Kadinlar bana cok bakiyor sizce neden?

banada bakıyorlarama hangi alanıma bakıyorlar bilmiyorum.
kadın kadına neden bakar bılıyor musun?
kıyafetıne, ayakkabısına, güzelliğine, çirkinliğine, boyuna, kısalığına...
kısacası her şey için bakar
tek bir alana odaklanmamak gerek

Tam adamını davet ettin çünkü benimki süper

DİKKAT DİKKAT !!!

Lütfen şu üyeciğinizin konusuna bakın..
En azından bu konudan daha ciddidir yani en azından yardım istiyorum kızlar ablalar anneler teyzeler nineler Aha hızımı alamadım herkes daha 18inde çıtır

Gelin konuya

Burası Türkiye.
Bön bön bakmalara hala alışamadınız mı??
Kadın kadına daha da çok bakıyor zaten.
Enteresan bir durum yok.
Ülkemizde kanıksanmış bir mevzu bu.
Asıl bakmazlarsa bir sorun var diye düşünüyor insan hatta.
O derece bakılıyor yani.
Gazetelere bile konu olmuş bir mesele bu ayrıca.
Hele ki turistlere öküz gibi bakarlar biliyorsunuz.
Onlara çok garip geliyor da bize gelmesin bence. Hep böyleydi ve sanırım da düzelmeyecek.

böyle iki dünya güzeli yanyana gelince gözler üzerinizde olur tabi

Resim olaydı iyiydi beaa

Son düzenleme:
Erkek çirkin, kız güzel olunca pek bakılmaz, amaan adamın parası var denilir geçilir..
Ama kız çirkin, erkek yakışıklıysa vay canına deyip bakılır..

Boylu poslu cok yakışıklı bir erkeğin yanında, ufak tefek erkeğe pek de yakışmayan bir kız gördüğümde ben de bu şekilde bakıyorum.
Acaba bu kızda ne buldu ki diye?

Çiçek satan kadınlar herkese iltifat ediyor:) ve hepte gözlere:)
Sevgilin çok yakışıklıysa yada kadınlara çekici geliyorsa kıza bak adama bak diye bakıyor olabilirler. Ah ah bizim niye yok diye düşünüyor olabilirler
Vs vs vs

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla normalde de bir bayana erkekten cok bayan bakıyor yani bende bu mantığı anlamıyorum biraz biz süzen varlıklarız normaldir kıyafetinin desenine kadar bakarız en ufak seyi kıskanırız Takma bence aksine sevin erkek arkadasının yanında özgüvenin yerine geliyor bir de bunu hediye edim ne olur ne olmaz

Hic kiloya meylim olmadi hatta lise caglarim safinaz gibi gecti
Dalga unsuruydum okulda adeta ince uzun bir kiz
Yuzum biraz sorunlu olsada evet duru ve guzel durur berrak beyazdir.
Yuvarlak...

Benimde sevgilim 90 kilo civari uzun boylu ve cekici cok cekici bir adamdir. Bende uzun boylu ve gorsel olarak dikkat cekiciyim. Ben onu ilk gordugumde hic dikkatimi cekmedi cunku gorsel algilarim pek aktif calismaz benim. Bazen diyorum ki " kilolu olsa keske kimse bakmasa" diye. O da benim icin "bu kadar guzel gulmese keske" dermis. Velhasili biz sevgilimle gorsel olarak yakiniz. Ama, yakin olmak hic umurumda olmuyor. Beni uzdugu zaman inan o cekici adamdan bir anda buz gibi oluyorum. Cunku ben hayatin gorsellikle gecmedigini aci tecrubelerle ogrendim. Emin ol gonlu guzele kirk yilda doyulmaz. Bunun kiymetini de anca ici bos disi cilali bir adamin eline dusunce anlarsin. Cok sukur simdi bi sekilde huzurluyum ama, illa ki tecrube etmek istiyorum diyorsan dediklerimi ayril adamdan

Benim ozguvenli bi durusum var sert ama cekisi derlerya oyle.
Bir de gulusum beren saat gibidir cok sevimli olurum. Boyum uzun gozlerim ela kapaliyim ama emin ol giyim topuklu falan degil. Tabi onlari giyince daha bi degisik oluyorda normalde sade giyim az makyaj ile de cok dikkat cekerim. Bence dikkat cekmk istiyorsan once fit ol ve temiz yuzlu ol. Nasil dersen yuzun duru olsun makyajini oyle yap. Bir bayanin guzelligi temikten duruluktan gecer.

