kilo olursan...

Size neden bakıyorlar bilemem...

cokmu acik giniyosun
aciktan kastim bazilari neredeyse ciplak geziyo
kusura bakmayin aklima ilk bu geldi
bende cok acik bi bayan gordum sasarim nasil boyle gezebiliyolar dusunurum.
yine soyluyorum aciktan kastim nerdeyse cirilciplak gezenler icin

bana da bakıyorlar ama şöyle suratımdan aşağı doğru özellikle de kıyafetime. halbuki kot tişört insanıyım neye bakıyorlar bilmiyorum. bende hep üstümde bir anormallik mi var diye kocaya soruyorum.

[/B]Şu 3 yorum da ayrı ayrı aklımdan geçti.

Sevgilin çok yakışıklıysa 1. yorum.
Bakışları takıntı haline getirdiysen 2. yorum.
Birlikte farklı bir enerji oluşturuyorsanız 3. yorum.

Hangisinin doğru olduğunu,objektif olarak değerlendirebileceğini sanmıyorum.
O yüzden ben de merak ettim acaba hangisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…