- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
Arkadaslar sevgilimle birlikteyken etraftan kadinlar bana o kadar dikkatli bakiyor ki sevgilim kac sefer " bu kadini taniyor musun? " sorusunu sordu. Yalnizken de bakiyolar ama sevgilim varken icime dusecek gibi bakiyolar. Sevgilimle aramda oyle gorsel farklilik yok. Hatta iki sefer farkli ortamlarda cicekci kadinlardan biri " makyaj yapmamissin nasil guzel gozlerin var abi bu kizi kacirma bak makyajsiz" dedi. Bir digeri de "masallah size" dedi. Yalnizken bana bu kadar dikkat etmeyen insanlar sevgilim varken icime dusecek. Sizce bu kadinlar neden bakiyodur.
gözlerinizi karalasan o zaman tanınmazsınız ama saçtan boydan filan birşeyler anlayıp yorumlarız....
Benimde sevgilim 90 kilo civari uzun boylu ve cekici cok cekici bir adamdir. Bende uzun boylu ve gorsel olarak dikkat cekiciyim. Ben onu ilk gordugumde hic dikkatimi cekmedi cunku gorsel algilarim pek aktif calismaz benim. Bazen diyorum ki " kilolu olsa keske kimse bakmasa" diye. O da benim icin "bu kadar guzel gulmese keske" dermis. Velhasili biz sevgilimle gorsel olarak yakiniz. Ama, yakin olmak hic umurumda olmuyor. Beni uzdugu zaman inan o cekici adamdan bir anda buz gibi oluyorum. Cunku ben hayatin gorsellikle gecmedigini aci tecrubelerle ogrendim. Emin ol gonlu guzele kirk yilda doyulmaz. Bunun kiymetini de anca ici bos disi cilali bir adamin eline dusunce anlarsin. Cok sukur simdi bi sekilde huzurluyum ama, illa ki tecrube etmek istiyorum diyorsan dediklerimi ayril adamdan.
Bu konuyu da çekiciliğinizi tasdikletmek için mi açtınız?
Ya resimleri atabilsem anlatirdim derdimi. O konu ayri bi konuydu burda da defalarca soyledim elimiz yuzumuz duzgun yalan mi diyeyim etrafimdan aldigim tepkiler bunlar ama vay be demezsiniz. Cidden yanlis anlasildi konu ben yas farkindan dolayi dert ettim bunu cirkinim veya guzelim diye degil.
tatak ne
Burnunda tatak vardir
Evet yaa sanki taniyor gibi bakiyolar.
Anlamadim ki sebebini bende kafamdan kuruyorum surekli.
sevgiliniz yakışıklı alımlıysa hele karizmaysa kadınlar önce onu süzüp sonra yakışıyormuşunuz diye bakıyorlardır. Öyle bir kadın tipi var maalesef. Adam yakışıklı diyelim kızı hemen analiz ediyorlar adama yakışıyormu? (onlar için yakışmak ve güzel olmak hak etmek demek muhtemelen bunu analiz ediyorlardır) Kız muhabettlerinde duymuşsunuzdur.
A: Aa adama bak bir içim su.
B: Yanındaki sevgilisi olsa gerek güzelmiş / yanındaki sevgilisiyse hiç yakışmamış. Böyle adamı böyle kadın kadınlar nasıl tavlıyor bilmem muhabbbetleri
.
Kendin sevgilinle arandaki yaş sorununu kompleks haline getirdiğin için farkında olmadan kadınlara bakıyorsundur,senin bakışlarına karşılık bakıyorlardır.Onlar da aynı şeyleri düşünüyorlardır bu kadın niye bana bakıyor diye.Sevgilin senin bakışlarını göremediği için onların bakışları üzerinden yorum yapıyorlardır.Ben kimsenin bana baktığını farketmem,dönüp ben de bamazsam.Eşim bana bu kadın sana niye bakıyor dese,ben döner derim ki,sen kadının bakışını nerden faerkettin.Tabi eğer burnunun dibine kadar gelip gözünün içine bön bön bakmıyorsa.
Bu arada çiçekçi kadınların laflarını dikkate alma.Herkese aynılar
bizim okulda bir çift vardı her gördüğümde gözlerimi dikip onları izliyordum
ikisi de yakışıklı veya güzel diyebileceğimiz vasıflara sahip değildiler
ayrı ayrı bakıldığında karizmaları da yoktu
dikkat çekecek bir renk tonuna sahip değildi saçları gözleri tenleri
ama ikisi de yanyana gelince inanılmaz karizmatik oluyorlardı
ikisi de çok uzun boyluydu ve yüz mimikleri hiç oynamaz gözleri sabit bir yere bakar çok hareket etmezlerdi
aralarındaki aşkı elektriği hissediyordum muhtemelen hem de hiç öyle bir havaları olmamasına rağmen
isim takmıştım hatta 'devlerin aşk' ı diye...
insan aşık olunca bir elektrik oluyor kimse görmüyor ama çoğu insan hissediyor...
ben eşime ilk aşık olduğumda üniversitede yemekhanede çalışıyordum
kafamda bone kısa boyluyum çirkin değilim ama öyle bir güzelliğim de yok yani
sanki herkes sözleşmiş gibi çiçek gibisin çok güzelsin demeye başladılar inanırmısın yıllardır beni gören sınıf arkadaşlarım bile
sanki ilk kez görüyormuşlar gibi
sonra bir kız arkadaşım dedi bir elektrik var sende bu aralar aşık mı oldun?
çok şaşırmıştım ama oluyor demek ki böyle hissediyor insanlar gözle görünmesede aşkın da boşlukta yer kaplayan bir tarafı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?