Bunlari hep konuyu acan soylemis,kendisi son yazdigiyla baska bir konuda dikkatimi cekmisti bu nasil bir ego diye simdi egosu icin ayrica konu acmis...sadece sunu diyorum:yav he he

Kapali-acik mevzusuna girmeyin hemen rica edicem ilk kez dini bisey yaziyorum dine baglamis da demeyin yeri geldi yazmak istiyorum cunku su da var kapaliymis konu sahibi..Kapali genc kizlarin bazilari kafalarini sisiriyolar ayrica alta bi tulbent sarip fazla sisince ben de bakiyorum bu neymis diye..Bi de onden bisey koyuyolar ki asortunun on tarafi kalkik dursun ama asiri bi kalkik dort bes parmak mesafe oluyo boneyle arada ona da bakiyorum...Goz kayiyo yani,anlamaya calisiyorum nasil oyle duruyo fizik kurallarini delmis gecmis derecede cunku...Ne sekilde kapanilmasi gerektigi ayet ve hadisle sabittir.Onlara ek olarak ayrica soyle bisey de var:

"Ümmetimin son dönemlerinde giyimli fakat çıplak bir takım kadınlar olacak,bunların başlarının üstü deve hörgücü gibi bulunacaktır Onlar cennete giremez, cennetin kokusunu bile alamazlar"
(Ebu Davud Libas 125, Cennet 52)

"Ümmetimden henüz görmediğim cehennemlik olan iki sınıf vardır. Bunlardan bir sınıfı kadınlardır ki, giyinik oldukları halde elbisleri örtülmesi gereken yerlerini örtecek derecede kalın sık ve geniş olmadığı için onlar çıplak gibidirler. Başları da deve hörgüçleri gibidir. Onlar iffet sınırının dışına çıkıcı ve çıkarıcılardır. Onlar cezalarını çekmeden cennete giremezler."
Ebû Hüreyre (r.a)

Simdi diyecegim,bize dusmez ayeti hadisi yorumlamak ve bu hadislerde gecen baslari deve horgucune benzeyenlerin kimler oldugunu belirlemek ama ben basimi kapatirken sekil itibari ile bile benzemek istemem bahsedilen kisilere ki cehennemle uyarilmislar bu kisiler.Diyecegim o ki,garip garip basortuleri gordugum zaman da bakiyorum ister istemez bakiliyor bazen..Burdan vesile ile soylemek istedim.

Cok guzel degil diyosam sevgiline bakip ne yakisikli cocuk yanindakine bak bunda ne buluyo diye bakiyolardir bu bakis icin cirkin olmak gerekmez orta guzellikte bi kizsanda kusur aramak icin bakarlar sahsen bende bakiyorumda oyle icine dusucek kadar degil bi iki saniyeligine.. Ayrica cicekcinin lafini niye dikkate aliyosun ki onlar herkezi afrodit belliyo yaninda erkek varsa cicek aldirmak icin bi taktik bu . Can sikintisindan acilmis bi konu daha tamam canim coook guzelsin sen dogalsin kadinlar icine dusuyo erkeklerin hali nolur acabaa iyi guldum sagolasin

Cok guzel degilim diyosan sevgiline bakip ne yakisikli cocuk yanindakine bak bunda ne buluyo diye bakiyolardir bu bakis icin cirkin olmak gerekmez orta guzellikte bi kizsanda kusur aramak icin bakarlar sahsen bende bakiyorumda oyle icine dusucek kadar degil bi iki saniyeligine.. Ayrica cicekcinin lafini niye dikkate aliyosun ki onlar herkesi afrodit belliyo yaninda erkek varsa cicek aldirmak icin bi taktik bu . Can sikintisindan acilmis bi konu daha tamam canim coook guzelsin sen dogalsin kadinlar icine dusuyo erkeklerin hali nolur acabaa iyi guldum sagolasin

İnanmiuorum ya bu nasil bir ego! Konu sahibinin yorumlari beni sok etti kapali acik mevzusuna girmiyorum ama ben kendimden zaman zaman utanirdim kapalilara bakip onlarin inanclari fazla demek ki kapanigolar ben egom yuzunden kapanamiyorum arkadaslarim dislar diye dusunuyodum meger kapali olup ego tavan insanlarda varmis.. Genelleme yapmiyorum kesinlikle ama bu kadar boburlenmek kendini begenmislik ve kendine ovgu bana gore acik sacla gezmekten daha kotu( tabi cezasini Allah bilir bu benim fikrim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…