Kadinlar bana cok bakiyor sizce neden?

ultra güzelsin demek ki..
hatta sevgilin senden çirkinse bu kız bu çirkinin yanında nasıl olabilir diye bakıyorlardır !

Evet sen çok güzelsin, sevgilin de çok yakışıklı.
Her gören tekrar tekrar bakıyor.
Bakarken hasetlikten çatlıyorlar...
Lütfen gerçek dünyaya dönün, sürekli o bana baktı bu beni süzdü diye hayat geçmez.

banada çok bakıyorlar ama güzel falan olduğumdan değil çirkine nıye bakarlar anlamamki ıkıde bır ayna bulmaya çalışıyorum bı tuhaflıkmı var dıye

kullanıcı adında da yazdıgı gibi" öyle de güzel, böyle de güzelsin" demek ki
keske biz de göreydik sizi boyle resim eklemeden nasıl yorum yapalım

valla sende bakıyorsun ki başkalarının bakışlarını görüyorsun yada erkek arkadaşında bakıyor ki başkalarının bakışlarını görüyor yani işin açığı başkalarında değil kendinizde arayın derim ben . kimse gelip de benim suratıma bön bön bakmıyorsa -ki bakmaktan kastım bayağı bayağı böyle insanın gözünün içine sokarak kafasını bana doğru eğerek bakmıyorsa- fark etmem. sende fark etmezsin bir başkası da. çünkü birinin sana bakışlarını görmen için senin de o kişiye bakman gerekir yanılıyorsam söyle .. erkek arkadaşın ve sen başkalarına bakmak yerine birbirinize bakarsanız bu sorunu atlatırsınız emin ol

Farkındalık diye bir şey var siz demek ki insanlara çok bakıyorsunuz ki aynı şekilde onlarında size baktığını düşünüyorsunuz
Yoksa kimse kimseye öyle gözünü dikip bakmaz
Belkide siz bakıyorsunuz insanlar bakıyor
Bir de bu var yani

Ben genelde kadınlara saçı,gözü,vücudu güzelse veya çok hoş giyinmişlerse öyle dikkatli bakıyorum tatlım

Bence siz sevgiliniz yanınızdayken kadınlara daha dikkatli bakıyorsunuz,o nedenle onlarda bakıyor olabilir..sevgilinize bakacak mı diye bakıyosunuz belki..

Ama, kac farkilli mekanda kac farkli kadin. Hatta camlica tepesinde kadinin teki oyle bi bakti ki sevgilim " yeseydin" dedi kadina. Millet erkekten bikar benim sevgilim kadinlardan bikti

komedi resmen takma kafana tatlım ya iyi taraflarını düşün biraz ama insan rahatsız oluyor belli bir süreden sonra bizde erkek arkadaşımla dışarı çıkınca gözler hep üstümüzde olurduu tanımadımız insanlar neden bakalrlar belli deil garipserdimmm ama takmıyorum hhe bu arada dua etmende fayda var nazar değebilir...
bize bi kere annesi okmuştu o ara çok tartışıyordum biz annesi sizin üstünüzde nazar var bol bol okuyun demişti ona göre hee
bu arada hep mutlu olursunuz inşallah tatlım :)

şimdi sizi görmeyen biri olarak yorum yapmak zor. çok güzelsiniz, ayrı bir havanız var ondan herhalde diyemeyeceğim. sebebini burada bulmak güç. uzun boylu falansınızdır belki, ya da yürürken fark etmeden sağa sola bakarken gözünüz dalıyordur ve göz teması kuruyorsunuzdur. bu da karşıdakilerin size aynı oranda bakmasına sebep oluyordur. ya da ses tonunuz yüksektir konuşurken dikkat çekiyorsunuzdur. ama bence bakışlarınızdan kaynaklanıyor olması muhtemel. kadın kadına güzel olsa da o kadar bakmıyor çünkü. erkeklerle yaşansa bu sıkıntı fiziğinizden diyebilirdim.

kıyafet tercihleriniz ya da ayakkabı tercihlerinizde renklilik varsa o da bir etken.

bazı yorumlara çok güldüm:)

ben konu sahibinin başka bir konudaki yorumuna denk gelmiştim sanırım aynı kişiydi yanlış hatırlamyorsam; sevgilim çok yakışıklı bende güzelim tarzı bir şeydi şu kilolu sevgili konusunda yapılmış bir yorum olabilir bu.hatta garipsemiştim..

bir gün dışarı çıktım kadın-erkek hepsi bana bakıyor hem de gülümseyen bi ifadeyle bende de ni hava ay diyorum ne ka güzelim ben, meğer ayağımda galoşlarla dışarı çıkmışım ondan bakıyorlarmış :) anlayınca fena bozulmuştum :)))

yani bana değişik geldi konu herkes size bakıyor öyle mi? siz öyle sanıyor olabilir misniz ya da siz etrafa çok bakıyor olabilir misiniz? sonuçta dünyada ki en güzel ve tek çift siz değilsiniz.

sanaldan ego tatmini de bir başka oluyor sanırım
hey Allah'ım ya
..

yorumları okumadım ama ben de bir çift gördüğümde bakar bazen incelerim.

yakışıyorlar mı diye. bazen kız güzel erkek tipsiz kız nasıl bakmış derim. bazen erkek yakışıklı kız çirkin gelir bu kıza nasıl bakmış derim içimden.

bence hiç bir kadın hiç bir kadının doğal güzelliğine bakmaz. doğal güzellik kadınların yolda yürürken dikkatini çekmez bence.

eğer makyajsız doğal bir tipsen bence muhtemelen sevgilinle yakışıyormusunuz diye bakıyorlardır. açık falan gidiyorsan o başka ondan da bakıyor olabilir.

Olabilir bilmem ama, yasi dorun etmiyorum sadece disardan kendimin yasli gorunup gorunmedigi dert oldu bu bakislar yuzundn yoksa hic oyle 2 yas kucuk falan degil bildigin agir abi. İ

Hayır şu an bile açıklama gereği hissettiğin için içten içe biraz problem etmişsin. Ama bunun yaşla ilgisi yok görmeden yorum yapamam ama yüz olgunluğuyla ilgisi var.

Ben de başta öyle sandım da bu arkadaş sevgilisinden 2 yaş büyükmüş kompleks yapmış canım yaşlı mı duruyorum diye

yaş farkını yazmamış ama, o konuda teselli istiyor olsa yazardı. hiç ipucu vermemiş tamamen çok alımlısındır denmesini bekliyor ya da işte yaşsa sıkıntı yaş dışında mantıklı bir gerekçe arıyor ki başka şeylere yorabilsin. ama net olarak ego tatmini deniyor buna. yani allah aşkına neye benziyor bu böyle. ayna ayna söyle bana benden güzeli var mı dünyada diye konu açsam şuraya, herkes de "yok" yazsa alacağım tatmine benziyor. eş değer. o kadar asılsız, o kadar köksüz. tövbeler olsun.

Yazmış ya şeker 2 yaş varmış sonradan eklemiş onu

Ben de ilkin gözlerimiz kamaştı konuyu kapat tarzı bir şey yazcaktım hadi dedim just tut kendini

galiba sevgilinizden büyükmüşünüz bizden size tam destek istiyosunuz

bu arada zaten siz yazmısınız çiçekci kadın beni çok beğendi makyajsızda çok güzel demiş

eeee demekki güzelmişiniz ondan bakıyorlarmış bizden ne istiyosun resim ekle bizde yorum yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…